Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Elk jaar zetten we op de derde donderdag van april alle secretaresses van Nederland in het zonnetje met een secretaressedag cadeau. Of het nou verdiende waardering of commerciële waanzin is: je secretaresse verdient toch zeker een beetje extra aandacht. Juist nu! Waarom? Omdat zij (of hij!) ervoor zorgt dat anderen hun werk goed kunnen doen. Ze nemen tussendoor dat telefoontje aan waar jij te druk voor bent en houden de boel draaiende. Secretaresses zijn de onmisbare schakel tussen management en uitvoering. Geef hen daarom op Secretaressedag de waardering die ze verdienen. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

     

Pluim bestellen; Neem contact met ons op

De Pluim, een geschikt cadeau voor elke secretaresse 

Ons assortiment staat bomvol met producten of belevenissen die bijdragen aan een mooie besteding van deze welverdiende tijd. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als secretaresse cadeau kan doen. Laat je inspireren.

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk secretaressedag cadeau.;
;

;Bekijk het totale aanbod

Geef iets extra's 

Je komt toch dit jaar niet weer last minute met een bloemetje aan? Geef je secretaresse dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Heb je een eigen extraatje in gedachten, zoals een reepje Tony’s Chocolonely, of iets wat past bij jullie bedrijf? Informeer naar de mogelijkheden.

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd secretaressedag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim.

Beloon jouw secretaresse met een leuk secretaressedag cadeau voor vrije tijd

Van het maken van afspraken, de post beheren of vergaderingen regelen: de secretaresse, directieassistent of officemanager, is een manusje van alles. Dat hoort natuurlijk bij hun taakomschrijving, maar zonder deze duizendpoot loopt het behoorlijk in de soep. Tijd om jouw secretaresse de aandacht te geven die hij of zij verdient. En ook daar heb jij weer baat bij. Persoonlijk contact en het gevoel van waardering blijken belangrijker dan de financiële beloning.

Daarom geef je;een;Pluim als secretaressedag cadeau

 • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
 • Personaliseren;in eigen huisstijl;mogelijk
 • Betaal achteraf op factuur
 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden

Daarom ontvang je;graag een Pluim

 • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
 • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
 • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
 • Alles binnen Nederland;gratis thuisbezorgd;
 • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig
  ;

Geef de Pluim cadeau