Maak een origineel kerstpakket met de Pluim!

Maak een origineel kerstpakket met de Pluim!

Maak een origineel kerstpakket met de Pluim!

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor werknemers, relaties of gewoon voor jezelf?
Dan is het tijd voor Pluimen.nl

De Pluim is een cadeau waarmee je de ontvanger laat genieten van zijn of haar vrije tijd. En het leuke aan de Pluim is dat de ontvanger zelf zijn of haar favoriete kerstpakket kan samenstellen.

Van een leesboek tot een dagje dierentuin, of van een weekendje weg tot een gezelschapsspel: met de Pluim geef je iets leuks voor in de vrije tijd. Laat diegene zelf het kerstpakket samenstellen uit het assortiment van honderden verschillende uitjes, attracties of leuke dingen voor thuis of onderweg. Met zo ontzettend veel keuze, durven we met zekerheid te zeggen dat de Pluim altijd in de smaak valt als alternatief kerstpakket. Fijne dagen!

Geef vrije tijd cadeau

De feestdagen staan weer voor de deur en het jaar is bijna afgelopen. Iedereen heeft zich weer hard ingezet, voor zijn of haar gezin gezorgd of meerdere ballen in de lucht gehouden. Hoog tijd voor ontspanning, nietwaar? Maar wat voor kerstpakket geef je dan? Kies je na lang wikken en wegen voor een doos met een bluetooth speaker erin, blijkt de helft van je medewerkers niet van muziek te houden. Of overhandig je kerstpakketten met toastjes en paté, eten ze glutenvrij of zijn ze vegetariër!

Met andere woorden: je kan niet bepalen wat iemand graag doet (of eet!) in zijn of haar vrije tijd. En stiekem is dat eigenlijk het allermooiste aan vrije tijd: je kan lekker doen en laten wat jij wilt. Wat jij doet om te ontspannen, vindt de ander misschien helemaal niks. Stap daarom dit jaar af van het onpersoonlijke massacadeau en geef de Pluim als leuk kerstpakket waarmee mensen kunnen genieten!

 

Bestel de Pluim

Origineel kerstcadeau voor personeel

Een Pluim is leuk om te geven als alternatief kerstpakket of als extra attentie in kerstpakketten. Met een paar klikken op onze website bestel je gemakkelijk de Pluim en maak je hem super persoonlijk. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een persoonlijk kerstpakket? Voeg jouw foto of logo toe en schrijf een gezellige tekst voor de ontvangers. Wij drukken hem op een feestelijke A4-kaart voor een extra mooi verrassingseffect. Wil je liever geen papier gebruiken? Dan kunnen we ook de Pluim per e-mail sturen. Ook dat kan geheel in jouw huisstijl met persoonlijke afbeeldingen en tekst. Zo geef je altijd een origineel kerstcadeau aan je personeel. 

De Pluim met iets extra’s als kerstgeschenk

Geen doos met crackers en kerststollen dit jaar, maar ‘gewoon’ de Pluim als cadeau? Slimme keuze! Wil je er toch iets feestelijks bij geven? Kies dan voor een extraatje die je gemakkelijk bij de Pluim bestelt. Denk aan lekkere Tony Chocolonely, een flesje wijn of de altijd gezellige Celebrations.
 

Ook als last minute kerstpakket

Vaak moet je maanden voor kerst al een leuk kerstpakket bestellen. En tja, schiet dat je pas een paar weken van tevoren binnen...? Geeft niks! De Pluim kan je gewoon last minute bestellen in de week voor Kerstmis. En ben je écht laat met bestellen? Kies dan voor de Pluim per e-mail. Hoe dan ook: je staat dus nooit met lege handen.  

 

Bestel de Pluim voor Kerst

Een kerstpakket met persoonlijk boodschap

Bij Pluimen vinden we het verrassingseffect van een cadeau hartstikke belangrijk. Dat zie je niet alleen terug in de verpakkingen. Ook de mogelijkheid om je eigen tekst en foto toe te voegen dragen daaraan bij. Maar dat is nog niet alles! Je kan namelijk ook een online welkomstpagina instellen voor de ontvanger. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt op onze website, komt hij of zij terecht op een door jou gemaakte pagina. Deze unieke welkomstpagina kun je inrichten met een persoonlijke boodschap, een leuke kerstwens en keuzesuggesties voor het kerstcadeau.

Inspiratie opsnuiven

Fantaseren wat je met een cadeautje gaat doen, is misschien wel net zo leuk als het cadeau zelf. Speciaal voor die heerlijke voorpret hebben we verschillende inspiratiepagina’s voor de ontvanger gemaakt. Dit zijn pagina’s met prachtige beelden om iemand op ideeën te brengen. Denk aan de feestdagen, een avondje uit of eten met vrienden. Stuk voor stuk pagina’s met de mooiste fotografie om even weg te dromen.

Een leuk kerstpakket bij de speech

Je voelt hem al aankomen... Het moment dat je op een stoel of tafel moet gaan staan omdat je een praatje moet houden. Van een korte terugblik van het jaar tot een lang verhaal over iedereens inzet: een kerstspeech hoort er toch wel een beetje bij. Dit is ook hét moment om de kerstpakketten te overhandigen. Hoe leuk is het als je na de speech die kleurige Pluimenvelop van achter je rug tovert? Trouwens, heb je nog hulp nodig met je praatje? Wij hebben een paar kerstspeeches voor je klaarstaan die kant-en-klaar kunt downloaden. Succes!

Maatwerk kerstpakketten

Een kerstpakket hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Sterker nog, bij grote oplages doen wij er nog een schepje bovenop. Zo ontwerpt onze grafisch vormgever graag de kaart geheel in jouw huisstijl of bedenken we een totaal andere verpakking dat bij jouw bedrijf past. We denken daarbij out-of-the-box, of juist erin...Zo geef je elk jaar een blijvende herinnering.

 

Maatwerk aanvragen

 

Gratis kerstpakket

Oké, dat is niet helemaal waar, want een gratis kerstpakket bestaat natuurlijk niet echt. Maar zelfs als het budget niet genoeg is voor een klein pakket, is de Pluim nog steeds het beste cadeau. Je kan de Pluim namelijk in elk budget bestellen, want je bepaalt zelf de waarde vanaf 5 euro. Ons assortiment is ontzettend groot en dus kan iemand zelfs voor zo’n klein bedrag, een mooi cadeau vinden. Denk aan leuke tijdschriften, het laten bedrukken van producten met eigen foto’s of iemand kan de waarde schenken aan een goed doel.

Vragen?

Met een Pluim zijn de mogelijkheden oneindig. Of je nou kiest voor onze feestelijke A4-kaart of een verpakking in eigen thema: wij denken graag met je mee over het geefmoment. Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen voor een onvergetelijk origineel kerstpakket? Neem contact met ons op via informatie@pluimen.nl of bel 010-2136666.