Beauty behandelingen

Waardevoucher van Cleyo Skin Experts in Oosterhout

De waardevoucher kan ingewisseld worden op het totale aanbod van Cleyo Skin Experts (Actie van de maand uitgesloten). Denk bijvoorbeeld aan huidverbeterende behandelingen, nagelstyling, massages, permanente make-up en nog veel meer.

Lees meer
Maak je keuze:
15,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Door de drukte van alledag wordt vaak vergeten de rust op te zoeken en eens echt tijd voor jezelf te nemen. Het ligt in de aard van de mens om van deze schaarse momenten, eigen rituelen te maken. Een goede gezondheid straalt namelijk van binnen naar buiten. Bij Cleyo Skin Experts kun je o.a. terecht huidverbeterende behandelingen, nagelstyling, massages, permanente make-up en nog veel meer. Voor hen die alles uit het leven willen halen en die weten dat hun uitstraling bijdraagt aan hun succes.

Praktische info

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Adres: Bouwlingplein 1, 4901 KZ Oosterhout
Telefoonnummer:   0162 242001

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer waardevouchers van Cleyo Skin Experts in Oosterhout. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de waardevouchers direct per e-mail. Je dient vooraf online een reservering te maken voor een behandeling. Meer informatie vind je op de waardevoucher, die je ontvangt na verzilvering van de Pluim. De waardevoucher is geldig t/m 31/12/2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk