Zakelijk-cadeau

Hét verrassende keuzecadeau

Content

Wat leuk dat je meer wil weten over de Pluim! Heb je een paar minuutjes de tijd? Dan praten we je in sneltreinvaart bij over ons unieke cadeauconcept. Geloof ons: samen maken we geven onvergetelijk. 

  • Design in huisstijl
  • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen
Zakelijk-cadeau

De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. Of je de Pluim nou geeft voor een jubileum of als eindejaarsgeschenk; de persoonlijke boodschap en uitstraling maken het cadeau compleet.

Zakelijk-cadeau-pluim-per-e-mail

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

 

Zakelijk-cadeau-A4-Pluim

Opvallend formaat

De A4 Pluim met andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk. Verpakt in een envelop naar keuze.

Zakelijk-cadeau-brievenbusdoosje

Verrassend pakket 

Geef de Pluim met een extraatje naar keuze. Geleverd in een brievenbusdoosje, dus minder zwaar en prijzig qua verzending.

Zakelijk-cadeau-giftbox

Nog feestelijker

Een luxe giftbox met Celebrations of een fles naar keuze. Om het af te toppen kunnen we het bedrijfslogo in feestelijke glazen laten graveren.

Content

Geef vrije tijd cadeau

De Pluim zit bomvol met meer dan 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen. De ontvanger kiest zelf zijn of haar cadeau uit de cadeaushop. Ontspanning na inspanning: noemen we dat! Dat maakt Pluimen zo bijzonder.

Vertrouwde merken en partners

De keuzemogelijkheden binnen de Pluim bestaan uit vele populaire, leuke en verrassende arrangementen van de beste merken.

Over de Pluim 

Naast de boodschap om mensen te waarderen met ontspanning na inspanning, moet het geven en ontvangen een feestje zijn!

  • Drie jaar geldig
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Samenvoegen, bijbetalen of in delen besteden
  • Inclusief welkomstpagina met cadeausuggesties

Volledig in corporate stijl

Maak het geefmoment compleet met de Pluim en cadeaushop in corporate stijl. Zo sluit de Pluim 100% aan bij jouw missie en visie.

  • Unieke Pluimen design
  • Met verrassend extraatje
  • Op maat gemaakte welkomstpagina
  • Warm welkom met persoonlijke (video)boodschap

Voor elke gelegenheid

Wij ontwerpen Pluimen voor elke gelegenheid in jouw huisstijl. De op maat gemaakte Pluimen slaan we op in jouw account, zodat een bestelling binnen een handomdraai is geplaatst.

 Gebruik onze Geefservice

Wat anderen over ons zeggen

Pluimen.nl is al 25 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven om collega's en relaties te verrassen met een persoonlijk cadeau.

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim.

Eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een zakelijk cadeau indruk moet maken, zeker bij speciale gelegenheden zoals een jubileum of kerst. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.