Zakelijk cadeau

Zakelijk-cadeau

Zakelijk cadeau

Content

Wat leuk dat je meer wil weten over de Pluim! Heb je een paar minuutjes de tijd? Dan praten we je in sneltreinvaart bij over ons unieke cadeauconcept. Geloof ons: samen maken we geven onvergetelijk. 

  • Design in huisstijl
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
  • Keuze uit belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen
Zakelijk-cadeau

Geef een onvergetelijk cadeau

Of je de Pluim nou geeft als een verrassende waardering of als extraatje in een goodiebag; de persoonlijke boodschap en uitstraling maken het af. De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl.

Zakelijk-cadeau-pluim-per-e-mail

Duurzame Pluim

Verrassen kan snel én duurzaam met de Pluim per e-mail. In jouw huisstijl met persoonlijke welkomstpagina.

Zakelijk-cadeau-A4-Pluim

In jouw huisstijl

Andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

Zakelijk-cadeau-brievenbuspakket

Brievenbuspakket

Geef de Pluim met Tony's Chocolonely of een extraatje naar keuze. Wij regelen het.

Zakelijk-cadeau-giftbox-maatwerk

Nog feestelijker

Geef een Pluim met champagneglazen. Graveer het bedrijfslogo in de glazen om het af te toppen.

Geef vrije tijd cadeau

Content

Wie je ook blij wil maken, wij hebben het in ons assortiment. Meer dan 1500 bestedingsopties staan klaar in onze virtuele schappen: dagjes weg, attracties, workshops, cadeaubonnen en fijne producen voor thuis of onderweg. Allemaal met één rode draad: vrije tijd. Met de Pluim kiest de ontvanger zelf zijn of haar cadeau. Zo is de Pluim altijd een succes!

Volledig in jouw eigen huisstijl

Zowel de Pluim als de webshop leveren we volledig in de gewenste (huis)stijl. Met een uniek design, een (video)boodschap en de juiste kleurencombinatie sluit de Pluim 100% aan bij jouw missie en visie. Dit maakt het geefmoment compleet!

Met Pluimen.nl zit je altijd goed

De Pluim is al 25 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven én particulieren om anderen te verrassen met een origineel cadeau om te besteden in je vrije tijd.

De voordelen van de Pluim

Naast de boodschap om mensen te waarderen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een leuk cadeau om te ontvangen! Lees hier meer over alle voordelen van de Pluim.

  • Keuze uit 1500+ cadeaus
  • Samenvoegen van meerdere Pluimen
  • Personaliseren
  • Bijbetalen mogelijk
  • Drie jaar geldig

Geef-service

Regelmatig een extraatje nodig voor speciale gelegenheden? Om je personeel te bedanken, als weggever of als win-item? Gebruik onze Geef-Service: met een paar klikken een super gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid. De gepersonaliseerde Pluimen worden opgeslagen in jouw account, zodat je een herhaalbestelling binnen een handomdraai plaatst. Elke keer weer!

Zakelijk-cadeau-jubileum

Jubileum

Zakelijk-cadeau-bedankje

Bedankje

Zakelijk-cadeau-verjaardag

Verjaardag

Zakelijk-cadeau-pensioen

Pensioen

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim.

Zakelijke cadeaus

Cadeautjes geven vanuit een zakelijk oogpunt is de normaalste zaak van de wereld. Vrijwel dagelijks geeft men elkaar op deze manier geschenken. Toch kan het soms lastig zijn om een geschikt presentje uit te zoeken. Je kent je zakelijke relaties lang niet altijd zo goed als je wel zou willen. Bijvoorbeeld omdat deze nog niet zo lang bestaan of omdat je elkaar simpelweg niet zo vaak ziet. Hetzelfde geldt voor een welkomstcadeau voor een nieuwe collega. Bij Pluimen helpen we je daarom graag een stukje op weg naar het ideale zakelijke cadeautje. Lees dus gauw onze tips!

Hoe werkt een Pluim eigenlijk?

Een Pluim kun je zien als inspiratie voor vrije tijd. Je geeft het gemak van een cadeaubon, maar het onpersoonlijke aspect dat daar vaak bij hoort laat je geheel achterwege. Pluimen kunnen namelijk voor een groot aantal verschillende dingen worden verzilverd, maar dit zijn wel stuk voor stuk kleine (en grote!) geluksmomentjes of artikelen die het leven een stukje leuker maken. Zo vormt een Pluim altijd een passend geschenk, ook in de zakelijke sfeer.

Voor een pensioen

Een fantastische reden om een pluim te geven is wanneer iemand met pensioen gaat. Na een leven lang hard gewerkt te hebben mag hij of zij dan eindelijk van die welbekende oude dag gaan genieten. Het is dan leuk om hen hier alvast een mooie start voor te bieden met een tof pensioen cadeau. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf een Pluim geven, maar het is nog veel leuker wanneer je met alle andere collega’s samen een mooie Pluim geeft die de pensionado bijvoorbeeld voor een heerlijk weekend weg kan gebruiken.

Voor een jubileum

In een wereld waar men soms maar één of twee jaar bij dezelfde werkgever blijft is het geweldig om een groot jubileum te vieren. In het verleden was het juist heel normaal om een leven lang bij hetzelfde bedrijf te werken, maar nu vormen dit soort situaties een uitzondering op de regel. Des te meer reden om het uitgebreid te vieren dus! Al die jaren van trouwe dienst kunnen dan perfect beloond worden met een mooie Pluim, waar de werknemer zelf mee kan kiezen wat hij of zij het liefste wil. Lees op deze pagina waarom een Pluim het ultieme jubileum cadeau is!

Wanneer er simpelweg keihard is gewerkt

Soms heeft een medewerker of team binnen het bedrijf een fantastische prestatie geleverd. De afronding van een intensief project, het binnenhalen van een grote klant of het winnen van een begeerde award zijn allemaal redenen om hen eens extra in het zonnetje te zetten en je waardering te tonen. Wat dacht je van een origineel Kerstpakket aan het einde van het jaar? Zoiets wil je in alle hectiek niet vergeten, maar je hebt misschien ook geen tijd om veel voorbereiding in het Kerstcadeau te steken. In deze gevallen is een Pluim opnieuw uitermate geschikt. Voor één persoon of meerdere, misschien zelfs voor een uitje met het hele team, vormt de Pluim het perfecte Kerstgeschenk.

De betere relatiegeschenken

Een relatiegeschenk hoeft ook niet langer duf te zijn. De simpele, kleine cadeautjes die men bij thuiskomst toch al gauw meteen weggooit zijn nu verleden tijd. Een Pluim geef je namelijk al vanaf €5,-! Zo geef je een bijdrage aan de aanschaf van een boek, kampeerartikelen, verzorgingsproducten, of juist een uitje. De ontvanger moet hier dan natuurlijk zelf nog wat bijleggen, maar dit is oneindig veel beter dan een pen en keycord of een mok met opdruk. 

Met een Pluim altijd het geschikte cadeau geven

Zoals je hebt gelezen maakt een Pluim het mogelijk om altijd het perfecte cadeau uit te zoeken, ook wanneer het om een zakelijk cadeau gaat. Door de Pluim juist praktisch via e-mail, of feestelijk gedrukt op A4, cadeau te doen wordt het geschenk al meteen tastbaar. Bovendien zal de ontvanger er altijd goed van kunnen genieten in zijn of haar vrije tijd. Zoek je dus een zakelijk cadeau? Kies dan voor een Pluim!