Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Content

Elk jaar op de 3e donderdag in april is het Nationale Secretaressedag, en zetten we natuurlijk alle secretaresses van Nederland in het zonnetje met een secretaressedag cadeau. In 2023 valt deze bijzondere dag op 20 april - hét moment om je waardering te tonen aan je secretaresse. Met de Pluim laat je zien dat de verrichte werkzaamheden absoluut gewaardeerd wordt, en geef je jouw secretaresse ontspanning na inspanning!

Secretaressedag cadeau

Of het nou verdiende waardering of commerciële waanzin is: je secretaresse verdient toch zeker een beetje extra aandacht. Juist nu! Waarom? Omdat zij (of hij!) ervoor zorgt dat anderen hun werk goed kunnen doen. Ze nemen tussendoor dat telefoontje aan waar jij te druk voor bent en houden de boel draaiende. Secretaresses zijn de onmisbare schakel tussen management en uitvoering.

Geef hen daarom op Secretaressedag de waardering die ze verdienen. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

Pluim bestellen Neem contact met ons op

Nationale Secretaressedag

Op 20 april 1989 werd de Nationale Secretaressedag in Nederland geïntroduceerd - toen heette het nog ‘Secretary’s Day’. De bedoeling van deze bijzondere dag was om alle secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes in het zonnetje te zetten, en stil te staan bij haar of zijn toegevoegde waarde voor de organisatie, maar ook om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Elke derde donderdag van april is dan ook hét moment voor een leuk Secretaressedag cadeau.

Ontspanning na inspanning

Al 25 jaar zijn we de verbindende factor zijn tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. We helpen mensen met het bewust consumeren van vrije tijd. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen.

Onze missie

Content

De Pluim, een geschikt cadeau voor elke secretaresse 

Ons assortiment staat bomvol met producten of belevenissen die bijdragen aan een mooie besteding van deze welverdiende tijd. In plaats van een standaard webshop met meer dan 1500 bestedingen, inspireren we om mooie herinneringen te maken. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als secretaresse cadeau kan doen:

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk secretaressedag cadeau.

 Bekijk het totale aanbod

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toon aan jouw secretaresse door haar te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

 • Kies zelf de waarde van de Pluim
 • Inspirerende cadeauwinkel
 • A4 kaart of pluim per e-mail
 • Personaliseren
 • Optioneel extraatje toevoegen
 • Online welkomstpagina
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Geef iets extra's 

Je komt toch dit jaar niet weer last minute met een bloemetje aan? Geef je secretaresse dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Heb je een eigen extraatje in gedachten, zoals een reepje Tony’s Chocolonely, of iets wat past bij jullie bedrijf? Informeer naar de mogelijkheden.

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd secretaressedag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim.

Pluim per post
 • Grote A4-kaart met titel en leuke afbeelding of foto
 • Persoonlijke boodschap aan de binnenkant
 • Verschillende personalisatiemogelijkheden
Pluim per e-mail
 • Veilige optie voor een cadeaubon op afstand
 • Snel, milieuvriendelijk en toch origineel
 • Met persoonlijke boodschap

Hulp nodig bij het perfecte secretaressedag cadeau?

Van het maken van afspraken, de post beheren of vergaderingen regelen: de secretaresse, directieassistent of officemanager, is een manusje van alles. Dat hoort natuurlijk bij hun taakomschrijving, maar zonder deze duizendpoot loopt het behoorlijk in de soep. Tijd om jouw secretaresse de aandacht te geven die hij of zij verdient. En ook daar heb jij weer baat bij. Persoonlijk contact en het gevoel van waardering blijken belangrijker dan de financiële beloning.

Heb je hulp nodig bij jouw secretaressedag cadeau? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.