XL Titan van Ogreen

Deze grote Clean Machines wordt kant en klaar geleverd in een witte pot met schotel gemaakt van hoogwaardig, duurzaam kunststof. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een mooi plekje zoeken.

Lees meer
70,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De XL Titan is onderdeel van de zogenaamde Ogreen Clean Machines. Deze naam heeft hij dubbel en dwars verdiend door zijn luchtzuiverende kwaliteiten. Elke Ogreen Clean Machine maakt namelijk jouw leefomgeving schoner en beter. Tegenwoordig worden huizen en kantoorpanden steeds beter geïsoleerd. Dit houdt de ruimte koel in de zomer en warm in de winter en bespaart energie. Hartstikke fijn natuurlijk! Het nadeel hiervan is dat de afvalstoffen het huis niet meer goed uit kunnen. De Clean Machines nemen de afvalstoffen op en geven je er zuurstof voor terug! Hier heeft Ogreen langdurig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Los van alle luchtzuiverende skills zijn deze toffe plantjes ook heel erg mooi!

De knalgroene bladeren van de Ogreen Titan plant springen meteen in het oog. Deze reus onder de planten groeit vrij snel en kan ongeveer 90 cm hoog worden. Leuk om meerdere planten te combineren voor een Urban Jungle in jouw huis of op kantoor. Deze titaan onder de planten zorgt voor ongeveer 67 m2 aan schone lucht in huis of op kantoor. Hierbij is uitgegaan van een plafondhoogte van 2,5 meter hoog.

Specificaties:

  • Hoogte: 70-90 cm
  • De plant wordt geleverd in een kunststof bloempot met schotel, met een potmaat van 35 cm.
  • Buiten bereik van dieren en kinderen. Let op: het sap van deze plant is giftig voor mens en dier. Zorg er dus voor dat hij buiten knabbelbereik blijft van kinderen en huisdieren.