Zakelijk cadeau

Zakelijk cadeau

Zakelijk en persoonlijk cadeau

Voor een gepersonaliseerd zakelijk cadeau ben je bij ons aan het juiste adres. De Pluim is een veelzijdig cadeau waarmee je jouw collega's zelf een keuze laat maken uit het ruime assortiment aan vrijetijdsbestedingen. Hoe de Pluim eruit ziet, bepaal je helemaal zelf. Standaard wordt de Pluim geprint op een grote A4-kaart of verzonden via e-mail. Voor beide opties geldt dat we je graag helpen om de uitstraling ervan heel persoonlijk te maken. Uiteindelijk draait allemaal om de eerste indruk, nietwaar?

Gaat je voorkeur uit naar een fysieke Pluim? Dan kunnen we ons voorstellen dat je het materiaal eerst even wilt zien. Speciaal daarom bieden we je de mogelijkheid om een proefversie van de Pluim aan te vragen. Het kost niets en we helpen je graag.

Interesse? Vraag vandaag nog een gratis proefversie aan.

De Pluim in jouw huisstijl

De Pluim kun je afstemmen op elke speciaal moment en in elke huisstijl. Soms wil je net even iets anders. Daarom denken we graag met je mee over hoe de Pluim het beste aansluit bij jouw organisatie. Wat maatwerk betreft, kennen we geen grenzen. Daarom staat bij grotere oplages onze vormgever voor je klaar om de Pluimkaart in jouw huisstijl te ontwerpen. Andere foto’s, andere kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk. Zo is de Pluim een blijk van waardering om werknemers op een persoonlijke manier te bedanken.
 

We denken graag met je mee

Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld. 

 • Wij designen het ontwerp, of werken samen met jouw vormgever
 • Je mag de logistieke activiteiten aan ons overlaten
 • Onze klantenservice staat het hele jaar klaar voor vragen en ondersteuning
 • Wij regelen de nazorg
 • Nooit van het kastje naar de muur: altijd één vast contactpersoon

  

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. 

Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Jordi Kroon                                          Thomas de Roos
010 751 64 02                               010 751 64 03
06 21 94 28 95                                06 21 30 17 98
Jordi@pluimen.nl                                Thomas@pluimen.nl

Zakelijke cadeaus

Cadeautjes geven vanuit een zakelijk oogpunt is de normaalste zaak van de wereld. Vrijwel dagelijks geeft men elkaar op deze manier geschenken. Toch kan het soms lastig zijn om een geschikt presentje uit te zoeken. Je kent je zakelijke relaties lang niet altijd zo goed als je wel zou willen. Bijvoorbeeld omdat deze nog niet zo lang bestaan of omdat je elkaar simpelweg niet zo vaak ziet. Bij Pluimen helpen we je daarom graag een stukje op weg naar het ideale zakelijke cadeautje. Lees dus gauw onze tips!

Hoe werkt een Pluim eigenlijk?

Een Pluim kun je zien als inspiratie voor vrije tijd. Je geeft het gemak van een cadeaubon, maar het onpersoonlijke aspect dat daar vaak bij hoort laat je geheel achterwege. Pluimen kunnen namelijk voor een groot aantal verschillende dingen worden verzilverd, maar dit zijn wel stuk voor stuk kleine (en grote!) geluksmomentjes of artikelen die het leven een stukje leuker maken. Zo vormt een Pluim altijd een passend geschenk, ook in de zakelijke sfeer.

Voor een pensioen

Een fantastische reden om een pluim te geven is wanneer iemand met pensioen gaat. Na een leven lang hard gewerkt te hebben mag hij of zij dan eindelijk van die welbekende oude dag gaan genieten. Het is dan leuk om hen hier alvast een mooie start voor te bieden met een tof pensioen cadeau. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf een Pluim geven, maar het is nog veel leuker wanneer je met alle andere collega’s samen een mooie Pluim geeft die de pensionado bijvoorbeeld voor een heerlijk weekend weg kan gebruiken.

Voor een jubileum

In een wereld waar men soms maar één of twee jaar bij dezelfde werkgever blijft is het geweldig om een groot jubileum te vieren. In het verleden was het juist heel normaal om een leven lang bij hetzelfde bedrijf te werken, maar nu vormen dit soort situaties een uitzondering op de regel. Des te meer reden om het uitgebreid te vieren dus! Al die jaren van trouwe dienst kunnen dan perfect beloond worden met een mooie Pluim, waar de werknemer zelf mee kan kiezen wat hij of zij het liefste wil. Lees op deze pagina waarom een Pluim het ultieme jubileum cadeau is!

Wanneer er simpelweg keihard is gewerkt

Soms heeft een medewerker of team binnen het bedrijf een fantastische prestatie geleverd. De afronding van een intensief project, het binnenhalen van een grote klant of het winnen van een begeerde award zijn allemaal redenen om hen eens extra in het zonnetje te zetten. Wat dacht je van een origineel Kerstpakket aan het einde van het jaar? Zoiets wil je in alle hectiek niet vergeten, maar je hebt misschien ook geen tijd om veel voorbereiding in het cadeau te steken. In deze gevallen is een Pluim opnieuw uitermate geschikt. Voor één persoon of meerdere, misschien zelfs voor een uitje met het hele team, vormt de Pluim het perfecte Kerstgeschenk.

De betere relatiegeschenken

Een relatiegeschenk hoef ook niet langer duf te zijn. De simpele, kleine cadeautjes die men bij thuiskomst toch al gauw meteen weggooit zijn nu verleden tijd. Een Pluim geef je namelijk al vanaf €5,-! Zo geef je een bijdrage aan de aanschaf van een boek, kampeerartikelen, verzorgingsproducten, of juist een uitje. De ontvanger moet hier dan natuurlijk zelf nog wat bijleggen, maar dit is oneindig veel beter dan een pen en keycord of een mok met opdruk.

Met een pluim altijd het geschikte cadeau geven

Zoals je hebt gelezen maakt een Pluim het mogelijk om altijd het perfecte cadeau uit te zoeken, ook wanneer het om een zakelijk cadeau gaat. Door de Pluim juist praktisch via e-mail, of feestelijk gedrukt op A4, cadeau te doen wordt het geschenk al meteen tastbaar. Bovendien zal de ontvanger er altijd goed van kunnen genieten in zijn of haar vrije tijd. Zoek je dus een zakelijk cadeau? Kies dan voor een Pluim!

Daarom geef je een Pluim cadeau

 • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
 • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
 • Betaal achteraf op factuur
 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden
   

Daarom ontvang je graag een Pluim

 • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
 • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
 • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
 • Alles binnen Nederland gratis thuisbezorgd 
 • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig

Investering €1000 of meer? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Vraag een offerte aan