Yogales bij Yogastudio Charles Hond in Rotterdam

Volg 4 of meer lessen Iyengar Yoga bij Yogastudio Charles Hond in Rotterdam. De prijs is inclusief inschrijfgeld van 17,50.

Lees meer
Maak je keuze:
85,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je hebt maar één lichaam en daar ben je zuinig op. Dus goed onderhoud is een logisch gevolg. Met Iyengar yoga kun je op sportieve, uitdagende en krachtige wijze aan dit onderhoud werken. Je krijgt inzicht in de anatomie van je lichaam en de relatie tussen lichaam en geest. Je lichaamshouding verbetert en pijnen in rug, schouders en nek worden verlicht. Wie snel de ontspannende werking van deze vorm van yoga wil ondervinden, heten wij van harte welkom.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchers voor een aantal yoga lessen bij Yogastudio Charles Hond in Rotterdam. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Neem het voucher mee naar de kassa zodat deze gescand kan worden en gevalideerd. Daarnaast is het noodzakelijk om bij deze activiteit van te voren te reserveren. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of credit card.

Let op: bestelde vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Vasteland 27
3011 BJ Rotterdam

www.yogastudio.nl

Telefoonnummer
010 404 79 62