Kerstpakket

Het vinden van een origineel kerstpakket kan ieder jaar weer behoorlijk wat tijd kosten. En eigenlijk wil je iets geven waarmee je impliciet zegt: "Bedankt voor je inzet afgelopen jaar, dit kerstpakket is mijn blijk van waardering aan jou, geniet ervan!" En dan maar hopen dat het pakket bij iedereen in de smaak valt...

Cadeaubon als alternatief kerstpakket

Vanuit de wens dat het kerstgeschenk bij iedereen in de smaak valt, biedt het geven van een cadeaubon uiteraard meer mogelijkheden. Je geeft immers een cadeau waarmee iedere medewerker iets kiest dat bij hem of haar past.

Met de Pluim combineer je jouw zoektocht en wens in één toegankelijk concept: Geef genieten cadeau.

Door de ruime keuze uit landelijk attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis, ondersteun je het gedachtengoed dat iemand - juist na een jaar inspanning en geleverde arbeid - lekker moet genieten van zijn of haar vrije tijd.

Een greep uit het aanbod van Pluimen.nl:

De Pluim als persoonlijk cadeau voor de zaak

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kun je de Pluim op verschillende manieren personaliseren. Bijvoorbeeld door een persoonlijke boodschap toe te voegen in de Pluim. Of bestel een fles wijn of champagne erbij voor een nog feestelijker karakter. Zo geef je een alternatief kerstpakket dat mensen raakt.


Bel ons voor meer informatie

We helpen je graag verder om van de Pluim een geschikt kerstpakket te maken dat past bij jouw organisatie en medewerkers. Bel één van onze accountmanagers voor een afspraak of om een passend voorstel te maken, telefoon 010 - 213 66 66. We zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 - 18.00 uur.