Waardevoucher de Jong Intra Vakanties

Ontvang een waardevoucher voor een vakantie naar keuze uit het actuele aanbod van de Jong Intra Vakanties. Ontdek de mooiste bestemmingen!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je wilt het optimale uit je vakantie halen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? De Jong Intra Vakanties helpt je graag door alle zorg uit handen te nemen en je te verzekeren van de beste keus. Met ruim 45 jaar ervaring en kennis van veel bestemmingen en leuke adresjes helpen zij je graag om jouw droomreis samen te stellen en je te ontzorgen, welke vakantie je ook kiest!

Met een veelzijdig aanbod van fly-drives, stedentrips, wintersport, zonvakanties, busreizen en verre reizen vindt je altijd wel een vakantie naar wens.

Vakanties op maat (Europa & verre bestemmingen)

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpt de Jong Intra Vakanties als geen ander. Naast het uitgebreide aanbod bieden zij ook maatwerk reizen aan. Zij zijn nieuwsgierig naar je reiswensen en ideeën om zo een passende maatwerkreis te verzorgen. Weet je al precies wat je wilt? Dan zorgt de Jong Intra Vakanties dat dat geregeld wordt! Weet je het nog niet zeker? Dan adviseren de specialisten je met veel enthousiasme op basis van hun jarenlange reiservaring én passie!

Wat moet je doen?

U ontvangt een de Jong Intra Vakanties tegoedcode per e-mail die u kunt gebruiken als betaalmiddel. Deze code is te verzilveren t/m 31 oktober 2021. Kijk op www.dejongintra.nl voor een overzicht van alle reizen.

Voorwaarden:

  • Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
  • Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
  • Prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50.
  • Bestelde tickets kunnen niet worden  teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).