Winkelen bij Mystiek in Rotterdam

Ontvang een waardevoucher om te shoppen bij Mystiek in Rotterdam, inclusief kopje koffie of thee. Snuffel in de spirituele wereld van Mystiek. Van filosofie, spiritualiteit en alternatieve geneeskunde tot magie!

Lees meer
5,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Ik ben op zoek naar antwoorden. Daarom wil ik alles weten over filosofie, spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en magie. Lekker ronddolen in een omgeving die mystiek uitstraalt. Waar de wierook mijn zintuigen op scherp zet. Waar een new-age muziekje en een kopje kruidenthee me tot rust manen. Uren kan ik snuffelen tussen al die spirituele boeken en andere voorwerpen. Sommige dingen zullen wel altijd een mysterie blijven. Of zal de tarotkaart het antwoord geven?

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Mystiek. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

E-tickets zijn enkel in te wisselen in de winkel en niet in de webshop

Adres
Schiedamse Vest 79
3012 BE Rotterdam

Telefoonnummer
010 411 31 60