Hotel

weekendjeweg.nl cadeau card voor een hotel naar keuze

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Speciale zomeractie! Vier de zomervakantie. Verzilver je Pluim tot en met 30 september voor een Weekendjeweg.nl Cadeau Card en ontvang een korting van € 5,- (de kortingscode vind je terug op de e-card die je van Weekendjeweg.nl ontvangt). Geniet ervan!

Wat een verademing! Dit is precies waar we aan toe zijn. Even weg uit onze dagelijkse sleur, helemaal in een andere omgeving. Toch voelen we ons hier ook direct een beetje thuis. De kamer is warm, gezellig en tot in de puntjes verzorgd en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is bijna zonde om naar buiten te gaan. Maar kijk nou toch eens wat een schitterend uitzicht we hier hebben! We kijken elkaar lachend aan. We hadden het niet beter kunnen treffen. Zullen we maar een fles champagne opentrekken?

Praktische informatie

De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk