Wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij de Zwaluwhoeve in Hierden. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden en het aangelegde strand geven een gevoel van totale ontspanning.

Lees meer
22,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je kunt bij de Zwaluwhoeve op talloze manieren in luxe ontspannen. Zo kun je uiteraard terecht voor verschillende sauna’s of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens je dagje sauna kun je ook genieten van een sprankelende beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de boomgaard met 3 barrelsauna’s geven een gevoel van totale ontspanning.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden