Weekendjeweg.nl Cadeau Card voor een hotel met 3e nacht gratis

3 nachten voor de prijs van 2! Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Wil je echt ontspannen, meer highlights in een spannende stad ontdekken en tóch die ene lange fietstocht maken? Of staat een extra lang weekendje weg gewoon op je verlanglijst? Met een gratis 3e nacht aanbieding hoef je er niet lang over na te denken, je doet het gewoon! Ga voor een hotel in de bossen, kies voor de luxe van een Wellness hotel of laat je verrassen door cultuur en shopmogelijkheden van een stad. In eigen land en ook naar leuke bestemmingen in Duitsland en Frankrijk. Met de 3=2 aanbiedingen vind je altijd een uitgebreide selectie aan hotels.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze en ontvang de 3e nacht gratis!

  • Ga naar https://www.weekendjeweg.nl/aanbiedingen/3e-nacht-gratis/
  • Kies een aankomstdatum, bestemming en hotel
  • Reserveer het hotel
  • Bij stap 4 tijdens het maken van de reservering heb je de mogelijkheid de Weekendjeweg.nl Cadeau Card te verzilveren
  • De reserveringsbevestiging ontvang je per e-mail

Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl