Klimmen & wandelen

Wildplukwandeling omgeving Utrecht

Tijdens de wildplukwandeling leer je welke wilde planten in overvloed in de natuur groeien en welke soorten eetbaar zijn, zodat je ze zelf voor eigen gebruik kunt plukken.

Lees meer
27,50
Gratis per e-mail

Verwachte voorraaddatum: 09-04-2021

Berkenwater en daslook in de lente, vlierbloesem en bosbessen in de zomer, eekhoorntjesbrood en tamme kastanjes in de herfst, sleedoorn en hopscheuten in de winter. In de natuur groeien veel eetbare delicatessen! Maar waar groeien ze precies? Hoe kan je ze herkennen? En wat kan je er van maken? Houd je van lekker en gezond koken zonder pakjes met natuurlijke ingrediënten? 

Tijdens de wildplukwandeling leer je welke wilde planten in overvloed in de natuur groeien en welke soorten eetbaar zijn, zodat je ze zelf in je eigen tuin kunt herkennen en voor eigen gebruik kunt plukken. Elsje vertelt ook welke gezonde en bijzondere delicatessen je kunt maken van de wilde planten die je tegenkomt.

Elke deelnemer ontvangt per email voorafgaand aan de wandeling een digitale flyer met foto’s en beschrijvingen van wilde planten uit het seizoen van deelname. Hierin staan behalve een aantal soorten die we tijdens de wandeling tegenkomen ook planten die op andere locaties in Nederland in dit seizoen groeien.

Praktische info

Kijk op de website voor de actuele wandeldata op een datum naar keuze: elsjebruijnesteijn.com

Data: de wandelingen zijn elke laatste weekend van de maand op vrijdag, zaterdag en zondag en op speciale feestdagen. Locatie: Kasteel Groeneveld in Baarn, klompenpand Soest, duinen Zandvoort. Tijden: 13.00-14.30 en 15.00-16.30 uur. Groepsgrootte is steeds afhankelijk van de coronamaatregelen. Duur: ca. 1,5 uur.
E-mailadres: info@elsjebruijnesteijn.com
Telefoonnummer: 06-17196525(dagelijks van 10.00-12.00 uur)

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor een wildplukwandeling. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail, deze zijn geldig t/m 31 december 2022. Reservering is verplicht, meer informatie vind je op de voucher.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk