Genieten van lunch of diner bij één van de Gossimijne restaurants

Ontvang een Restaurant Cadeaukaart. Geldig bij alle Gossimijne restaurants.

Lees meer
Maak je keuze:
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Gossimijne staat voor een avondje uit én genieten. Zowel onbeperkt tapas eten of a la carte dineren behoren tot de mogelijkheden. De kaart van Gossimijne is enorm uitgebreid; het maakt niet uit of je een vleesliefhebber bent, liever vis of vegetarisch eet, of een beetje van alles wilt proberen. Onbeperkt tapas is ideaal voor diegene die niet kan kiezen! Bij Gossimijne kun je uitgebreid Bourgondisch tafelen, maar ook snel een hapje eten, precies dat wat op jouw behoefte aansluit. Aan het einde van de avond ga je naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne... da's lekker!

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 48 uur (bestelling vanaf maandag t/m vrijdag 14 uur) en in het weekend (vrijdag t/m zondag) binnen 72 uur een Restaurant Cadeaukaart per email die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij één van de ruim 2.500 restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl

Locaties

Gossimijne Den Bosch:  Oude Dieze 25, 5211 KT Den Bosch
Gossimijne Horst: Wilhelminaplein 11, 5961 ES Horst 
Gossimijne Oss: Burgwal 13, 5341 CP Oss
Gossimijne Uden: Prior van Milstraat 107, 5402 GR Uden
Gossimijne Veghel: Molenstraat 41, 5461 JP Veghel
Gossimijne Venray: Schoolstraat 11, 5801 BN Venray