Zakelijk cadeau

Feliciteer, bedank en beloon met de Pluim.

Feliciteer, bedank en beloon met de Pluim.

De Pluim, het originele cadeau voor de zaak

Een collega in het zonnetje zetten, een relatie die je wilt bedanken of je medewerkers belonen met Kerstmis. Het zijn van die typische momenten waarop je graag een origineel cadeau geeft waar iedereen blij van wordt. En natuurlijk het liefst met een persoonlijk tintje.

Met de Pluim geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau op maat. Ongeacht het aantal. Niet voor niets bestellen veel van onze klanten ieder jaar weer een Pluim voor hun medewerkers of relaties. Ook Pluimen bestellen voor de zaak? Vraag vandaag nog een offerte aan of maak een afspraak met een accountmanager.

5 redenen om een Pluim cadeau te geven

Compleet cadeau.
Met een Pluim kiest de ontvanger zelf uit landelijke attracties, actieve uitjes, weekendjes weg, restaurants of leuke dingen voor thuis of onderweg. Ontspanning voor inspanning dus.

Past in ieder budget.
De cadeauwaarde bepaal je zelf. Dat kan al vanaf € 5, oplopend tot € 1000 per Pluim. Daar komt bij dat je de Pluim als een tastbaar cadeau kunt laten versturen, maar ook via e-mail. Daarmee heb je dus controle over de verzendkosten.

Persoonlijk.
Je kunt een Pluim op verschillende manieren personaliseren. Online kan dat al gratis vanaf één Pluim. Wil je de Pluim bestellen in je eigen huisstijl? Ook dat kan. Vraag onze accountmanagers naar de uitgebreide mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.

Snel.
Over het algemeen geldt: vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Of op een leverdatum naar keuze. 

Gemakkelijk.
Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen (mogelijk vragen we je de eerste keer om vooruit te betalen).

5 voordelen om een Pluim te krijgen

Zelf kiezen.
Iemand die een Pluim krijgt, maakt zelf online een keuze uit het ruime assortiment. Overigens hoeft men het bedrag niet in één keer op te maken, want je kunt de Pluim in delen besteden.

Samenvoegen.
Heeft iemand meerdere Pluimen? Het is heel eenvoudig deze in het online winkelmandje samen te voegen tot één cadeaubedrag. Daarmee is de Pluim een ideaal spaarcadeau!

Bijbetalen.
Het kan natuurlijk gebeuren dat de waarde van de Pluim niet toereikend is voor de gemaakte keuze. Bijvoorbeeld als je voor je gehele gezin Efteling tickets wilt kopen. In dat geval kun je gemakkelijk bijbetalen via iDeal of creditcard.

Gratis geleverd.
Of de keuze nu een e-ticket voor een pretpark, een tijdschriftabonnement of een wokpan is, elk cadeau wordt gratis (thuis)bezorgd.

Een Pluim is 3 jaar geldig.
Bij Pluimen.nl vinden we het belangrijk dat je voldoende tijd hebt om een keuze te maken. Bovendien helpen we je ruim op tijd herinneren wanneer je je Pluim nog niet volledig hebt besteed.

De Pluim is er voor iedere gelegenheid

Er is een Pluim voor uiteenlopende gelegenheden, zoals een verjaardag, jubileum, pensioen, huwelijk of als kerstcadeau. Je bekijkt het actuele aanbod aan ontwerpen in de shop. Bovendien bestel je voor een extra feestelijk cadeaumoment er gemakkelijk een fles wijn, champagne of Celebrations® bij. Deze wordt samen met de Pluim verpakt in een kleurrijke geschenkdoos.

Wil je graag advies of meer informatie over de Pluim? Bel ons gerust, telefoon 010 - 213 66 66. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur.