Voor een klein budget

Kleine cadeaus

Kleine cadeaus

Kleine cadeautjes zijn stiekem de leukste. Mooie dingen doen in je vrije tijd hoeft namelijk niet veel geld te kosten. Laat je inspireren en creëer bijzondere momenten met een kleine Pluim. Toch je ogen laten vallen op een duurder cadeau? Bijbetalen is geen probleem.
   
      

Uitjes met de kleintjes

Ohhh, die glimlach op die gezichtjes als het na al die nachtjes slapen eindelijk zover is: jullie gaan een dagje weg. Reis bijvoorbeeld af naar Madurodam, ga een middag bowlen of bezoek de enge dinosauriërs in Dinoland. Gegarandeerd plezier!

Proef en geniet

Speciaal langs de kruidenier, slager, vishandel of bakker voor die verse producten die je niet in de supermarkt vindt. Stiekem smaakt dat toch een stuk lekkerder. Het kan met de Vers Cadeaukaart. Ben je meer een liefhebber van koffie met iets lekkers erbij? Kies dan voor de Koffie & Gebak Cadeaukaart. Mmmm smullen.

Pak een filmpje

Het is iets wat je regelmatig doet of juist helemaal niet: een avondje naar de bioscoop. Maar leuk dat het is! Al voor een klein budget kan je even lekker griezelen, wegdromen of genieten van de mooiste, nieuwe films in de bios.

Pathé Thuis

Popcorn, snoep, ijs, hartige snacks ... zorg dat je alles in huis hebt, want met Pathé Thuis kom je niet meer van die bank af. Met wekelijks nieuwe films in het assortiment kijk je alle soorten genres: van de grootste blockbusters tot prijswinnende arthouse films. En dat gewoon in jouw thuisbioscoop.
     
       Bestel Pathé Thuis

 

 

Maak die herinneringen tastbaar

De mooiste momenten moet je bewaren door ze af te drukken. In welke vorm, dat bepaal je zelf. Wat dacht je van een canvas aan de muur, in een plakboek of juist op een koffiemok? Kies een fotoproduct voor jouw interieur en geniet elke dag weer van dat ene speciale moment.
 

Maak jezelf nóg mooier

Ook je uiterlijk verdient af en toe een beetje extra liefde. En dat doe je met een verfijnd sieraad natuurlijk! Een bescheiden oorknopje, een zilveren armband of iets met parels ... waar maak jij je outfit mee af?

Winkelen bij...

Je hebt van die winkels waar je zelf alleen binnenstapt als je een cadeautje voor een ander nodig hebt. Hoe leuk is het om nu eens iets uit te zoeken voor jezelf? Tijd om eens zelf lekker te  snuffelen bij Dille & Kamille, Rituals, The Little Green Bag of een andere inspirerende winkel.