Cadeaus voor mannen

Cadeaus voor mannen

Cadeaus voor mannen

Je zit midden in de zoektocht naar een mooi cadeau voor mannen. Dan wil je hem iets geven waar hij écht wat aan heeft. Je wilt een verrassing geven waar hij blij van wordt. Dan zit je met de Pluim goed, want het is een origineel cadeau voor de man. De Pluim is bijvoorbeeld een perfect Valentijnscadeau voor hem. Lees snel verder voor de leukste cadeautips voor mannen! 

Vrije tijd als cadeau voor mannen die alles al hebben

Je kunt hem een kookboek voor zijn verjaardag schenken, maar wat als hij nooit in de keuken staat? Dan geef je hem een leuk gezelschapsspel, blijkt dat ‘ie niet tegen z’n verlies kan en spelletjes haat! Hoe dan ook: wat jij leuk vindt om te doen in je vrije tijd, ziet hij misschien helemaal niet zitten. Een goed cadeau voor mannen vinden blijkt toch knap lastig. 

Kies daarom voor de Pluim als cadeau voor mannen! De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Zo is het geefmoment extra feestelijk door het grote A4-formaat en kan je hem helemaal ontwerpen zoals je zelf wilt. Bovendien staat de Pluim voor genieten van vrije tijd. Of je nou een verjaardagscadeau voor mannen zoekt, een kerstcadeau of simpelweg om te zeggen dat je hem waardeert: dan is het weer tijd voor Pluimen.nl. Waarom? Omdat je met de Pluim een cadeau geeft dat hij echt graag wil hebben of doen. Hij kiest namelijk zelf het cadeau. En met een assortiment van honderden verschillende uitjes, producten, dagjes uit of stoere gadgets, heeft hij meer dan genoeg keuze.
 

Bestel de Pluim voor hem

Cadeau ideeën man

Elke man is anders. Daar waar de een graag een dag eropuit gaat, wil de ander liever thuis een potje gamen. Elke man besteedt zijn vrije tijd op z’n eigen manier. En dat vinden wij iets moois. Daarom is ons assortiment gevuld met een uitgebalanceerde mix aan doe-cadeaus en leuke producten voor thuis of onderweg. Op zoek naar een belevenis cadeau voor een man? De Pluim is een cadeau voor hem dat eigenlijk zegt: geniet van het leven! 

Vaak worden cadeaus voor mannen gerangschikt op een type man. Een rondje Google 'Origineel cadeau man' geeft cadeaus voor de stoere man, de familieman of de sportieve man. Bij Pluimen houden we er niet van om mensen in hokjes te plaatsen. Want laten we eerlijk wezen: de ‘stoere’ man die overdag aan het survivallen is, wil misschien ’s avonds even bijkomen in de sauna. Of die ‘sportieve’ man die vier keer in de week naar de sportschool gaat, zit misschien liever zondag lekker op de bank te niksen. Daarom geven wij je een paar goede cadeautips voor alle mannen die ze met de Pluim kunnen doen of kiezen. 

Gadgets voor mannen

Mannen cadeaus voor de stoere man, familieman, sportieve man: iedere man vindt dit leuk! Elke man houdt wel van gadgets. Gaat hij bijvoorbeeld vaak de natuur in en houdt hij van foto’s maken? Kies dan voor een speciale lens die je op een telefoon kunt plaatsen. Of een walkie talkie tijdens een hikingtocht om in contact te blijven met elkaar. Gadgets voor mannen doen het altijd goed als cadeau. En met de Pluim helemaal, want hij kan eindeloos uitzoeken welke gadget hij wil.

Bekijk alle gadgets

Kookworkshops

De echte man staat ook in de keuken, nietwaar? Voor een kookliefhebber zit je met een workshop altijd goed. Kan hij helemaal niet koken? Dan is het helemaal een goed cadeau, want zo hoef jij volgende keer niet meer achter het fornuis te staan. Een kookworkshop is een uitdagend en origineel cadeau voor hem.

 

Actieve uitjes en producten

Zeker de man die graag actief bezig is, kan zijn lol op met het assortiment ‘Actief & Sportief’ op Pluimen.nl. Ons aanbod is ontzettend groot met een variatie in duikcursussen, bowlen, mountainbiken en paintballen. En dat is nog maar een klein tipje van de sluier, want met de Pluim geef je het allemaal! Een perfect cadeau voor mannen die alles al hebben.

Bekijk alle actieve en sportieve uitjes

Pretpark

Hét ideale cadeau voor de man die altijd op zoek is naar een adrenalinestoot: een dagje pretpark. Met vrienden in de meest steile achtbanen of met de kinderen naar Plopsa - wie ook mee mag, een pretpark is altijd een succes!

 

Dierentuin

Dit valt ook een beetje onder de categorie ‘Pretpark’ of maar dan natuurlijk met dieren. Wie houdt er nou niet van een dierentuin? Laat hem eens lekker een dagje door het park slenteren en de meest bijzondere wezens bekijken met familie, kinderen of partner. Met een Pluim heeft hij de keuze uit verschillende dierenparken in Nederland.

Bekijk alle dierentuinen

Cadeau voor mannen die alles al hebben

Tjsa...en hoe hard je ook je best doet om iets te bedenken, soms kom je er gewoon niet uit. Er zijn van die mannen waarvan je denkt (of weet) dat hij alles al heeft. Stop met je hersenen pijnigen en geef een belevenis cadeau voor in zijn vrije tijd! De Pluim is dat cadeau waarmee hij zelf kan kiezen wat hij wil doen of kopen. Van een bezoek naar de dierentuin tot een stoere gadget, er is voor elke man een passend cadeau.

Uniek en persoonlijk cadeau voor mannen

Cadeaukaarten hebben soms een onpersoonlijk imago. Daar zijn wij het bij Pluimen absoluut niet mee eens. De Pluim is namelijk een grote A4-kaart die je zo persoonlijk kan maken als je zelf wilt met je eigen foto en tekst. Daarnaast gaan we een stapje verder en maken we dat ook online mogelijk. Zodra de ontvanger inlogt met de digitale code, komt hij op een pagina terecht die jij speciaal voor hem hebt gemaakt. Ook hier is ruimte voor een persoonlijke tekst, een leuke foto en keuzesuggesties voor het cadeau. Wat nou onpersoonlijk?
 

Maak je eigen Pluim

Speciale gelegenheden

Voor welk moment je een cadeau ook zoekt: het is altijd tijd voor Pluimen.nl. Het is een leuk verjaardagscadeau voor de man, een feestelijk kerstcadeau voor in een origineel kerstpakket of een mooi afscheid van een collega. Maar ook voor pensioen, jubileum, beloning of een behaalde target is de Pluim een origineel cadeau voor mannen. Eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig!

Mag het een onsje meer zijn?

Less is more? Niet helemaal! Je kan de Pluim nog feestelijker maken door er een extraatje bij te geven. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als Celebrations® (chocolade), bier, wijn of champagne. Het extraatje komt samen met de Pluim in een kleurrijke geschenkdoos. Partytime!
 

Bestel de Pluim voor hem