10 november 2017 - Dag van de Mantelzorg

Waardeer mantelzorgers met een Pluim

Maak waardering concreet met de Pluim, een cadeaubon vol belevenissen. Zo bedank je de mantelzorger letterlijk voor alle inzet en toewijding. Vanaf €15,00 én onbeperkt geldig.

Uit onderzoek van Mezzo blijkt dat mantelzorgers veel behoefte hebben aan meer erkenning en waardering. Deze mensen, die zo ontzettend waardevol zijn voor onze samenleving, verdienen het toch om hier waardering voor te ontvangen?

Met de Pluim kan de mantelzorger zelf kiezen uit één van de honderden arrangementen. Zoals een dagje dierentuin of sauna, een tijdschrift of shoppen bij Rituals. Als dank voor alle inspanning, een arrangement vol ontspanning!

Tip:

De Welverdiende Pluim zit standaard in ons assortiment. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. U heeft in de meeste gevallen de Pluim(en) de volgende dag al in huis.

Wilt u een Pluim met een eigen lay-out? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan uw logo of een andere afbeelding. Uw bestelling kunt u dan nog tot en met eind oktober aan ons doorgeven.

Mantelzorg Pluim op maat

Vanaf één exemplaar is het al mogelijk de Pluim te voorzien van eigen tekst en logo. De gehele verpakking van de Pluim is ook op maat te maken. Denk aan de vorm, kleur, tekst en afbeelding. Zo sluit de Pluim perfect aan op je eigen mantelzorg campagne.

Mantelzorg verpakkingen

Voorbeelden van verpakkingen. De Welverdiende Pluim (meest rechst) zit standaard in ons assortiment. Maar je kunt ook kiezen voor een Pluim op maat. Denk aan uw logo of een andere afbeelding.

Referenties

Gemeente Amsterdam
Gemeente Midden-Delfland
Gemeente Emmen
Gemeente Lasingerland

De voordelen van de Pluim op een rij

 De naam zegt het al: geef letterlijk waardering met de Pluim

 Keuze uit honderden belevenissen, producten en goede doelen

 Al vanaf één exemplaar leverbaar en te personliseren

 Beschikbaar vanaf € 15

 Onbeperkt geldig

Meer informatie of bestellen

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar één van onze accountmanagers. Zij zijn gespecialiseerd in waardering voor mantelzorgers middels de Mantelzorg Pluim. Of bel ons op 010 - 213 66 66. We geven je graag meer informatie over de Mantelzorg Pluim.
 

Patricia Knol

Patricia Knol
patricia@pluimen.nl

Ingrid Sijbrands

Ingrid Sijbrands
ingrid@pluimen.nl