Dagje weg of iets bestellen? Check eerst de informatie van onze partners

Laatste update: Dinsdag 2 juni - 16.55 uur

Wil je met jouw Pluim een dagje uit of een leuk artikel voor thuis of onderweg bestellen? Voorkom teleurstellingen en check eerst onderstaande informatie die wij van onze partners ontvangen in verband met de maatregelen die zij treffen rondom het coronavirus. Deze pagina zullen wij regelmatig updaten.

De Efteling is weer open! Wel op aangepaste wijze en met een maximaal aantal gasten (1/3 van de normale capaciteit). Hier werken we stapsgewijs naar toe. Welke maatregelen zijn er genomen? In de Efteling en verblijfsaccommodaties volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Wij voeren de maatregelen door uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol biedt drie garanties, die passen bij deze richtlijnen. 1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. We weten als geen ander hoe gasten zich bewegen in ons park en hoe we groepen kunnen spreiden. De kennis die wij hierover hebben opgedaan in de afgelopen decennia zetten we nu, meer dan ooit, in.Daarbij hebben we alle ruimte. Ons park is meer dan 140 voetbalvelden groot. Hier laten we een beperkt aantal gasten toe, die we vragen om vooraf online een ticket te reserveren. Zo kunnen we garanderen dat iedereen de ruimte heeft voor zijn dagje uit. 2.We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Veilig uit, dat doen we samen. Hierbij kunnen onze gasten nog steeds op ons vertrouwen. Daarom vertellen we duidelijk hoe gasten op een veilige manier samen uit kunnen. Alle informatie is te vinden op onze website en op schermen en borden in ons Park, ons hotel en onze vakantieparken. Ook onze medewerkers helpen hierbij. Zij zijn immers gewend én worden continue getraind om gasten een veilige en unieke dag, vol mooie herinneringen te bezorgen. 3.We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. We plaatsen centrale desinfectiepunten en maken contactpunten, zoals beugels en deurklinken, extra vaak schoon. Indien nodig, zorgen we voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Met deze garanties is een dagje uit nú, net zo veilig als voorheen. Hoe zit het met het online reserveren voor een bezoek? Wij werken aan een reserveringssysteem en mogelijkheden om met bestaande tickets een bezoek te reserveren. Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover. Zijn de restaurants geopend? De horeca in het park is t/m 1 juni alleen geopend voor afhalen. Vanaf 1 juni openen we onze terrassen en ook kunnen we dan weer gasten (max. 30) binnen ontvangen bij onze restaurants. Uiteraard wel op aangepaste wijze, passend bij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer op https://www.efteling.com/nl/park/informatie/veelgestelde-vragen

Momenteel is het helaas niet mogelijk om Efteling-tickets te kopen via Pluimen.

Als je reeds in het bezit bent van Efteling-tickets heb je naast deze tickets ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Ga naar efteling.com om je bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren.

Houd efteling.com in de gaten voor de meest actuele informatie.

Info over onze partners met sauna's en wellness resorts.

Locaties van Select Wellness Group

Alle locaties van Select Wellness Group zijn gesloten voor publiek. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid de komende tijd. Voor verdere vragen kunt u ons een mail sturen. Indien je al een e-ticket hebt verzilverd, maar nog geen reservering hebt gedaan, dan heb je 6 maanden langer de tijd om een reservering te maken. Op de website van Select Wellness Group wordt de correcte geldigheid aangegeven wanneer je je code invoert.

Locaties: Thermen La Mer Day Spa, Sauna het Friese Woud, Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve, Wellness & Beauty de Woudfennen, Centre du Lac, Orange Wellness, Sauna & Beauy Velp, Wellnessresort de Waterlelie, Dennenmarken Sauna & Beauty, Wellness Center de Bronsbergen, Amrath Hotel & Thermen Born-Sittard, Thermen Goirle, Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, Wellness Centre de Thermen, Thermae Son, Thermen Beauty Sauna van Egmond, Sare Thermen & Beauty, Sauna de Heuvelrug, Thermen & Wellness Anholts en Saunapark Epe.

Locaties van IWR

Tot onze spijt hebben wij als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in de loop van maart 2020 de deuren moeten sluiten van al onze wellnessresorts in Nederland, België en Duitsland.

Wij werken nauw samen met de brancheorganisaties en de lokale gezondheidsinstanties in alle landen om gezamenlijk plannen op te stellen waarmee wij hopelijk zo snel mogelijk onze deuren voor onze gasten mogen heropenen. Zodra wij een of meerdere resorts weer mogen heropenen zullen we dat uiteraard via alle voor ons belangrijke kanalen communiceren, waaronder via deze website alsook de website van het betreffende resort.

Uit voorzorg kan je bij ons weer reserveren vanaf het moment dat wij weten wanneer en onder welke maatregelen wij onze deuren weer mogen openen. Wij adviseren je de website, sociale media en onze nieuwsbrief in de gaten te houden. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in.

Bedankt voor je begrip! Heb jij een reservering staan voor de komende periode? Lees dan hieronder hoe wij hiermee omgaan.

Jouw reservering:
Wij zullen alle reserveringen vasthouden en aanbetalingen blijven staan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat vouchers, e-tickets en andere acties en aanbiedingen worden verlengd naar een geldigheid tot en met maximaal 30 juni 2021. Zodra wij weer weten wanneer wij kunnen openen kan je contact met ons opnemen over de reservering. Op dat moment kunnen wij pas meer informatie geven. Je hoeft op dit moment dus geen contact op te nemen.

Slagharen, 14 mei 2020 - Gasten kunnen weer genieten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Vrijdag 29 mei worden de eerste gasten van het vakantiepark verwelkomd en vanaf zaterdag 30 mei kunnen dag- en verblijfsgasten weer samen genieten van het attractie- en waterpark. Het Pinksterweekend in 2020 wordt hiermee extra feestelijk ingeluid, het staat namelijk in het teken van de verjaardag van het park, dat in 1963 tijdens Pinksteren de poort voor de allereerste keer opende. 

Het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen heeft als leidraad gediend voor een compleet heropeningsplan. De gemeente Hardenberg en de veiligheidsregio IJssellanden hebben hierop akkoord gegeven voor respectievelijk het attractie-, vakantie- en waterpark van Slagharen. De afgelopen uitzonderlijke weken heeft het team niet stil gezeten. Er is hard gewerkt om het park voor te bereiden op het ‘nieuwe normaal’, waar plezier voorop blijft staan. Samen uit, is zeker nu een welkome afwisseling. Een belangrijke wijziging is dat al onze gasten, niet alleen de vakantieparkgasten, maar ook de daggasten worden opgeroepen het bezoek op datum online te reserveren.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen hecht altijd al veel waarde aan samen plezier maken in een veilige en gezonde omgeving. Dit zijn belangrijke kernwaarden die vanzelfsprekend als rode draad zijn meegenomen in de plannen. Het attractie- en vakantiepark is zeer ruim opgezet met 62,7ha, wat neerkomt op 92 voetbalvelden en de gelegenheid biedt voor een fijne wandeling in het park. Om social distancing te faciliteren wordt de eerste periode gestart met 30% van de maximale parkcapaciteit. Onze medewerkers krijgen extra training en duidelijke informatie is beschikbaar. Uiteraard vergt het ook aanpassingsvermogen voor onze medewerkers en gasten, maar wij zijn er van overtuigd dat we hier samen in slagen.

"Wij staan te popelen om onze eerste gasten weer te mogen verwelkomen voor nieuwe Wild-West avonturen", aldus Dave Storm. Op woensdag 27 mei organiseert Slagharen een testdag voor medewerkers en huisgenoten. Zaterdag 30 mei krijgen abonnementhouders samen met vakantieparkgasten als eerste toegang tot het attractiepark.

Het avontuur gaat veilig door bij Slagharen
Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattractieparken, waaronder Attractie- & Vakantiepark Slagharen, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Het biedt onze gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.
1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie;
3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.slagharen.com/veiligsamenuit Of kijk bij de veelgestelde vragen

GELEIDELIJKE OPENING PER 1 JUNI Het kabinet heeft bekendgemaakt dat de bioscoopsector kan toewerken naar een geleidelijke opening per 1 juni. Als het virus onder controle blijft, verwelkomen wij je graag weer in onze Pathé en Euroscoop bioscopen per 1 juni. Vanzelfsprekend zullen wij opengaan volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat er van 1 juni tot 1 juli maximaal 30 mensen per zaal worden toegelaten en bezoekers alleen vooraf online tickets kunnen kopen. Overal in onze bioscopen worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiëne maatregelen getroffen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over onze maatregelen. Met deze maatregelen gaan we ervoor zorgen dat onze bezoekers vanaf 1 juni een veilig en prettig Pathé-bezoek kunnen ervaren. Alle vouchers die zouden verlopen tussen 15 maart en 31 mei zullen automatisch met 3 maanden na de verloopdatum worden verlengd. Deze kun je dus gebruiken wanneer we weer open gaan.

Welkom terug bij Vue Cinema’s!

In overeenstemming met de RIVM richtlijnen gaat Vue Cinema’s vanaf 1 juni weer open! Weliswaar  op basis van beschikbare capaciteit, maar je kunt weer lekker gaan genieten van de beste films op het grote scherm!

Welke voorwaarden gelden er voor je bezoek?

Per bioscoopzaal kunnen er maximaal 30 personen worden toegelaten (exclusief personeel). Vanwege deze beperkte capaciteit zullen er tijdens de film geen pauzes zijn. Je bent volgens de RIVM richtlijnen verplicht om je film en bezoek vooraf te reserveren.

 • Houd 1,5m afstand
 • Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten
 • Vermijd het openbaar vervoer
 • Kom met maximaal 2 personen uit je huishouden
 • Kom niet eerder dan 15 min voor aanvang van de film
 • Betaal met pin
 • Verlaat na de film direct de bioscoop

Je kunt van tevoren een film telefonisch reserveren via het telefoonnummer van jouw lokale bioscoop. Er geldt een toeslag van € 1,00 per ticket. Klik hier voor de contactgegevens van de Vue bioscopen. Ook kun je online jouw voucher verzilveren en reserveren voor een film.

WIJ HOPEN JE VANAF 1 JUNI TE MOGEN VERWELKOMEN

Op 6 mei heeft het kabinet bekendgemaakt dat bioscopen kunnen toewerken naar een geleidelijke opening vanaf juni. Als het virus onder controle blijft hopen we je dan weer te verwelkomen bij Kinepolis!

Natuurlijk zijn er verschillende maatregelen in de bioscoop om jullie veiligheid, maar ook die van onze medewerkers, te waarborgen. We zullen in de komende weken hierover informeren en hopelijk zien we elkaar vanaf juni snel weer in één van onze bioscopen!

Heb jij tickets voor geannuleerde voorstellingen?
Geen nood, je ticket/voucher is niet verloren. We leggen je hieronder uit wat je moet doen:

Ik heb mijn Pluim voor een Kinepolis filmvoucher verzilverd en die vervalt tijdens de sluitingsperiode. Wat kan ik doen? 

Alle Kinepolis filmvouchers en Kinepolis voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 15/03/2020 t/m de dag dat we gesloten zijn, blijven automatisch langer geldig. De nieuwe geldigheidsduur zullen we nader bepalen.

Goed nieuws: na een geslaagde testperiode is Diergaarde Blijdorp weer voor iedereen toegankelijk.

LET OP! MAAK EEN TIJDRESERVERING VIA https://www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/ (indien je al een e-ticket in handen hebt)

Een van de grootste veranderingen is dat je Blijdorp voortaan alleen kunt bezoeken als je voorafgaand aan je bezoek via diergaardeblijdorp.nl een tijdslot reserveert (reserveren is niet telefonisch of per email mogelijk). Je kunt alleen tijdens dit tijdslot bij de kaartcontrole naar binnen. De tijdreservering is alleen geldig i.c.m. jouw geldige entreeticket. Je neemt dus 2 e-tickets per persoon mee naar de Diergaarde! Bewaar jouw tickets goed, want ook bij het naar buiten gaan worden deze gescand!VEILIGHEIDGeniet van een mooie en ontspannende dag in Diergaarde Blijdorp. Om dit mogelijk te maken én de veiligheid te waarborgen is er een aantal maatregelen genomen. Lees hier hoe jouw bezoek aan Diergaarde Blijdorp eruit komt te zien: https://www.diergaardeblijdorp.nl/faq-heropening/

 • Ben jij zelf of is iemand in jouw gezin niet lekker? Blijf thuis!
 • Was vaak je handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand (1 gorilla) van anderen.

Toegang via de hoofdingang aan de Blijdorplaan 8. De entree aan de stadszijde is uitsluitend geopend voor abonnementhouders. Bekijk de veelgestelde vragen en actuele openingstijden op diergaardeblijdorp.nl

ARTIS is weer open! Iedereen die nog een ARTIS toegangskaart van Pluimen heeft liggen, is ook weer welkom. Let op: online een starttijd reserveren is verplicht. Starttijden zijn te reserveren via MijnARTIS. Log in en klik op ‘ARTIS starttijd voor tickethouders reserveren’ om een aanvullende starttijd te reserveren.

ARTIS verzoekt bezoekers uitdrukkelijk om niet met het OV te komen, maar op de fiets, lopend of met de auto, zodat er geen druk op het openbaar vervoer in de stad ontstaat.

Naast de verplichte starttijd, zijn er in ARTIS nog meer maatregelen genomen. De binnenverblijven, doorloopverblijven, het Planetarium en Micropia blijven voorlopig gesloten. Op sommige paden en plekken in ARTIS is het best lastig om afstand te houden van elkaar. Daarom is er een aparte in- en uitgang en zijn smalle paden eenrichtingsverkeer geworden. Meer informatie  

Goed nieuws: WILDLANDS is weer open

Het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je al een geldig ticket van WILDLANDS hebt. Het is nu al mogelijk om een bezoekdag te reserveren, met aankomst vanaf 30 mei 2020 via www.wildlands.nl/bezoeken

Uitsluitend online ticket verkoop en vooraf reserveren van een tijdslot ticket
Vanaf heden kan iedereen met een gereserveerde toegangskaart het park bezoeken. Alle gasten (dus ook seizoenkaarthouders of mensen die al een toegangskaart hebben) moeten een online reservering en/of aankoop doen. Mensen reserveren voor een dag én een tijdslot. Dit is nodig om een optimale spreiding aan te brengen in het park. Directeur Roel Welsing; "De komende weken gaan we samen met onze bezoekers ontdekken hoeveel mensen we op een dag aankunnen. We verwachten dat dit op drukke dagen ergens tussen een derde en de helft van het normale aantal zal uitkomen. Voor bezoekers alleen maar heel fijn natuurlijk, want een dagje Apenheul wordt daarmee extra bijzonder.”

Hoe ziet een bezoek aan Apenheul eruit?
Bijna alle apensoorten blijven zichtbaar voor de gasten. Wel zijn er een aantal doorloopgebieden met loslopende apen gesloten om zo de veiligheid van mens en dier te waarborgen. De apen zijn in dit geval dan vaak zichtbaar via uitzichtpunten. Daarnaast hanteert Apenheul een eenrichtingsroute en is het park voorzien van heldere informatie rondom de regels zoals afstand houden en hygiëne. Tenslotte vraagt Apenheul haar bezoekers zoveel mogelijk met het eigen vervoer te komen, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van het openbaar vervoer.

DierenPark Amersfoort is weer open voor bezoekers

DierenPark Amersfoort kan weer open voor bezoekers. Dat is in overleg met de burgemeester en veiligheidsregio besloten. “Wij zijn er helemaal klaar voor. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om bezoekers straks te laten genieten van een veilig dagje uit tussen de dieren”, vertelt de directie van DierenPark Amersfoort. “Op maandag 25 mei openen wij de deuren voor bezoekers, wij kijken er enorm naar uit om hen straks weer te begroeten.”

Helemaal bijzonder is dat het Amersfoortse familiebedrijf 72 jaar geleden ook eind mei voor het eerst de deuren opende voor bezoek. “Nog nooit in de geschiedenis van het park zijn wij zo lang gesloten geweest”, vertelt oud-directeur Astrid Vis, die als dochter van de oprichters haar hele leven al tussen de dieren woont. “Wie had gedacht dat ik voor de tweede keer in mijn leven een opening van het dierenpark zal meemaken, wat een bijzonder moment.” Er is in al die jaren veel veranderd, maar in de kern is DierenPark Amersfoort hetzelfde gebleven. ‘‘Kinderen op een speelse manier de liefde voor de natuur en de dieren meegeven. Geweldig om binnenkort weer de verwondering op hun gezichten te zien, we hebben het gemist”, aldus de directie van het park.

Het bezoek aan het dierenpark zal er na opening wel anders uitzien, zo moet iedereen voorafgaand aan bezoek online reserveren via de website. “En zo zijn er nog meer aanpassingen gedaan om bezoekers te kunnen verwelkomen in ons bosrijke park, passend binnen de regels van de 1,5 metersamenleving”, aldus de directie. Meer informatie over de heropening is te vinden op de website van DierenPark Amersfoort.

Eindelijk is het zover. Het Dolfinarium is weer open!

Het Dolfinarium werkt vanaf nu met aangepaste openingstijden en een aangepast programma. Vooralsnog gaan  zij werken met 2 openstellingen: een ochtend- en een middag - openstelling. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je  een datum kiezen voor een ochtend-openstelling (aankomsttijd 9:00 uur – vertrektijd 13:00 uur) of een datum voor een middag-openstelling (aankomsttijd 13:30 uur – vertrektijd 17:30 uur).

Meer informatie op www.dolfinarium.nl. 

Goed om te weten! Alle kaarten van RestaurantCadeaukaart zijn veranderd in een geldigheid van 2 jaar (dit was 1 jaar). Dat geldt ook voor de kaarten die al in omloop zijn.

Heb je met jouw Pluim gekozen voor restauranttegoed via RestaurantCadeaukaart? Dit tegoed is te gebruiken bij alle restaurants die zijn aangesloten bij RestaurantCadeaukaart. 

Update 21 april 2020:

In verband met de verlenging van de maatregelen van de overheid zijn wij gesloten tot 1 juli 2020.

Mocht u reeds tickets gekocht/gereserveerd hebben via spido.nl dan kunt u deze kosteloos omwisselen tegen een andere datum.
Voor de meest actuele informatie kunt u onze website of onze social media kanalen in de gaten houden. We hopen u snel weer in goede gezondheid aan boord te mogen ontvangen.

#rotterdamzetdoor #spido #rotterdam

Ben je in het bezit van een nog geldige Podium Cadeaukaart met een looptijd van 1 jaar?
De culturele sector is overvallen door de grote impact van COVID-19 en draagt haar steentje bij door de deuren van theaters, concertgebouwen, poppodia en stadsschouwburgen tijdelijk te sluiten. Ben je in het bezit van een nog geldige Podium Cadeaukaart met een looptijd van 1 jaar? Podium Cadeaukaart wil jou in deze tijden dan graag tegemoet komen.

Podium Cadeaukaart heeft alle 1 jaar geldige cadeaukaarten die op 19 maart 2020 nog niet verlopen waren verlengd met 4 extra maanden. Dat geldt ook voor cadeaukaarten die nu verkocht worden. 

Podium Cadeaukaart wil haar consumenten op deze manier meer opties bieden en tijd gunnen bij het besteden van de cadeaukaart.

Controleer de geldigheid en (nieuwe) vervaldatum met onze saldo-checker. Klik hier.  
Klik voor overige vragen m.b.t. COVID-19 en Podium Cadeaukaart hier.
 

Goed nieuws, want vanaf 18 mei kun je op een veilige manier weer genieten van het mooiste en beste van Nederland! Madurodam gaat de komende tijd gefaseerd open: Vanaf 18 mei gaat Madurodam voor het eerst gecontroleerd open met dagtickets. Het is voor iedereen verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je al een geldig ticket hebt. Maximum aantal tickets beschikbaar. Voor bezoekers die reeds een partnerticket gekocht hebben geldt dat men op Madurodam.nl kiest voor ‘je hebt al een kaartje en je hebt al betaald’, vervolgens selecteert men de juiste actie, voert men het barcodenummer in en kiest men een datum & tijd naar keuze. Hiermee komt het oorspronkelijke ticket te vervallen. Men ontvangt een nieuw E-ticket incl. gekozen datum & tijdslot van Madurodam. Dit is echter pas rond eind mei mogelijk. 

Zie voor de meest up to date informatie: https://www.roompot.nl/coronavirus/

 

Alle reizen met vertrek t/m 18 juni opgeschort

Dinsdag 12 mei

Volgens de richtlijnen van de ANVR en n.a.v. Corona gerelateerde maatregelen in diverse landen hebben we helaas moeten besluiten alle buitenlandse vakanties met vertrek t/m 18 juni op te schorten. Tevens moeten wij enkele vakanties opschorten met een vertrekdatum later dit seizoen om één van de volgende redenen:

 • Accommodaties blijven langer gesloten.
 • Vluchten zijn door de luchtvaartmaatschappij geannuleerd.
 • Er sprake is van een verplichte quarantaine na aankomst op de bestemming.

Als dit uw boeking betreft, nemen wij contact met u op (via de email).

Uiteraard bieden wij u vele omboekmogelijkheden naar een andere datum of op een andere reis uit het brede assortiment van de Jong Intra Vakanties. Op dit moment breiden we ons aanbod ook fors uit met nieuwe ‘dichtbij’ vakanties.

 • Kijk voor het hele aanbod op onze website of;
 • Neem contact op met onze collega’s van de verkoopafdeling (0180-457803) of;
 • Bezoek ons in onze reisstudio, Havenkade 1 te Ridderkerk of;
 • Mail ons op verkoop@dejongintra.nl.

Indien u nog niet bereid of in staat bent om te boeken dan bieden wij, ter compensatie voor het opschorten van uw geboekte vakantie, een Corona voucher aan. Met deze Corona voucher kunt u een nieuwe reis bij de Jong Intra Vakanties boeken. De voucher zult u uiterlijk 31 mei ontvangen.

Voor meer informatie over onze Corona vouchers zie de veel gestelde vragen op onze website, bij de veelgestelde vragen.

Voor vragen zijn wij uiteraard te allen tijde bereikbaar via de bovengenoemde contactgegevens.

Aanbod dicht bij huis flink uitgebreid

Ridderkerk, donderdag 30 april 2020

De Jong Intra Vakanties heeft haar aanbod autovakanties flink uitgebreid in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Op deze manier biedt de touroperator haar klanten de mogelijkheid om toch tijdens de zomermaanden en in het najaar te genieten van een welverdiende vakantie.

Het inkoopteam van de Jong Intra Vakanties heeft de laatste weken niet stil gezeten. Zeer actief is gezocht naar mooie pareltjes dicht bij huis waar we onze klanten een mooie vakantie willen laten beleven, aldus Coby van Dongen, Commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties. Denk hierbij aan leuke appartementen, mooie hotels, fijne vakantieparken en campings in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

Compleet inspelend op de huidige situatie ligt de focus nu op het beschikbaar stellen van mooie vakanties op basis van eigen vervoer. Het aanbod zal de komende periode verder worden aangevuld en is binnenkort boekbaar.

Op deze manier zullen we voldoen aan de opkomende vraag van de consument. Vakantie is en blijft immers voor velen erg belangrijk en de verwachting is dat zodra het weer mag de kans ook wordt gegrepen om daadwerkelijk de spullen in te pakken en er op uit te gaan.

Gesloten voor onbepaalde tijd.

De geldigheid van alle ongebruikte toegangstickets die gekocht zijn via andere kanalen dan de webshop van De Uithof (geldig tot eind maart 2020), kunnen tot 31 oktober 2020 worden ingeleverd.

Reactie van Shoots & More:

Shoots & More zijn weer open voor fotoshoots. Natuurlijk wel met aangepaste gezondheidsmaatregelen. Zo werken wij alleen nog maar op afspraak wat ervoor zorgt dat alle gasten tijdens hun gehele bezoek aan onze fotostudio volledige privacy hebben. Ook zijn onze openingstijden iets aangepast, houden wij ten alle tijde 1,5 meter afstand. Daarnaast volgen we de richtlijnen van het RIVM mbt schoonmaken en het monitoren van onze fotografen. Meer informatie kan je op onze website vinden (https://shootsandmore.nl/maatregelen-corona/).

In verband met het coronavirus is de cadeaubon nu ook tijdelijk online te gebruiken via www.rituals.com. Hiervoor kan er gebruikt worden gemaakt van de 19 cijferige code en pincode die terug is te vinden op de cadeaubon die je per e-mail ontvangt.

Fletcher heeft alle vouchercodes met een geldigheid t/m 01-07-2020 verlengd t/m 30-11-2020.

Goed nieuws, Kinderpretpark Julianatoren is gefaseerd open. Voor Pluimbezitters betekend dit dat er naar verwachting vanaf 28 mei gereserveerd kan worden voor aankomst vanaf 2 juni. Voor de meest up to date informatie verwijzen wij je naar de website van Julianatoren.

Reserveren noodzakelijk
Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, is het nodig dat elke bezoeker online een reservering maken. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is kunnen wij extra hygiëne werkzaamheden verrichten en kunnen onze medewerkers pauzeren.

Vanaf 1 juni  2020 gaat Miniworld weer open voor publiek. Uiteraard met inachtneming van alle door de RIVM gecommuniceerde veiligheidsmaatregelen. Hygiëne en veiligheid staan centraal en wij vragen hier ook uw medewerking en begrip.  Na verzilvering van je Pluim is ook een reservering van een dag verplicht, meer hierover vind je op het e-ticket.