Zakelijk cadeau

Feliciteer, bedank en beloon met de Pluim.

Feliciteer, bedank en beloon met de Pluim.

De Pluim: het originele cadeau voor de zaak

Een collega in het zonnetje zetten, een relatie die je wilt bedanken of je medewerkers verrassen tijdens Kerst. Iedereen verdient ontspanning na inspanning. Het zijn van die typische momenten waarop je graag een origineel cadeau geeft dat altijd in de smaak valt. En natuurlijk het liefst met een persoonlijk tintje.

Groot assortiment

Met de Pluim geef je een cadeau dat iemand écht graag wil hebben of doen. De ontvanger kiest namelijk zelf zijn of haar cadeau. En met honderden landelijke attracties, lokale uitjes of leuke dingen voor thuis, is de Pluim gegarandeerd een succes.
 

Pluim bestellen

Voor elke gelegenheid

Wat je ook wilt vieren of zeggen, er is áltijd een geschikt moment voor een Pluim. Om je op weg te helpen, wat dacht je van een verjaardag, jubileum, pensioen, huwelijk of als kerstcadeau?

Maak de Pluim persoonlijk

In onze shop vind je een ruime keuze aan omslagen die je direct kunt bestellen. Maar je kunt ook heel gemakkelijk een eigen foto, tekst of logo toevoegen. Grote oplage? Laat ons dan de kaart volledig ontwerpen in jouw huisstijl.
 

Lees meer over maatwerk mogelijkheden

Zachte landing

Zodra iemand met zijn of haar Pluimcode inlogt, tonen we een pagina die je zelf kunt instellen. Op die manier kun je dus ook online jouw bericht voor de ontvanger personaliseren. In een handomdraai upload je jouw eigen afbeelding, pas je de tekst aan of stel je tot maximaal drie keuzesuggesties in. Het instellen van deze pagina doe je in het bestelproces. Je kunt deze pagina beheren in je account.

De Pluim eerst zien?

Maak het nóg feestelijker!

Nog iets extra’s toevoegen? Geen probleem. Kies bijvoorbeeld voor een fles wijn, champagne of Celebrations®. Wij verpakken dit samen met de Pluim in een kleurrijke geschenkdoos.
 

Bekijk extra's

Daarom geef je een Pluim cadeau

  • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden
  • Beschikbaar voor elk budget
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Betaal gemakkelijk op rekening
  • Voor 16.00 uur besteld? Morgen bezorgd

Daarom wil je een Pluim cadeau krijgen

  • Kies een cadeau dat je écht graag wil
  • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
  • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
  • Alles gratis geleverd
  • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig

Wat klanten zeggen over Pluimen.nl

"Stibat was op zoek naar een prijs die alle deelnemende consumenten van www.legebatterijen.nl aanspreekt. Voordeel van een Pluimen-cadeaubon is natuurlijk dat je zelf kunt bepalen wat je ermee doet. Er zijn ongelofelijk veel bestedingsmogelijkheden. Voor elk wat wils dus. Daarom hebben we voor Pluimen gekozen. De samenwerking verloopt van meet af aan soepel en prettig."

 
Jeanine van Dijk, Stibat