De Pluim als cadeau voor waardering

De Pluim als cadeau voor waardering

Content

Waardering uitspreken is misschien wel een van de meest belangrijke aspecten op de werkvloer. En toch wordt dit ontzettend vaak vergeten. Zonde, want een beetje waardering heeft een groot effect. Makkelijk scoren dus. Op zoek naar een waardering cadeau? Geef een Pluim!

  • Geef de keuze uit meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
De Pluim als cadeau voor waardering

Hopelijk hoeven we je niet meer uit te leggen dat gelukkige medewerkers productiever en meer betrokken zijn. Al meer dan 25 jaar zijn wij de verbindende factor tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. De Pluim is namelijk niet zómaar een cadeau - het is een manier om iemand te bedanken en de waardering te tonen. Met meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen, help jij de work-life balance van jouw collega's weer in harmonie te krijgen.

Lees meer over onze missie

Waardering tonen is belangrijk

Medewerkers die oprechte waardering voelen zijn minder vaak ziek en blijven langer bij het bedrijf werken. Is dit voor jou oud nieuws? Gelukkig, dan ben je lekker bezig! Wist je dat niet? Oei...dan is er een hoop werk aan de winkel. Werkgeluk is het (inmiddels niet meer zo) geheime sleutelwoord. Focus je als leidinggevende op werkgeluk, dan heeft dat impact op jouw bedrijf.

Een onderzoek toonde bovendien aan dat een leidinggevende van invloed is op het werkgeluk van de medewerkers. Er werd gevraagd welke eigenschap zij het belangrijkste vonden in een ideale leidinggevende. Je voelt ‘m al aankomen hè...? Yep! Waardering tonen. Waardering tonen stond bij maar liefst 82% van de ondervraagden op de eerste plaats. Laat dat even op je inwerken...82%! Tijd om je mouwen op te stropen dus.

Je doet het goed!

Zoiets kleins, en toch zo’n grote impact. Jij vindt het misschien wel harstikke logisch – ‘ze weten toch wel dat ik blij met ze ben?’ Of erger nog: ‘Dit hoort gewoon bij hun baan, daar hoef ik toch geen waardering voor uit te spreken?’ Zeker wel! Jij vindt het toch ook leuk om een complimentje te krijgen? Te horen dat je het goed doet, of in ieder geval: te horen dat iemand blij is met jouw werk? Anders ga je hetzelfde werk wel ergens anders uitvoeren. Voor iemand die jou wél waardeert. Nou, precies. Dat is voor jouw medewerkers niet anders.

En in deze tijden helemaal. Daar waar we vroeger allemaal op de werkvloer waren, flapte je dat beetje waardering er nog weleens uit. Maar nu we veel thuiswerken en iedereen van de ene virtuele meeting naar de ander vliegt, vergeet je het nog weleens. Nogmaals: doodzonde. Geef dus ook eens een (virtueel) schouderklopje!

De Pluim als waardering cadeau

Met een Pluim geef je altijd een bijzonder cadeau om je waardering uit te spreken. De ontvanger krijgt, net als bij een ‘standaard’ cadeaubon, een unieke code om te verzilveren. Alleen gaat het bij ons net even wat anders. Die code kunnen ze inwisselen voor allerlei leukigheden. Dat kan een activiteit zijn. Of een belevenis. Of een heerlijk product voor thuis of onderweg. We kunnen het eigenlijk niet goed omschrijven.

Laten we vooropstellen: ons assortiment is groot. En met groot, bedoelen we gigántisch. Duizenden belevenissen of producten vullen onze website. Er is wél een rode draad: alles wat we aanbieden, is gericht op vrije tijd. Dus een cursus ‘Hoe hou ik mijn baas tevreden’ of een workshop ‘Zo orden ik mijn werkplek’...die vind je hier niet. Wat je wel vindt, is een verbluffend aanbod van allerlei vrijetijdsbestedingen waar je enorm gelukkig van wordt.

Laat je inspireren in onze cadeauwinkel

Waardering voor een bedrijf

Op zoek naar een zakelijke variant om het bedrijf te waarderen? Zet ons maar aan het werk. Wij weten precies hoe je kunt uitpakken met een mooie Pluim. Kijk bij de mogelijkheden voor een zakelijk cadeau, of neemt contact op met onze accountmanagers.