Yoffga online yoga abonnement

Yoffga is een website voor abonnees met korte oefeningen voorgedaan door een geanimeerde yogadocent. De oefeningen zijn gebaseerd op yoga en worden staand of zittend op een stoel uitgevoerd.

Lees meer
Maak je keuze:
17,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Yoffga is een website voor abonnees met korte oefeningen voorgedaan door een geanimeerde yogadocent. De oefeningen zijn gebaseerd op yoga en worden staand of zittend op een stoel uitgevoerd. Ze zijn over het algemeen kort, een paar minuten, en kunnen in een kleine ruimte uitgevoerd worden. 

Er zijn globaal twee soorten oefeningen: die om te bewegen, waardoor je lijf soepel blijft en die om even tot rust te komen. Al zul je merken dat de bewegingsoefeningen ook rust geven.
 

Wat moet je doen?

Maak je keuze en verzilver jouw Pluim. Je ontvangt hierna per mail een bevestiging van je bestelling. Ga naar Yoffga.nl en Kies bij Lid worden in het menu voor Met Pluim of klik onderaan de pagina bij Lid worden? op de Pluim. Als je nog geen lid bent van Yoffga, schrijf je je in en vul daarna de code in die je eerder gekregen hebt in de bevestigingsmail. Binnen drie werkdagen ontvang je een mail van Yoffga en heb je toegang tot alle oefeningen van Yoffga.

Praktische info

Yoffga is een website, dus je kunt naar Yoffga op je pc, laptop, ipad of je mobiel zonder dat je iets hoeft te installeren. Op je werk, thuis of waar je maar wilt.

Website: www.yoffga.nl
E-mail:    info@yoffga.nl