Workshop Natuurfotografie bij PiXFACTORY

Neem deel aan een natuurfotografie workshop bij PiXFACTORY. Deze workshop is geschikt voor de beginnende fotograaf en de fotograaf met meer ervaring. 

Lees meer
Maak je keuze:
69,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Voor natuurfotografie is het leren kijken heel belangrijk: wat is interessant om te fotograferen en hoe kun je je onderwerp het beste in beeld brengen. Onze workshopleiders zijn gelouterde natuurfotografen en de natuur kent voor hen weinig geheimen meer. Zij delen deze geheimen graag met jou. In de workshop natuurfotografie is er zowel aandacht voor dierfotografie, landschapsfotografie, dichtbij-fotografie en/of abstracte fotografie al naar gelang het gebied, het seizoen en de interesse van de groep. De workshops kennen drie pijlers: fototechniek, leren kijken en kennis maken met de diverse disciplines van natuurfotografie.

Workshop voor beginners
Tijdens de workshops word je begeleid om niet meer op de automatische stand te fotograferen en zelf controle te hebben over het resultaat en zodoende de eerste stappen te zetten om betere foto's te maken. Je leert om de camera zo in te stellen waar de situatie om vraagt, te spelen met verschillende lichtinvallen en je leert het histogram te lezen en op basis daarvan de belichting aan te passen. 

Workshop voor gevorderden
Je leert om de camera zo in te stellen waar de situatie om vraagt, te spelen met verschillende lichtinvallen en je leert het histogram te lezen en op basis daarvan de belichting aan te passen. Je leert om niet langer een foto te nemen, maar een foto te maken, precies zoals jij dat wilt. Er zal niet worden ingegaan op de basistechniek en het leren fotograferen, maar vooral op het maken van het ultieme beeld en wat daar bij komt kijken. Er wordt aandacht besteed aan hulpmiddelen die je in staat stellen om dat ultieme beeld te maken.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een workshop bij PiXFACTORY. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-ticket(s) direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

De workshop wordt op meerdere locaties in Nederland aangeboden.
Maak ná het verzilveren van je Pluim een reservering op: https://www.natuurfotoworkshop.nl/. Vul daarbij de vouchercode op je e-ticket in. 

Adres: Postbus 7
3860 AA Nijkerk
   
Telefoonnummer: 033-2451260