Ziësta BBQ Restaurant in Hengelo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Ziësta BBQ Restaurant in Hengelo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Ziësta BBQ Restaurant in Hengelo kunnen vlees-en visliefhebbers hun hart ophalen. Je krijgt gegarandeerd een bijzondere avond, want ìn je tafel zit een barbecue waar je zelf de heerlijkste stukjes vis en vlees klaarmaakt en tegelijkertijd kunt bijpraten met uw gezelschap. Het uitgebreide BBQ-buffet bestaat uit minimaal 13 verschillende soorten vlees en vier soorten vis, plus een verrassend saladebuffet met gezonde items. Ook de sauzen worden niet vergeten en heb je de keus uit 17 heerlijke, warme en koude sauzen. Ook wordt er gezorgd voor warme nacho’s en versgebakken stokbrood.

In dit restaurant kent gezelligheid geen tijd, dus kom vooral heerlijk eten bij Ziësta BBQ Restaurant in het gezellige Hengelo.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Ziësta BBQ Restaurant in Hengelo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Ziësta BBQ Restaurant in Hengelo bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Marskant 8 (geen postadres!)
7551 BV Hengelo
T: 074 243 3723
E: info@ziesta.nl