Workshop

Workshop wellness

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? Dan is onze Wellness workshop zeker iets voor jou!

Lees meer
35,00

Gratis per e-mail

De wellness workshop is voor alle vrouwen die van ontspanning houden. Ook leuk voor mannen om te volgen, want je krijgt een eigen goodiebag mee naar huis met daarin je eigen creaties. Tijdens deze workshop ga je 3 beauty producten maken met je persoonlijke twist eraan. 

Als eerste maak je twee handzeepjes waarbij je zelf de kleur en geur kunt bepalen. Maak een combinatie die bij jou past, en leuk staat op de badkamer! De zeep moet in een mal worden gegoten en vervolgens uitharden voordat je ze kunt gebruiken. Als de zeepjes afkoelen ga je door met het maken van een eigen parfum. 

Je krijgt verschillende geuren te ruiken die je zult herkennen van vroeger, uit de natuur of andere herinneringen. Het is ieder voor zich, wat hij of zij lekker vindt. De lekkerste geurtjes voor jouw parfum ga je mengen door druppels bij elkaar te doen in een parfumverstuiver. Het kleine parfumflesje krijg je mee naar huis zodat je altijd een lekker luchtje bij je hebt. 

Tot slot maak je ook een pot persoonlijke bodyscrub. Ieder heeft zo zijn favoriet in geur en structuur van bodyscrub. Je maakt een basis scrub en geeft daar een eigen touch aan. Het geurtje hoeft er maar subtiel aan toegevoegd worden en trekt vanzelf in de hele pot bodyscrub. 

Een echte wellness workshop, voor vrouwen én mannen. Alle gemaakte producten pak je zelf mooi in en neem je in een cadeautasje mee naar huis. Voor jezelf of om cadeau te geven aan je partner, moeder, buurvrouw of zus! 

Praktische info

Openingstijden: Op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht via de site). Klik hier om de beschikbaarheid te controleren.

  • Origineel en gezellig
  • Je eigen creatie
  • Professionele begeleiding
  • Minimum leeftijd 8 jaar

Workshops zijn inclusief: ervaren begeleider, materiaal & gereedschappen. 

Locaties:

Dordrecht:   Vest 108 3311 TX Dordrecht
Harderwijk:  Palmbosweg 8 3853 LB Ermelo
Antwerpen:  Merksplassesteenweg 104 2310 Rijkevorsel (België)     
Rotterdam:  Bergse Linker Rottekade 20 3056 LA Rotterdam
Eindhoven:  Pastoormast 5 5673 TC Nuenen 
Nijmegen:    Groene heuvels 1 6644 KX Ewijk

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor een workshop wellness. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. De voucher die je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van Events Bakery. Meer informatie hierover vind je op de voucher. De e-voucher is geldig t/m 31 december 2022.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd