Wellnessresort SpaPuur in Tilburg

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij SpaPuur in Tilburg. Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo sauna van Brabant een ware opgietsensatie.

Lees meer
22,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Welkom bij SpaPuur! Dit gezellige wellnessresort ligt in het Noord-Brabantse Tilburg en staat bekend om haar gastvrijheid, bourgondische keuken en de familiaire sfeer. Het resort heeft tal van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Ervaar het gevoel van luxe en welzijn voor lichaam en geest tijdens een bezoek aan SpaPuur. Beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsessie in winterse sferen. Ontspan in de whirlpool en warm je spieren op in de Finse sauna. Rondom de haard is het heerlijk toeven. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom, terwijl je kletst met je saunagenoot. Een winterse droombestemming!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere dinsdag, de eerste en laatste zondag van de maand is het badkledingdag. 

Adres
Moerse Dreef 10
5043 AX Tilburg