Maak een origineel kerstpakket van jouw Pluim!

Maak een origineel kerstpakket van jouw Pluim!

Maak een origineel kerstpakket van jouw Pluim!

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor werknemers of gewoon voor jezelf, dan ben je bij Pluimen aan het juiste adres. De Pluim is een cadeau vol met keuze aan leuke dingen voor je vrije tijd. Er zit dus altijd een geschikt kerstcadeau bij. Geef jouw Pluim een persoonlijke touch en geef 'm in een feestelijke giftbox met bijvoorbeeld een fles Celebrations, wijn of champagne. Dat wordt geheid het leukste kerstpakket dat ze ooit hebben gehad!

 

Er zijn twee mogelijkheden: je kunt een Pluim weggeven of je hebt een Pluim gekregen. Hieronder wordt uitgelegd hoe de twee mogelijkheden in zijn werk gaan.

Een Pluim cadeau geven in plaats van een traditioneel kerstpakket.

Een Pluim is heel leuk om weg te geven in bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon als cadeau. De Pluim kan heel gemakkelijk besteld worden op onze website. Op de Pluim kan een bedrag van €5 tot €1000 euro geplaatst worden. En natuurlijk maak je de Pluim compleet door 'm gratis te voorzien van jouw kerstboodschap! Eenmaal een Pluim ontvangen, kun je zelf bepalen waar je het aan uit wil geven; jij hebt de keuze. De Pluim wordt geprint als kaart op A4 formaat. Hierop kan een tekst, logo en afbeelding geplaatst worden. Tot slot kun je ervoor kiezen om iets extra's te geven bij de Pluim, zoals Celebrations of champagne. 

Ik heb een Pluim gekregen als kerstpakket

Heb je een Pluim gekregen als kerstpakket? Dan ben je vast benieuwd hoe je deze kunt verzilveren. Je kunt zelf bepalen waar je de Pluim aan uitgeeft. We hebben meer dan 1000 belevenissen en producten waar je uit kunt kiezen. Je kunt (een deel) van jouw waarde ook doneren aan een goed doel. De Pluim bevat een 19-cijferige code. Deze code voer je in op de website om te zien hoeveel saldo je hebt. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, moet je bij het afrekenen ook de pincode invoeren. Ook de pincode vind je op de Pluim.

Wil je iets bestellen, maar is het saldo van jouw Pluim ontoereikend? In dat geval kun je heel eenvoudig bijbetalen via iDeal of creditcard. Zo kun je alsnog je felbegeerde belevenis of product bestellen. Besteed je niet het gehele bedrag van de Pluim, dan blijft de restwaarde actief op je Pluim. Dit bedrag blijft drie jaar geldig. Zodoende heb je voldoende tijd om op een later moment nog een keuze te maken.

Vragen over de Pluim als kerstpakket?

Heb je nog vragen over een Pluim als kerstpakket? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder en natuurlijk geven we advies als het gaat om de Pluim cadeau te doen. Mail naar servicedesk@pluimen.nl of bel 010-2136666.

De Pluim ook last minute snel in huis

Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden. Bestel hier jouw Pluim kerstpakket.