Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd

Content

Van ontspannen uitjes tot sportieve activiteiten: met Pluimen geniet je van vrije tijd op jouw manier. Actief eropuit, lekker thuis chillen, iets met elkaar ondernemen of gewoon even tijd voor jezelf. Bekijk hieronder ons aanbod, laat je inspireren en creëer bijzondere herinneringen met de Pluim.

Geniet van vrije tijd

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Waar heb je zin in?

Een hapje en drankje

Wie houdt er nou niet van lekker eten of een drankje? Of je nu alleen bent, of met familie of met vrienden ... Gezellig tafelen is altijd een mooi moment om te genieten van je vrije tijd.
  
Genieten van een hapje en drankje

 

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Onvergetelijke herinneringen

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.
  
Creëer onvergetelijke herinneringen

 

Leuke dingen doen in het leven

Daar draait het om! Genieten van een nachtje weg, of eropuit met de kinderen. Door de lucht vliegen in een helikopter of naar het grootste ijsbeeldenfestival van Europa. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wat ga jij doen met je Pluim?

Even helemaal opladen

Neem de tijd om af en toe heerlijk te ontspannen. Hoe je dat doet, is natuurlijk geheel aan jou. Nestel je graag met een goed boek op de bank of werk je jezelf liever in het zweet met een flinke work-out? En de tijd ... Die doet er vandaag helemaal niet toe, nu is het tijd voor jezelf.
   
Laad jezelf even helemaal op

 

Populaire keuzes

Benieuwd wat anderen kiezen met hun Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.