In balans

Yoffga online yoga abonnement

Yoffga is een website voor abonnees met korte oefeningen voorgedaan door een geanimeerde yogadocent. De oefeningen zijn gebaseerd op yoga en worden staand of zittend op een stoel uitgevoerd.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00

Gratis per e-mail

Bij yoga denk je al gauw aan een yogamatje, yogakleren en moeilijke houdingen. Dat mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet. Yoffga is yoga zonder matje, je doet het staand of zittend op je stoel. Gewoon in je normale kleren. De oefeningen van Yoffga zijn kort, maar een paar minuten. Je kiest zelf of je er een of meer achter elkaar doet. Ze worden voorgedaan door onze zeer ervaren yogadocent zodat de oefeningen prettig en effectief zijn. Ze geeft steeds aan waar je op moet letten, je kunt de oefeningen niet verkeerd doen. Er zijn twee soorten oefeningen: die om te bewegen, waardoor je lijf soepel blijft en die om even tot rust te komen. Al zul je merken dat de bewegingsoefeningen ook rust geven. Voor Yoffga hoef je de deur niet uit. Je kunt het gewoon thuis doen, wanneer het jou uitkomt. Ook als je maar weinig tijd hebt. De dag beginnen met Yoffga? Of nog even voor het slapen gaan? Of even tussendoor? Je bepaalt het helemaal zelf!

Praktische info

Yoffga is een website, dus je kunt naar Yoffga op je pc, laptop, ipad of je mobiel zonder dat je iets hoeft te installeren. Op je werk, thuis of waar je maar wilt.

Website: www.yoffga.nl
E-mail:    info@yoffga.nl 

Locaties

Wat moet je doen?

Maak je keuze en verzilver jouw Pluim. Je ontvangt hierna per mail een bevestiging van je bestelling. Ga naar Yoffga.nl en Kies bij Lid worden in het menu voor Met Pluim of klik onderaan de pagina bij Lid worden? op de Pluim. Als je nog geen lid bent van Yoffga, schrijf je je in en vul daarna de code in die je eerder gekregen hebt in de bevestigingsmail. Binnen drie werkdagen ontvang je een mail van Yoffga en heb je toegang tot alle oefeningen van Yoffga. De voucher is geldig t/m 31 december 2022.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd