Wildwaterkajakken in de Franse Alpen bij Europagaai

Voor mooie stroomversnellingen, golven en wildwater passages reis je voor drie cursusdagen naar de Franse Alpen. Genieten van een sportief uitje tijdens een actief weekend. Wildwaterkajakken is een ervaring die je niet wilt missen!

Lees meer
Maak je keuze:
407,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Schitterende rivieren in een zeer afwisselend landschap nodigen uit om te oefenen en te spelen. We dansen op de golven van de Durance en komen bij misschien wel de beroemdste kajakplek van Europa: “le Rabioux”, ook wel het “Gat van de Durance” genoemd. Als we ons thuis voelen op het snelstromende water gaan we naar de zijbeken van de Durance. Te denken valt aan de Ubaye, Guil en Guisane. Deze zijn wat smaller en meer verblokt dan de Durance waardoor je stuurmanskunst flink op de proef zal worden gesteld.

Voor wie?
Een kajakcursus in dit gebied is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde kajakker. De beginnende kajakker kan rustig oefenen op de rivier de Durance, terwijl de gevorderde kajakkers het pittigere water kunnen opzoeken op de zijbeken van deze rivier.

De locatie
Niet voor niets staan de Franse Alpen al jaren lang op ons programma! De veelzijdigheid van dit waterrijke gebied stelt ons in de gelegenheid om voor iedereen en op elk niveau schitterende wildwaterkajakcursussen te organiseren. We verblijven vlak bij het plaatsje Guillestre. Waar veel gezellige terrasjes en winkelstraatjes zijn. Naast wildwaterkajakken is er in de Franse Alpen veel te beleven. Het gebied is op toerisme ingesteld en heeft veel bezienswaardigheden op gebied van natuur en cultuur. Ook op gebied van sport wordt hier zomers en 's winters veel georganiseerd. Op onze stek in de Franse Alpen zul je je dan ook niet snel vervelen.

De camping
De camping ligt aan de rivier de Durance. Vanuit je tent kun je het water horen stromen en heb je uitzicht op de Alpenreuzen. Met helder weer kun je zelfs de gletsjer "Glacier Blanc" in de verte zien liggen. Om te overnachten kun je zelf een tentje of een ander kampeermiddel meebrengen of bij ons huren. Verder heb je een matje/luchtbed en een slaapzak met kussen nodig. Je verblijft op eigen kosten.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim vooreen cursus via Europagaai. Voor deze activiteit is reserveren verplicht (telefonisch 072-5094000 of per e-mail info@europagaai.nl). Let op! check eerst de beschikbaarheid. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Beschikbaarheid cursussen

Franse Alpen 3 cursusdagen:
01-08-2021 t/m 04-08-2021
08-08-2021 t/m 11-08-2021

Franse Alpen 5 cursusdagen:
01-08-2021 t/m 06-08-2021
08-08-2021 t/m 13-08-2021