Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers verdienen een Pluim!

Mantelzorgers verdienen een Pluim!

Wist je dat er meer dan 4 miljoen Mantelzorgers zijn in Nederland?! (Volksgezondheidenzorg)  Momenteel ervaren de Mantelzorgers in Nederland een hoge werkdruk en tijdsdruk in combinatie met hun baan, de mantelzorg en hun eigen leven. Ook corona speelt helaas hierin nog een grote rol. Een mantelzorger is hierdoor vaak overbelast. Deze mensen, die zo ontzettend waardevol zijn voor onze samenleving, verdienen het om ieder jaar weer even in het zonnetje gezet te worden.

Waardering zorgt voor een grote lach op hun gezicht. Gun de Mantelzorger een moment van ontspanning met de Pluim als een eigentijds en waardevol cadeau.

Dag van de Mantelzorg

10 November is het de 23ste keer dat de dag van de Mantelzorg plaatsvindt. Geef je iemand een Pluim, dan geef je niet alleen dat figuurlijke klopje op de schouder, het is bovendien een heel toepasselijk cadeau om mantelzorgers te laten genieten van hun verdienstelijke vrije tijd. Zo kiest iemand zelf uit het complete aanbod van een avondje uit, culinair genot, lekker erop uit, geheel ‘zen’ moment tot het perfecte cadeau voor oost west, thuis best. Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau.

Bestel de Pluim

Maak jouw eigen Pluim

De Pluim als cadeau voor de mantelzorger valt lekker op. Je kunt 'm gratis personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto, tekst of logo. Via de online editor maak je een eigen en uniek cadeau, iets wat de mantelzorger zeker zal waarderen. Bovendien valt de Pluim op door zijn A4-formaat. Daardoor heb je voldoende ruimte om jouw persoonlijke boodschap te kunnen plaatsen.

De Pluim bestellen

Bestellen doe je heel gemakkelijk online. Dat kan al vanaf één exemplaar met een startwaarde van € 5,00. De Pluim wordt standaard verpakt in een vrolijk gekleurde gift envelop. Of in een luxe giftbox als je een fles wijn, champagne of Celebrations erbij bestelt. Bestel je de Pluim op werkdagen voor 16.00 uur, dan versturen wij de Pluim dezelfde dag nog met PostNL. 

De Pluim voor grotere groepen

Wil je de Pluim inzetten voor een grote groep mantelzorgers? Geen probleem. Wij helpen je graag om jouw mantelzorgcadeau samen te stellen. Bijvoorbeeld wanneer je de Pluim in je eigen huisstijl wilt laten ontwerpen of als je er een origineel extraatje bij wilt geven. In dat geval nemen we de hele order en verzending voor je uit handen. Meer weten? Onze accountmanagers helpen je graag. Bel ons op 010 - 751 64 01 of stuur een e-mail naar informatie@pluimen.nl.
 

Informatie aanvragen
 

Daarom geef je de Pluim cadeau
 

  • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden
  • Beschikbaar voor elk budget
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Betaal gemakkelijk op rekening
  • Voor 16.00 uur besteld? Morgen bezorgd

Daarom wil je de Pluim krijgen
 

  • Kies een cadeau dat je écht graag wil
  • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
  • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
  • Alles gratis geleverd
  • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig