Inspiratie-voor-vrije-tijd

Geniet van vrije tijd

Content

Van ontspannen uitjes tot sportieve activiteiten: met Pluimen geniet je van vrije tijd op jouw manier. Bekijk hieronder ons aanbod, laat je inspireren en creëer bijzondere herinneringen met de Pluim.

  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen
  • Voeg samen, betaal bij of besteed de Pluim in delen
  • Wekelijks aanvulling van het aanbod
Inspiratie-voor-vrije-tijd

Wat kies jij met je Pluim?

Genieten van een nachtje weg, ga eropuit met de kinderen, dans op je favoriete festival of geniet op het water. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten.

Ga op reis

De spanning om op vakantie te gaan, zónder het gedoe vooraf? Geef een vakantie bij Reislokaal! Zij doen al het voorwerk en vinden de ideale vakantie. Een 17-daagse privé rondreis door Thailand of een wintervakantie op Curaçao – waar gaat de reis naartoe?

De ultieme vakantie met Reislokaal.nl

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Een avontuurlijke dag

Het vernieuwde klimpark van Adventure Valley Zoetermeer beschikt over ziplines, touwbruggen, klimnetten, evenwichtsbalken en nog veel meer. Door de verschillende klimroutes en niveaus is het klimpark voor iedereen spannend en uitdagend.

Klimmen in Adventure Valley

Populaire keuzes

Benieuwd wat anderen kiezen met hun Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.

Boek een hemelse overnachting

Bijzonder overnachten in een kerk? Dat kan in het luxe Heavens Hotel van Dutchen in het centrum van Hoorn. Wát een luxe, wát een ervaring. Je slaapt hier namelijk IN de Grote Kerk van Hoorn. Dat is pas goddelijk logeren.

Een luxe overnachting

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Waar heb je zin in?