Workshop Reisfotografie bij PiXFACTORY

Neem deel aan een natuurfotografie workshop voor beginners bij PiXFACTORY.

Lees meer
Maak je keuze:
69,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Ga goed voorbereid op reis door een workshop reisfotografie te volgen! Tijdens de workshops reisfotografie besteden we aandacht aan het fotograferen van mensen, stad en natuur. Spontane portretten, boeiende architectuur, het dagelijks leven in de stad en natuur om de hoek, oftewel alles wat je tijdens je vakantiereis wilt vastleggen. Alles vraagt een eigen benadering en hoe zorg je dat het toch een geheel wordt? Na afloop van de workshop krijg je nog meer zin om op reis te gaan en de werkelijkheid zo vast te leggen als jij die beleeft. Ook als je bestemming heel andere omstandigheden (klimaat, licht) kent, zul je veel profijt hebben
van deze workshop. 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een workshop bij PiXFACTORY. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-ticket(s) direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische Info

De workshop wordt op verschillende locaties in Nederland aangeboden.
Maak ná het verzilveren van je Pluim een reservering op: https://www.reisfotografie.nl/. Vul daarbij de vouchercode op je e-ticket in. 

 

Adres: Postbus 7
3860 AA Nijkerk
Telefoonnummer: 033-2451260