Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Elk jaar zetten we op de derde donderdag van april alle secretaresses van Nederland in het zonnetje. Of het nou verdiende waardering of commerciële waanzin is: je secretaresse verdient toch zeker een beetje extra aandacht! Waarom? Omdat zij (of hij!) ervoor zorgt dat anderen hun werk goed kunnen doen. Ze nemen tussendoor dat telefoontje aan waar jij te druk voor bent en houden de boel draaiende. Secretaresses zijn de onmisbare schakel tussen management en uitvoering. Geef hen daarom op Secretaressedag de waardering die ze verdienen. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

Maak het feestelijk

Je komt toch dit jaar niet weer last minute met een bloemetje aan? Geef je secretaresse dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations of champagne. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau.

Nog een beetje aankleding nodig?
Maak het extra feestelijk en download ons speciale secretaresse-etiket.

Zo werkt het

 • Download hieronder het etiket
 • Print en knip hem uit
 • Hang hem om de hals van de fles
 • Zie die grote glimlach van je secretaresse

Waardering blijkt belangrijker dan beloning

Van het maken van afspraken, de post beheren of vergaderingen regelen: de secretaresse, directieassistent of officemanager, is een manusje van alles. Dat hoort natuurlijk bij hun taakomschrijving, maar zonder deze duizendpoot loopt het behoorlijk in de soep. Tijd om jouw secretaresse de aandacht te geven die hij of zij verdient. En ook daar heb jij weer baat bij. Persoonlijk contact en het gevoel van waardering blijken belangrijker dan de financiële beloning.

Goed cadeau voor Secretaressedag

Wat doet jouw secretaresse graag in haar vrije tijd?
Wat zijn haar hobby's?

Dus je koopt (weer) een bloemetje. Een cadeau is hartstikke persoonlijk, dus de kans is groot dat je al snel de plank misslaat. Stel: je geeft een mooi tijdschrift. Wat als ze nou zoveel gelezen heeft op een werkdag dat ze geen letter meer kan zien? Dan denk je een grappig uitje te geven naar een escaperoom, blijkt ze claustrofobie te hebben! Een leuk dagje koe-knuffelen bij de boer? Allergisch... Je voelt hem al aankomen: waarom geef je haar niet een cadeau waar ze écht iets aan heeft en zich speciaal door voelt? Laat haar zelf kiezen uit honderden landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen of leuke dingen voor thuis of onderweg om van te genieten. Met de Pluim geef je het allemaal.
 

Bestel de Pluim

Het cadeau dat altijd in de smaak valt

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd cadeau. Iets waar iedereen blij van wordt. De ontvanger kan namelijk zelf het cadeau kiezen. Bestel je vandaag voor 16.00 uur? Dan sturen we het dezelfde dag op.

Waarom een Pluim?

 • Assortiment met duizenden vrijetijdsbestedingen of producten
 • Het gemak van een cadeaubon – zonder het onpersoonlijke
 • Mogelijkheid om verschillende Pluimen te combineren
 • Jouw persoonlijke boodschap op de Pluim
 • Beschikbaar in elk budget

 

En nog persoonlijk ook!

Er is niks leukers dan een cadeau te krijgen waar de waardering vanaf straalt. En dat kan je gemakkelijk zelf doen met een Pluim. De Pluimkaart is namelijk zo ontworpen dat je hem kan aanpassen naar jouw smaak. Pas eenvoudig de titel of tekst aan en voeg je eigen foto toe. Geen zin of tijd om te personaliseren? Het hoeft natuurlijk niet. Kies in dat geval voor onze themakaarten waar al een leuke tekst op staat.

 

Maak de Pluim persoonlijk

 

 

Tips voor een cadeau op Secretaressedag

Het is onze missie om iedereen zo optimaal mogelijk te laten genieten van vrije tijd. Daarom vullen we regelmatig ons assortiment aan met de leukste vrijetijdsbesteders. Dat kan van alles zijn: van doe-cadeaus tot mooie producten voor thuis of onderweg. Een greep uit het assortiment wat jouw secretaresse met de Pluim kan doen of bestellen:

 • Eropuit

  Dit zijn dé cadeaus voor een secretaresse die graag iets onderneemt in haar vrije tijd. In onze categorie Eropuit vindt ze dierentuinen, pretparken, musea, theaters of bioscopen. Het zijn van die momenten waar je je vrije tijd eens optimaal kan benutten met een echt uitje. Lekker met het gezin in het weekend een gezellig dag of avond weg: zo simpel kan het zijn.

 • Eten en drinken

  Een uitgebreide high tea, een workshop sushi maken of ijsproeven...Maar ook heerlijk uit eten bij een van de honderden restaurants behoren tot de mogelijkheden van de Pluim. Is ze een echte thuiskok? Dan zijn er tal van kookboeken of keukenapparaten die ze kan bestellen. Een cadeau voor Secretaressedag om van te smullen!

 • Ontspannen wellness(producten)

  Genieten in de breedste zin van het woord! Degene die echt even lekker tot rust wil komen, moet de Pluim inzetten voor een dagje wellness. Even bijkomen in de sauna of lekker bubbelen in de hot tub...Gaat ze liever de deur niet uit? Dan kan ze kiezen voor de meest heerlijke Rituals producten om zichzelf thuis in de watten te leggen.

 • Woonaccessoires

  Praat jouw secretaresse altijd over interieurzaakjes, mooie spulletjes voor thuis of de laatste woontrends? Dan kan ze haar lol op met onze categorie woonaccessoires. Hier vindt ze de leukste producten die haar huis gezellig maken. Van designlampen tot mooie fotoherinneringen: hier wordt ze geheid blij van.

 • Genieten van verschillende behandelingen

  French manicure, een balayage laten kleuren, een lekkere massage of even snel de wenkbrauwen laten bijwerken. Door onze samenwerking met Treatwell kan ze vrijwel elke (schoonheids)behandeling bij haar in de buurt kiezen.

 • Gadgets

  Wie zegt dat gadgets echt een mannending zijn, heeft het bij het verkeerde eind. In ons assortiment zitten de meest leuke gadgets voor jouw secretaresse. Zo kan ze bijvoorbeeld kiezen voor een mooie laptopsleeve of een leuke lens om foto’s met haar iPhone te maken.

En nog veel meer....

De bovenstaande tips zijn natuurlijk nog lang niet alles. In ons assortiment zitten duizenden uitjes en producten die bijdragen aan optimaal genieten in vrije tijd. En omdat je nooit uitgekeken raakt op vrije tijd, vullen wij ons aanbod regelmatig aan. Zo is er altijd wel iets met de Pluim te doen.