Dag van de Thuiswerker

Dag van de Thuiswerker

Content

Op 16 maart is het de Dag van de Thuiswerker. Hét moment om die doorzetters die vanuit huis werken, te waarderen. Hoe je dat doet?
Geef eens een extra complimentje, een virtueel schouderklopje of natuurlijk een Pluim.

Dag van de Thuiswerker

Ontstaan Dag van de Thuiswerker

Thuiswerken is door corona inmiddels hartstikke normaal geworden. Even videobellen, afspraken inplannen en je eigen agenda bepalen. Om zeven uur starten en om vier uur de laptop dichtklappen. Of juist uitslapen en ’s avonds wat langer doorgaan: niemand die meer een wenkbrauw optrekt. Het imago van thuiswerken is veranderd. En dat is maar goed ook. Want als we straks weer naar kantoor mogen, zijn er ook mensen die dat niet zullen doen. Omdat ze dat niet willen, óf omdat ze dat niet kunnen.

Voordelen thuiswerken

De Dag van de Thuiswerker is in het leven geroepen door social enterprise Webmastery; een organisatie waar medewerkers allemaal vanuit huis werken. Twaalf van de zestien medewerkers hebben een aandoening en ervaren veel voordelen van thuiswerken. Met deze dag willen ze laten zien dat het een goede oplossing is voor mensen met én zonder aandoening.

Thuiswerken draagt bij aan een betere balans tussen werk en privé. Ook kan het ervoor zorgen dat je minder snel afscheid hoeft te nemen van een zieke medewerker. Met andere woorden: thuiswerken kent een hoop voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van meer tijd over houden voor vrije tijd?

Een cadeau voor de thuiswerkers

Werk en privé lopen meer dan ooit door elkaar. En al helemaal als je thuiswerkt. Daarom is het belangrijk om bewust om te gaan met vrije tijd. Zo laad je weer op en ben je klaar voor de volgende uitdaging.

Om die reden hebben wij de Pluim ontwikkeld: hét cadeau voor vrije tijd. Een uniek cadeau waarmee je iemand optimaal laat genieten van vrije tijd. Wat er dan in die vrije tijd wordt gedaan? Dat bepaalt de ontvanger helemaal zelf.

Op 16 maart 2023, op de dag van de Thuiswerker, kun je daarom iemand die thuiswerkt verrassen met een cadeau van Pluim. Op 16 maart vieren we samen met de Thuiswerkers dat thuis ook een plek is om te genieten van je vrije tijd, op de laden voor de volgende dag en vooral plezier te hebben. Doe jij mee?

Thuiswerker kiest een eigen cadeau

Er zijn al genoeg cadeaus die achter in de kast belanden. Of erger nog: weggegooid worden. Zonde van het geld én slecht voor het milieu.

Daarom doen wij het net even wat anders. Met de Pluim kiest de ontvanger zelf wat hij of zij wil doen of kopen. Dat is dus gegarandeerd een hit. Een echte ‘Dat-is-precies-wat-ik-wilde-hebben-cadeau’.

Zodra hij of zij inlogt met de Pluimcode op de website, staat een gigantisch aanbod klaar. Weekendjes weg, theatervoorstellingen, wellnessarrangementen of workshops. Maar ook fijne producten als geurkaarsen, interieuraccessoires, bierbrouwpakketten, sierraden en klusattributen. Heeft het iets met vrije tijd te maken? Dan vind je het in ons assortiment.

Zo geef je de Pluim

Overhandig de Pluim zoals jij dat wil: fysiek of per e-mail. Allebei even persoonlijk en verrassend.

  Pluim per post

  Fysieke Pluim: feestelijk uiterlijk

  • Grote A4-kaart met titel en leuke afbeelding of foto
  • Persoonlijke boodschap aan de binnenkant
  • Verschillende personalisatiemogelijkheden
  Pluim per email

  Pluim per e-mail: snel en milieuvriendelijk

  • Veilige optie voor een cadeau op afstand
  • Snel, milieuvriendelijk en toch origineel
  • Met persoonlijke boodschap

  Online welkomstpagina

  Extra leuk om iemand mee te verrassen op de Dag van de Thuiswerker: een persoonlijke online welkomstpagina. Nadat de thuiswerker de Pluim heeft ontvangen, logt hij of zij in met de code. Vervolgens tonen wij de online welkomstpagina. Dit is een feestelijke verrassing met daarop jouw boodschap (of een kant-en-klare, als je geen inspiratie hebt) en suggesties voor het cadeau. Uitpakken was nog nooit zo digitaal én feestelijk tegelijk!

  De Pluim als cadeau op
  de Dag van de Thuiswerker?

  Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het bestellen van de Pluim.
  Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.