Zakelijk-cadeau

Hét verrassende keuzecadeau

Content

Wat leuk dat je meer wil weten over de Pluim! Heb je een paar minuutjes de tijd? Dan praten we je in sneltreinvaart bij over ons unieke cadeauconcept. Geloof ons: samen maken we geven onvergetelijk. 

 • Design in huisstijl
 • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
 • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen
Zakelijk-cadeau

De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. Of je de Pluim nou geeft voor een jubileum of als eindejaarsgeschenk; de persoonlijke boodschap en uitstraling maken het cadeau compleet.

Zakelijk-cadeau-pluim-jubileum

Een écht cadeau

Bestel al vanaf 1 exemplaar. Perfect voor een verjaardag, beloning of afscheid van een collega of relatie.

Zakelijk-cadeau-pluim-verjaardag

Personaliseren

De A4 Pluim met andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk. Verpakt in een envelop naar keuze.

Zakelijk-cadeau-pluim-champagne

Verrassend pakket 

Een luxe giftbox met Celebrations of een fles naar keuze. Om het af te toppen kunnen we champagneglazen laten graveren met het bedrijfslogo.

Zakelijk-cadeau-pluim-per-e-mail

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

 

Content

Geef vrije tijd cadeau

De Pluim zit bomvol met meer dan 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen. De ontvanger kiest zelf zijn of haar cadeau uit de cadeaushop. Ontspanning na inspanning: noemen we dat! Dat maakt Pluimen zo bijzonder.

Vertrouwde merken en partners

De keuzemogelijkheden binnen de Pluim bestaan uit vele populaire, leuke en verrassende arrangementen van de beste merken.

Partners van Pluimen

Jouw Pluim, jouw stijl

Een cadeau is pas echt leuk als het bij jou en de ontvanger past. Daarom kan je de Pluim eindeloos personaliseren. Goed voor de verbinding, extra leuk als verrassing.

De uitstraling

Een eigen foto met persoonlijke boodschap en logo. Of een op maat gemaakt design, volledig in jouw stijl. Hoe de Pluim eruitziet, bepaal je zelf. 

Met eventuele extra’s

Een flesje wijn, luxe champagne met gegrafeerde glazen, chocolaatjes of een andere toevoeging om het geefmoment te versterken? Laat dat maar aan ons over.

Welkomstpagina

Na inloggen wordt de Pluim uitpakt met confettikanon en digitaal cadeaupapier. Inclusief jouw welkomstwoord, beeldmateriaal, cadeausuggesties en/of eigen video. 

Zakelijk-cadeau-de-Pluim

Over de Pluim

Nog altijd het meest gekozen keuzecadeau.

 • Drie jaar geldig
 • Betaal eenvoudig op factuur
 • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
 • Samenvoegen, bijbetalen of in delen besteden
 • Inclusief welkomstpagina met cadeausuggesties
  Zakelijk-cadeau-CSU-maatwerk

  Volledig in corporate stijl

  Maak het geefmoment compleet met de Pluim en cadeaushop in corporate stijl. Zo sluit de Pluim 100% aan bij jouw missie en visie.

  • Unieke Pluimen design
  • Met verrassend extraatje
  • Op maat gemaakte welkomstpagina
  • Warm welkom met persoonlijke (video)boodschap
  Zakelijk-cadeau-huisstijl-Pluimen

  Voor elke gelegenheid

  Wij ontwerpen Pluimen voor elke gelegenheid in jouw huisstijl. De op maat gemaakte Pluimen slaan we op in jouw account. 

  • Altijd toegang tot jouw persoonlijke Pluim
  • Voor elke gelegenheid een Pluim
  • Een herhaalbestelling is zo geplaatst

  Wat anderen over ons zeggen

  Pluimen.nl is al 25 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven om collega's en relaties te verrassen met een persoonlijk cadeau.

  Vragen of advies? 

  Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim.

  Eerst even zien?
  Vraag een gratis proefversie aan.

  We begrijpen maar al te goed dat een zakelijk cadeau indruk moet maken, zeker bij speciale gelegenheden zoals een jubileum of kerst. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

   

  Eerst een kijkje nemen in onze shop?