Zakelijk kerst

We helpen je graag met het verzorgen van de Pluim voor de feestdagen.

Het verzorgen van het kerstgeschenk nemen we ook dit jaar weer graag voor je uit handen. Dat gaat het makkelijkste telefonisch en per e-mail. Wij maken dan een voorstel voor de persoonlijke boodschap in de Pluim en bespreken het gewenste ontwerp, het aantal, het budget en de leverdatum. En natuurlijk krijg je zoals je van ons gewend bent eerst een offerte vooraf.

Bel ons op 010 - 413 22 34. Of stuur een mail naar informatie@pluimen.nl.

 

Maak een keuze uit onze feestcollectie

Speciaal voor de feestdagen is de Pluim verkrijgbaar in verschillende designs. Zo kies je zelf de Pluim die jou het meest aanspreekt. Je vindt ze in onze online shop waar je de Pluim kunt bestellen. Desgewenst kun je de Pluim personaliseren. Voeg een kerstwens toe en eventueel voor de herkenbaarheid een bedrijfslogo of afbeelding. Zo maak je van jouw Pluim een uniek cadeau.


 

De Pluim is vernieuwd

De Pluim is digitaal! Geen papieren vouchers meer, maar een code waar je zelf waarde op kunt zetten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. 

Website vernieuwd.
Behalve dat we achter de schermen de nodige aanpassingen hebben gedaan, is ook de website vernieuwd om het verzilveren van 'digitale Pluimen' mogelijk te maken. Bepaal nu zelf welke waarde je op de Pluim zet. Ieder bedrag tussen €5,- en €1.000,- is mogelijk. Zo kun je jouw budget nog beter beheersen.

De Pluim is van uiterlijk veranderd.
Niet alleen het logo, maar ook de Pluim is aangepast. Voortaan bestel je jouw Pluim als een gevouwen kaart in A4 formaat (portrait). Deze wordt verzonden in een luxe, zilverkleurige envelop. Of als feestelijk pakket indien je wijn of champagne erbij bestelt.

 
Pluim verpakt in een zilverkleurige envelop:
 

Pluim verpakt in een geschenkdoos, bijvoorbeeld met champagne:

Makkelijker om de Pluim te verzilveren.
Het vernieuwde concept heeft ook zo zijn voordelen voor iemand die een Pluim krijgt. De ontvanger kan:

  • een keuze maken uit het gehele aanbod
  • de Pluim waarde in delen opmaken
  • bijbetalen via iDeal of creditcard bij een duurder cadeau

Alle informatie in een handzame brochure

Vaak beslis je niet in je eentje over het eindejaarsgeschenk, maar samen met anderen. Wil je alles nog even rustig doorlezen? Download dan onze brochure 'Geef genieten cadeau deze Kerst'. Handig als naslagwerk, of om te delen met je collega's.