Jubileum cadeau voor Brink's

Jubileum cadeau voor Brink's

Jubileum cadeau voor Brink's

Brink's is de grootste dienstverlener in Nederland voor geld- en waardetransport en cashmanagement. Denk hierbij aan slimme kluizen of het vervoeren, tellen en sorteren van geld. Maar hun activiteiten gaan veel verder. Ze hebben oplossingen voor het hele betalingsverkeer, zoals pinnen en mobiel betalen. Hun klanten zijn divers: financiële instellingen, detailhandel, grote retailers, horeca maar ook gemeenten en vervoersbedrijven.

De Pluim als jubileum cadeau

Dagelijks zetten ruim 1200 medewerkers zich samen in voor al hun klanten. Brink's was op zoek naar een leuke en persoonlijke manier om hun loyale werknemers te waarderen die al geruime tijd in dienst zijn.

Extra glans

Actief eropuit, lekker thuis chillen, iets met elkaar ondernemen of juist even tijd voor jezelf. Met de Pluim draait het om beleving en genieten in je vrije tijd, zodat je daarna weer helemaal fris en opgeladen bent.

Met de Pluim kan de jubilaris zelf zijn cadeau uitkiezen uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen, inclusief landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis. Dat geeft een extra glans aan het jubileum.

Maatwerk

Brink's heeft gekozen voor een op maat gemaakte envelop, die wij speciaal hebben ontworpen in de vertrouwde en herkenbare huisstijl van het bedrijf. Dat geldt voor de complete envelop, inclusief de binnen- en buitenkant. Met een op maat gemaakt cadeau wilt Brink's het jubileum cadeau nóg meer glans geven.

"Wij geven een Pluim bij het jubileum van een medewerker. Deze overhandigen we persoonlijk, met een bos bloemen en wat lekkers. Zo zetten we de medewerker even persoonlijk in het zonnetje, de Pluim zorgt ervoor dat hij vervolgens ook zelf nog wat leuks kan uitzoeken. Dat geeft een extra glans aan het jubileum."

  Tatyana van Ipenburg

Compensation & Benefits Consultant, HR

We regelen het voor jou

Ben je ook op zoek naar leuk jubileum cadeau, die je volledig op maat kan laten maken op basis van de huisstijl van jouw bedrijf? Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest.

Het hele traject, van het begin tot het eind, regelen wij voor je. We maken graag een passend voorstel voor jouw bedrijf. Neem contact op met Jordi, Thomas of Patrick via onderstaande contactgegevens.

 010 - 751 64 01

 informatie@pluimen.nl