Inspiraties-geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd

Content

Van ontspannen uitjes tot sportieve activiteiten: met Pluimen geniet je van vrije tijd op jouw manier. Actief eropuit, lekker thuis chillen, iets met elkaar ondernemen of gewoon even tijd voor jezelf. Bekijk hieronder ons aanbod, laat je inspireren en creëer bijzondere herinneringen met de Pluim.
 

Inspiraties-geniet van vrije tijd

Kies jouw cadeau

Boek een heerlijke vakantie, dineer op hoge hoogte in een luchtballon of ga culinair genieten bij een prachtig hotel.. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Welke cadeau kies jij?

Overnachting met wellness

Ben je toe aan een beetje ontspanning? Dan is een wellness break perfect voor jou! Hiermee geniet je niet alleen van een comfortabele overnachting, maar ook van een heerlijk dagje wellness.

Boek een wellness met overnachting

Weekendjeweg.nl_wellness

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doe wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Pak eens ’n Podium

Podium Cadeaukaart is altijd live en een unieke avond uit. Of je nu houdt van Musical, Cabaret, Toneel, Dans, Concert of Klassiek. Het kan allemaal!

Geniet van een avond uit

Podium Cadeaukaart

Populaire keuzes

Benieuwd wat anderen kiezen met hun Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.
 

Speelpaleis voor kinderen

Een springkussen is erg leuk voor jong en oud. Zowel om op te springen of om naar al die lachende gezichtjes te kijken. Laat de kinderen lekker ravotten. Uren speelplezier gegarandeerd.

Bestel een springkussen

Springkussen

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Waar heb je zin in?