Workshop Macrofotografie bij PiXFACTORY

Neem deel aan een natuurfotografie workshop bij PiXFACTORY.

Lees meer
79,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Niets is zo fascinerend als de wereld van het kleine. Eenmaal verdiept in de wereld van de insecten, paddenstoelen en flora sta je verbaasd over de enorme variatie, kleurenrijkdom én van het gemak waarmee de onderwerpen zich laten fotograferen. Dichtbij-fotografie brengt weer heel specifieke vraagstukken met zich mee waar we tijdens de workshops uitgebreid op ingaan: hoe zorg je voor voldoende en goed licht, hoe ga je om met de beperkte scherptediepte en welke hulpmiddelen zijn essentieel voor macrofotografie. Vanzelfsprekend gaat er ook veel aandacht uit naar het zoeken en ontdekken van leuke onderwerpen om te fotograferen: er gaat een wereld voor je open!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een workshop bij PiXFACTORY. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-ticket(s) direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische Info

De workshop wordt op meerdere locaties in Nederland aangeboden.

Maak ná het verzilveren van je Pluim een reservering op: https://www.natuurfotoworkshop.nl/. Vul daarbij de vouchercode op je e-ticket in. 

 

Adres: Postbus 7
3860 AA Nijkerk
Telefoonnummer: 033-2451260