Workshop chocolade bonbons maken

Deelname voor 1 persoon aan een bonbon workshop bij Bonbonatelier Janson in Zutphen. Tijdens deze workshop leer je zelf onder deskundige begeleiding van de chocolatier de lekkerste bonbons maken. Dat wordt smullen!

Lees meer
42,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Wie houdt er niet van bonbons? Die moet maar snel doorbladeren. Mooi, dan zijn we nu met chocolade liefhebbers onder elkaar. Welke heb je het liefst? Puur, melk, wit? En dat is nog maar de buitenkant. Want hoe belangrijk de buitenkant ook is -zeker bij handgemaakte bonbons- het gaat tenslotte toch om de structuur en de smaak. De een houdt van een 'interieur' dat zacht en romig is. De ander heeft liever een stevige bonbon met een krachtig pure smaak. Maar wat je voorkeur ook is, ze smelten op de tong.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Bonbonatelier Janson in Zutphen. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Korte Hofstraat 12
7201 KH Zutphen
Telefoonnummer: 0575-510406