Voordelig NS Treinarrangement

Via Weekendjeweg.nl kun je exclusief een combideal voor een Hotel+Trein boeken, het voordeel kan oplopen tot 50 procent!

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je pakt je weekendtas, een goed boek, de krant of je tablet en vervolgens ga je alleen maar ontspannen. Van begin af aan! Laat rivieren, steden en de Nederlandse polders langs het raam van je treincoupé trekken. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming. Relaxter kan je weekendje niet beginnen!

Natuurlijk heb je de keuze uit alle grote steden, maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Ga cultuur snuiven of shoppen in bijvoorbeeld Maastricht of Den Haag, kom tot rust op de Veluwe of geniet van het gastvrije en wonderschone Limburg!

Kies voor een exclusieve combideal voor een Hotel+Trein, waarbij het voordeel kan oplopen tot 50 procent! Je ontvangt retour treintickets voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in Nederland. ’s Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt in je hotel (indien inbegrepen). We maken het je enorm makkelijk, want alle hotels zijn op loopafstand van een NS treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken.

Ben je al enthousiast? Maak dan snel een keuze uit één van de vele bestemmingen van NS Treinarrangement via Weekendjeweg.nl.

Wat moet je doen?

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken.

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een NS treinarrangement naar keuze.

  • Ga naar https://www.weekendjeweg.nl/aanbiedingen/ns-treinarrangementen/
  • Kies een aankomstdatum, bestemming en hotel
  • Reserveer het hotel
  • Bij stap 4 tijdens het maken van de reservering heb je de mogelijkheid de Weekendjeweg.nl Cadeau Card te verzilveren
  • De couponcodes van de treintickets worden binnen 2 uur na de definitieve bevestiging per e-mail verstuurd
  • Verzilver de couponcodes op www.ns.nl/couponcode en print de tickets uit

Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl