Secretaressedag cadeau

Of het nou verdiende waardering of commerciële waanzin is: je secretaresse verdient toch zeker een beetje extra aandacht! Waarom? Omdat zij ervoor zorgt dat anderen hun werk goed kunnen doen. Secretaresses zijn de onmisbare schakel tussen management en uitvoering. Geef haar (of hem) daarom op secretaressedag een Pluim cadeau! 

Waardering blijkt belangrijker dan beloning

Van het maken van afspraken, de post beheren of vergaderingen regelen: de secretaresse, directieassistent of officemanager, is een manusje van alles. Dat hoort natuurlijk bij hun taakomschrijving, maar zonder deze duizendpoot loopt het behoorlijk in de soep. Tijd om jouw secretaresse de aandacht te geven die ze verdient. En ook daar heb jij weer baat bij. Uit onderzoek blijkt namelijk dat persoonlijk contact en gevoel van waardering, belangrijker is dan de financiële beloning.

Goed cadeau voor secretaressedag

Weet jij wat je secretaresse graag in haar vrije tijd doet? Waar ze van houdt en wat haar hobby’s zijn? Of wat ze doet om te ontspannen? Waarschijnlijk weet je niet genoeg. Dus je koopt (weer) een bloemetje. Maar hoe fijn zou het zijn om haar een cadeau te geven waar ze écht iets aan heeft of zich speciaal door voelt? Laat haar daarom zelf kiezen uit honderden landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen of leuke dingen voor thuis of onderweg om van te genieten. Geef haar een Pluim.

Het cadeau dat altijd in de smaak valt

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd cadeau. Iets waar iedereen blij van wordt. De ontvanger kan namelijk zelf het cadeau kiezen. Bestel je vandaag voor 16.00 uur? Dan sturen we het dezelfde dag op.

Waarom een Pluim?

  • Keuze uit honderden vrijetijdsbestedingen of producten
  • Altijd een geschikt cadeau
  • Het gemak van een cadeaubon – zonder het onpersoonlijke
  • Je secretaresse is gegarandeerd blij
  • Jouw persoonlijke boodschap op de Pluim