Zakelijk cadeau

Zakelijk en persoonlijk cadeau

Zakelijk cadeau

Content

Wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij al druk genoeg bent met je eigen business, regelen wij het hele traject, van begin tot eind. 

 • Design in huisstijl
 • Logistieke proces, inclusief nazorg
 • Altijd dezelfde contactpersoon
Zakelijk en persoonlijk cadeau

Geef je iemand een Pluim, dan geef je een cadeau boordevol keuzes voor een ontspannen moment. Met meer dan 1500 bestedingen kies je uit de leukste dagjes weg, attracties en producten voor thuis of onderweg.

  Een Pluim met impact

  Voor een gepersonaliseerd, zakelijk cadeau ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe de Pluim eruit ziet, bepaal je namelijk helemaal zelf. De Pluim wordt geprint op een grote A4-kaart of verzonden via e-mail. Voor beide opties geldt dat we je graag helpen om de uitstraling ervan heel persoonlijk te maken. Uiteindelijk draait het allemaal om de eerste indruk, nietwaar?

  Wil je eerst een sample ontvangen van de Pluim? Geen probleem. Je kunt er gemakkelijk eentje online aanvragen. Of neem direct contact met ons op. We nemen de mogelijkheden graag met je door.

  Gratis Pluim op proef

  De Pluim in jouw huisstijl

  We denken graag met je mee over hoe de Pluim het beste aansluit bij jouw organisatie en geefmoment. Wat maatwerk betreft, kennen we geen grenzen. Onze vormgevers staan voor je klaar om de Pluim in jouw huisstijl te ontwerpen. Andere foto’s, andere kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

   

   Vragen of advies? 

   Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. 

   Neem contact op met één van onze accountmanagers.

   Daarom geef je een Pluim cadeau

   • Elke waarde van 5 tot 1000 euro mogelijk
   • Personaliseren in eigen huisstijl
   • Betalen op factuur
   • Snelle levering
   • Keuze uit belevenissen en producten 
     

   Daarom ontvang je graag een Pluim

   • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
   • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
   • Bijbetalen mogelijk
   • Gratis thuisbezorgd binnen Nederland
   • Drie jaar geldig

   Offerte aanvragen

   Zakelijke cadeaus

   Cadeautjes geven vanuit een zakelijk oogpunt is de normaalste zaak van de wereld. Vrijwel dagelijks geeft men elkaar op deze manier geschenken. Toch kan het soms lastig zijn om een geschikt presentje uit te zoeken. Je kent je zakelijke relaties lang niet altijd zo goed als je wel zou willen. Bijvoorbeeld omdat deze nog niet zo lang bestaan of omdat je elkaar simpelweg niet zo vaak ziet. Hetzelfde geldt voor een welkomstcadeau voor een nieuwe collega. Bij Pluimen helpen we je daarom graag een stukje op weg naar het ideale zakelijke cadeautje. Lees dus gauw onze tips!

   Hoe werkt een Pluim eigenlijk?

   Een Pluim kun je zien als inspiratie voor vrije tijd. Je geeft het gemak van een cadeaubon, maar het onpersoonlijke aspect dat daar vaak bij hoort laat je geheel achterwege. Pluimen kunnen namelijk voor een groot aantal verschillende dingen worden verzilverd, maar dit zijn wel stuk voor stuk kleine (en grote!) geluksmomentjes of artikelen die het leven een stukje leuker maken. Zo vormt een Pluim altijd een passend geschenk, ook in de zakelijke sfeer.

   Voor een pensioen

   Een fantastische reden om een pluim te geven is wanneer iemand met pensioen gaat. Na een leven lang hard gewerkt te hebben mag hij of zij dan eindelijk van die welbekende oude dag gaan genieten. Het is dan leuk om hen hier alvast een mooie start voor te bieden met een tof pensioen cadeau. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf een Pluim geven, maar het is nog veel leuker wanneer je met alle andere collega’s samen een mooie Pluim geeft die de pensionado bijvoorbeeld voor een heerlijk weekend weg kan gebruiken.

   Voor een jubileum

   In een wereld waar men soms maar één of twee jaar bij dezelfde werkgever blijft is het geweldig om een groot jubileum te vieren. In het verleden was het juist heel normaal om een leven lang bij hetzelfde bedrijf te werken, maar nu vormen dit soort situaties een uitzondering op de regel. Des te meer reden om het uitgebreid te vieren dus! Al die jaren van trouwe dienst kunnen dan perfect beloond worden met een mooie Pluim, waar de werknemer zelf mee kan kiezen wat hij of zij het liefste wil. Lees op deze pagina waarom een Pluim het ultieme jubileum cadeau is!

   Wanneer er simpelweg keihard is gewerkt

   Soms heeft een medewerker of team binnen het bedrijf een fantastische prestatie geleverd. De afronding van een intensief project, het binnenhalen van een grote klant of het winnen van een begeerde award zijn allemaal redenen om hen eens extra in het zonnetje te zetten. Wat dacht je van een origineel Kerstpakket aan het einde van het jaar? Zoiets wil je in alle hectiek niet vergeten, maar je hebt misschien ook geen tijd om veel voorbereiding in het Kerstcadeau te steken. In deze gevallen is een Pluim opnieuw uitermate geschikt. Voor één persoon of meerdere, misschien zelfs voor een uitje met het hele team, vormt de Pluim het perfecte Kerstgeschenk.

   De betere relatiegeschenken

   Een relatiegeschenk hoef ook niet langer duf te zijn. De simpele, kleine cadeautjes die men bij thuiskomst toch al gauw meteen weggooit zijn nu verleden tijd. Een Pluim geef je namelijk al vanaf €5,-! Zo geef je een bijdrage aan de aanschaf van een boek, kampeerartikelen, verzorgingsproducten, of juist een uitje. De ontvanger moet hier dan natuurlijk zelf nog wat bijleggen, maar dit is oneindig veel beter dan een pen en keycord of een mok met opdruk.

   Met een Pluim altijd het geschikte cadeau geven

   Zoals je hebt gelezen maakt een Pluim het mogelijk om altijd het perfecte cadeau uit te zoeken, ook wanneer het om een zakelijk cadeau gaat. Door de Pluim juist praktisch via e-mail, of feestelijk gedrukt op A4, cadeau te doen wordt het geschenk al meteen tastbaar. Bovendien zal de ontvanger er altijd goed van kunnen genieten in zijn of haar vrije tijd. Zoek je dus een zakelijk cadeau? Kies dan voor een Pluim!