Whitepapers

Hier vind je een overzicht van whitepapers die door Pluimen zijn geïnitieerd. Complimenteren, bedanken of gewoon een schouderklopje geven. Laten zien dat iemand zijn werk goed doet, kan op veel verschillende manieren. Raak geïnspireerd en ontdek zelf wat voor jou de beste werkwijze is.

 


 

'Binden en boeien: Verhalen uit de praktijk'

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het bedrijf waar je werkt. Waardering binnen een organisatie is dan ook van groot belang. Dit kun je alleen bereiken wanneer je binnen een organisatie werknemers weet te binden en boeien. Hiermee creeër je de nodige motivatie en extra inzet. In deze whitepaper vind je praktijkverhalen zodat je niet alleen kunt lezen hoe je werknemers kunt binden en boeien, maar er ook achter komt hoe andere organisaties hiermee omgaan.

Vraag deze gratis whitepaper aan

 


 

'Belonen: Financieel of in de vorm van een compliment?'

Mensen belonen zorgt ervoor dat ze hun beste beentje voor zetten. Maar wat werkt nu het beste? En geldt dit ook voor jouw bedrijf of jouw team? Laat je inspireren door deze whitepaper en ontdek zelf hoe jij je mensen het beste kan belonen.

Vraag deze gratis whitepaper aan

 


 

'Waardering: de sleutel tot een succesvolle business'

Juist nu, juist vandaag is het uiten van je waardering enorm belangrijk. Waardering zorgt namelijk voor mogelijkheden om problemen aan te pakken en verbeteringen daadwerkelijk door te voeren. Waardering maakt ons, de mens, toegankelijker en nodigt ons uit tot mouwen opstropen en stappen zetten. Waardering geeft mensen vleugels. In deze whitepaper lees je hoe je je waardering het beste kunt tonen.

Vraag deze gratis whitepaper aan