Hotel

Weekendjeweg.nl cadeaukaart

Kies je waarde en ontvang een cadeaukaart die je op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeaukaart en max. €250 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00

Gratis per e-mail

Wat een verademing! Dit is precies waar we aan toe zijn. Even weg uit onze dagelijkse sleur, helemaal in een andere omgeving. Toch voelen we ons hier ook direct een beetje thuis. De kamer is warm, gezellig en tot in de puntjes verzorgd en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is bijna zonde om naar buiten te gaan. Maar kijk nou toch eens wat een schitterend uitzicht we hier hebben! We kijken elkaar lachend aan. We hadden het niet beter kunnen treffen. Zullen we maar een fles champagne opentrekken?

Praktische informatie

De weekendjeweg.nl cadeaukaart heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel of vakantiepark naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 250,00. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de voucher de reissom overstijgt. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende accommodaties kijk je op www.weekendjeweg.nl en voor vakantieparken op Bungalows.nl

Voor een overzicht van alle speciale thema's die Weekendjeweg heeft samengesteld klik hier.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 12 uur een Weekendjeweg.nl cadeaukaart per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een verblijf naar keuze. Voor vakantieparken kijk op Bungalows.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 250,00. De hotels en vakantieparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 19,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd