Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Elk jaar zetten we op de derde donderdag van april alle secretaresses van Nederland in het zonnetje. Of het nou verdiende waardering of commerciële waanzin is: je secretaresse verdient toch zeker een beetje extra aandacht! Waarom? Omdat zij (of hij!) ervoor zorgt dat anderen hun werk goed kunnen doen. Ze nemen tussendoor dat telefoontje aan waar jij te druk voor bent en houden de boel draaiende. Secretaresses zijn de onmisbare schakel tussen management en uitvoering. Geef hen daarom op Secretaressedag de waardering die ze verdienen. Wij helpen jou met het vinden van een cadeau voor secretaressedag. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

De Pluim, een geschikt cadeau voor elke secretaresse 

Maakt jouw secretaresse of office manager blij met de leukste keuzes voor in zijn of haar vrije tijd.

Een avondje uit

Onze landelijke dekking in bioscopen en theaters zorgt voor een gevarieerd aanbod in films, musicals, cabaret, muziek en toneelvoorstellingen. 

Culinair genieten

Met de Pluim heb je ruim 2000 restaurants tot je beschikking, van eetcafé tot sterrenrestaurant. Maar ook om thuis de lekkerste gerechten thuis op tafel te zetten is ons assortiment een aanrader.

Even helemaal 'zen'

Nederlanders zijn bezige bijtjes. Hoe lekker is het dan om zo nu en dan even te onthaasten? Een bezoek aan spa of sauna doet wonderen. Maar ook voor yogales of A-merk beautyproducten is de Pluim een perfect cadeau.

Ga eropuit

Naast een dagje naar een pretpark, dierentuin of het museum, kun je met de Pluim ook kiezen uit tal van activiteiten zoals paragliden en elektrisch steppen. Maar ook citytrips en vakanties boek je met de Pluim.

Oost west, thuis best

Met een goed boek of een favoriet tijdschrift op de bank, met anderen een spelletje spelen of de mooiste herinneringen in een fotolijst aan de muur. Ook voor thuis is de Pluim een graag gezien cadeau. 

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau. 
 

Geef je secretaresse een Pluim

Beloon jouw secretaresse met een persoonlijk cadeau voor vrije tijd

Van het maken van afspraken, de post beheren of vergaderingen regelen: de secretaresse, directieassistent of officemanager, is een manusje van alles. Dat hoort natuurlijk bij hun taakomschrijving, maar zonder deze duizendpoot loopt het behoorlijk in de soep. Tijd om jouw secretaresse de aandacht te geven die hij of zij verdient. En ook daar heb jij weer baat bij. Persoonlijk contact en het gevoel van waardering blijken belangrijker dan de financiële beloning.

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd secretaressedag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim via e-mail.

 

  Geef de Pluim op jouw manier

  Bepaal zelf de cadeauwaarde. Van € 5 tot € 1000 per Pluim.

  Daarom geef je jouw secretaresse een Pluim cadeau

  • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Betaal achteraf op factuur
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden

  Daarom ontvangt jouw secretaresse graag een Pluim

  • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
  • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
  • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
  • Alles binnen Nederland gratis thuisbezorgd 
  • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig
    

  Geef de Pluim cadeau

  Geef je secretaresse eens iets anders dan een bloemetje

  Je komt toch dit jaar niet weer last minute met een bloemetje aan? Geef je secretaresse dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations of champagne. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau.

  Nog een beetje aankleding nodig?
  Maak het extra feestelijk en download ons speciale secretaresse dag etiket.

  Zo werkt het

  • Download hieronder het etiket
  • Print en knip hem uit
  • Hang hem om de hals van de fles
  • Zie die grote glimlach van je secretaresse