Genieten van lunch of diner bij één van de Gossimijne restaurants

Ontvang een Restaurant Cadeaukaart. Geldig bij alle Gossimijne restaurants.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Gossimijne staat voor een avondje uit én genieten. Zowel onbeperkt tapas eten of a la carte dineren behoren tot de mogelijkheden. De kaart van Gossimijne is enorm uitgebreid; het maakt niet uit of je een vleesliefhebber bent, liever vis of vegetarisch eet, of een beetje van alles wilt proberen. Onbeperkt tapas is ideaal voor diegene die niet kan kiezen! Bij Gossimijne kun je uitgebreid Bourgondisch tafelen, maar ook snel een hapje eten, precies dat wat op jouw behoefte aansluit. Aan het einde van de avond ga je naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne... da's lekker!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij een van de restaurants van Gossimijne. Of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurantcadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij één van de vestigingen van Gossimijne of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.
De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl

Locaties

Gossimijne Den Bosch
Oude Dieze 25
5211 KT Den Bosch

Gossimijne Horst
Wilhelminaplein 11
5961 ES Horst 

Gossimijne Oss
Burgwal 13
5341 CP Oss

Gossimijne Uden
Prior van Milstraat 107
5402 GR Uden

Gossimijne Veghel
Molenstraat 41
5461 JP Veghel

Gossimijne Venray
Schoolstraat 11
5801 BN Venray