Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

Content

Het werk van mantelzorgers is mega belangrijk, maar helaas vaak onzichtbaar. De Dag van de Mantelzorg is daarom het moment om deze onzichtbare helden in de schijnwerpers te zetten. Wij helpen je waardering uit te spreken met de Pluim - hét cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van vrije tijd! 

Dag van de Mantelzorg

Wist je dat er meer dan 4 miljoen Mantelzorgers zijn in Nederland?! (Volksgezondheidenzorg)  Momenteel ervaren de Mantelzorgers in Nederland een hoge werkdruk en tijdsdruk in combinatie met hun baan, de mantelzorg en hun eigen leven. Ook corona speelt helaas hierin nog een grote rol. Een mantelzorger is hierdoor vaak overbelast. Deze mensen, die zo ontzettend waardevol zijn voor onze samenleving, verdienen het om ieder jaar weer even in het zonnetje gezet te worden.

Waardering zorgt voor een grote lach op hun gezicht. Gun de Mantelzorger een moment van ontspanning met de Pluim als een eigentijds en waardevol cadeau.

Pluim bestellen Proefversie aanvragen

Dag van de Mantelzorg

Mantelzorg is alle hulp aan mensen die daar behoefte aan hebben, vaak verleend door iemand uit de directe sociale omgeving. Omdat deze zorg gezien absoluut mag worden, is de Dag van de Mantelzorg ontstaan. Door heel Nederland wordt op 10 november deze jaarlijks terugkerende dag mantelzorgers in de spotlight gezet.

Waardering tonen met vrije tijd

Wil jij ook jouw waardering tonen aan mantelzorgers? Met de Pluim geef je iemand niet alleen dat figuurlijke klopje op de schouder, het is bovendien een heel toepasselijk cadeau om mantelzorgers te laten genieten van hun verdienstelijke vrije tijd. Zo kiest iemand zelf uit het complete aanbod van een avondje uit, culinair genot, lekker erop uit, geheel ‘zen’ moment tot het perfecte cadeau voor oost west, thuis best. Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau.

Lees meer over onze missie

Content

Voor alle mantelzorgers 

In ons inspirerende webshop inspireren we om mooie herinneringen te maken in je vrije tijd. Elke mantelzorger kiest uit meer dan 1500 dagjes weg, attracties en producten voor thuis of onderweg. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim kan doen:

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk cadeau om mantelzorgers mee te bedanken!

 Bekijk het totale aanbod

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toon aan alle mantelzorgers, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

De Pluim voor grotere groepen

Wil je de Pluim inzetten voor een grote groep mantelzorgers? Geen probleem. Wij helpen je graag om jouw mantelzorgcadeau samen te stellen. Bijvoorbeeld wanneer je de Pluim in je eigen huisstijl wilt laten ontwerpen of als je er een origineel extraatje bij wilt geven. In dat geval nemen we de hele order en verzending voor je uit handen. Meer weten? Onze accountmanagers helpen je graag.