In of op het water

Wildwaterkajakken in Slovenië bij Europagaai

Voor mooie stroomversnellingen, golven en wildwater passages reis je voor vijf cursusdagen naar Slovenië. Genieten van een sportief uitje tijdens een actief weekend. Wildwaterkajakken is een ervaring die je niet wilt missen!

Lees meer
563,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Het verblijf

Tijdens deze kajakvakantie in Slovenië is het verblijf op een ruime camping die in een driesprong van valleien ligt. Het uitzicht vanuit je tent is daardoor uniek en je kunt de rivier beneden de camping horen stromen. Een oude hangbrug vormt de achteruitgang van de camping en leidt naar een smal kloofje van de rivier de Soça. Ook zijn er op de camping vuurpotten aanwezig. Onder een glasheldere sterrenhemel geeft dit ‘s avonds een gezellige sfeer. Wil je op de camping overnachten? Dan kun je zelf een tentje of een ander kampeermiddel meebrengen. Een tent kun je ook bij Europagaai reserveren. In beide gevallen heb je dan een matje/luchtbed en een slaapzak nodig.

Het verblijft is op eigen kosten en op de camping staat het basiskamp. Er is een ruime groepstent met voldoende tafels en banken. Ook is er een complete keukenuitrusting. Hiermee kan de groep gezamenlijk koken en eten. Dit is voor eigen kosten en geheel vrijblijvend.

Mogelijkheden naast kamperen:
Voor wie graag iets luxer wilt verblijven, zijn op de camping luxe appartementen met eigen toilet en douche te huur. Ook is er een aantal blokhutjes te huren. Deze zijn niet verwarmd en een stuk eenvoudiger. Met name in het voor- en najaar kunnen de nachten wat frisser zijn. Wanneer je interesse in het camping verblijf hebt kun je dat bij je reservering vermelden. Zelfs in het najaar is een kajakvakantie in Slovenië goed te doen.

Het programma

Dag van aankomst: Om 16:00 uur wordt je verwacht bij het basiskamp voor het welkomstpraatje. Na de voorstelronde vertellen de instructeurs over de omgeving en het programma van die week. Dan wordt het gehuurde kajakmateriaal uitgedeeld en heb je de tijd om je medekajakkers te leren kennen. De instructeurs hebben voor die avond een maaltijd voorbereid. Je kunt gelijk aanschuiven.

Dag 1 t/m 5 | kajakdagen: Het ontbijt is rond 9:00 uur. Tijdens het ontbijt maak je een lunchpakket klaar. De instructeur vertelt welk traject er die dag wordt gekajakt. Als al het kajakmateriaal is ingepakt en iedereen in de auto zit vertrekt de groep naar het beginpunt van de rivier. Rond 11:00 uur gaan zij  het water op. En zoeken onderweg een mooie plek uit om te lunchen. Rond 16:00 uur komt de groep van het water. Na het omkleden is er tijdvoor een drankje op het terras. Je kunt ook de omgeving gaan verkennen of heerlijk luieren op de camping. Het kookgroepje van die dag doet de boodschappen. Ook bereidt dat groepje de maaltijd van die avond. Iedereen helpt een handje. Daarna is het genieten van het kampvuur en de sterke verhalen.

Praktische Info

Beschikbaarheidsdata:

11-10-20 t/m 16-10-20 - Slovenië Soca/Kortinica 5 cursusdagen
18-10-20 t/m 23-10-20 - Slovenië Soca/Kortinica 5 cursusdagen
25-10-20 t/m 30-10-20 - Slovenië Soca/Kortinica 5 cursusdagen
04-07-21 t/m 09-07-21 - Slovenië Soca/Kortinica 5 cursusdagen
29-08-21 t/m 03-09-21 - Slovenië Soca/Kortinica 5 cursusdagen

Inclusief: Instructie, gebruik basiskamp met keukenuitrusting en vervoer van gehuurd kajakmateriaal.

Exclusief: Reis en transfer, verblijf, maaltijden, reis- en annuleringsverzekering en vaarlicentie*.

* Voor kajakken op de Soča  heb je een vergunning nodig. Dit wordt door de instructeur geregeld. De vaarlicentie is niet bij de prijs inbegrepen zodat deze bij annulering niet doorberekend hoeft te worden.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Europagaai. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk