Cadeautips voor mannen

Het vinden van een cadeau voor een man kan soms knap lastig zijn. Met de Pluim is dat probleem verleden tijd. Laat mannen zelf kiezen uit landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen of leuke producten voor thuis. 

Een goede fles wijn, een avondje bioscoop of uit eten doet het over het algemeen goed bij de meeste mannen. Maar als je toch nog twijfelt, is de Pluim een uitstekend alternatief. De Pluim zit namelijk boordevol keuzes, gericht op vrijetijdsbesteding.

Geef hem genieten cadeau

Elke man is anders. Daarom vind je op pluimen.nl een uitgebalanceerde mix aan belevenissen en producten. Voor de stoere man, de sportieve man én de familieman. De Pluim is het cadeau dat eigenlijk zegt: geniet van het leven!

Voor de stoere man

Voor de sportieve man

Voor de familieman

Bekijk alle vrijetijdsbestedingen.

De voordelen van de Pluim 

  • Bepaal zelf de waarde tussen €5 tot €1000
  • Per stuk te personaliseren
  • Grootste aanbod van belevenissen  
  • A-merk producten
  • Bijbetalen mogelijk, indien keuze duurder is

Met de Pluim geef je een origineel cadeau waarbij hij zelf mag kiezen uit de allerleukste vrijetijdsbestedingen. Zo weet je zeker dat hij een geschenk krijgt wat helemaal naar zijn zin is. Succes gegarandeerd!

Een persoonlijk cadeau voor hem

Wat het cadeaumoment ook is, de Pluim past altijd. Zo is er een Pluim voor een verjaardag, jubileum, pensioen, bijzondere prestatie of Kerst. Heb je iets te vieren? Geef dan een goede fles wijn of champagne bij de Pluim, samen verpakt in een mooie geschenkdoos. 
 

Bestel de Pluim voor hem