Jezelf mooi maken

Jezelf mooi maken

Content

Ieder mens is uniek en iedereen is prachtig. En toch blijft het stiekem ook leuk om jezelf ‘mooi te maken’. Even lekker optutten of gewoon wat quality time aan jou als persoon besteden. Jezelf mooi maken kan op verschillende manieren: van kleding tot sieraden en van lichaam tot geest.

Jezelf mooi maken

Als je haar maar goed zit

Houd je van stijl haar of ben je meer van de krullen? Wat jouw look ook is, je hebt natuurlijk wel de juiste apparatuur voor nodig.

Shop een nieuwe tas

Je vindt de leukste clutches voor een avondje uit, de fijnste schoudertassen en handtassen voor het meenemen van al jouw essentials, de hipste heuptassen voor een leuk feestje of een festival!

Shop een nieuwe tas

Heerlijke geuren

Een geur iets persoonlijks en roept verschillende emoties op. Soms is een nieuw geurtje al genoeg om je de hele dag fantastisch te voelen. Laat je verrassen door een heerlijke giftset of ga op ontdekking om jouw favoriete geur te vinden.

Fashion van Return to Sender

Armenbanden, tassen, kimono's en sleutelhangers gemaakt door vrouwen uit de allerarmste regio's van de wereld.

Cadeaubon van Return to Sender

Leuke outfit

Hoe het werkt, weten we niet. Toch lijkt het echt waar te zijn: als je blij bent met je outfit, kan je nog meer genieten van je uitje. Een nieuw jurkje, een mooie blouse of een fantastisch paar schoenen… met de outfits van The Little Green Bag straal je als nooit tevoren.

Nieuw outfit voor haar

Toffe schoenen en slippers

Van een goed paar sneakers tot een fijne slipper op het strand; met nieuwe schoenen heb je voor elk uitje het juiste aan je voeten. Zie je jezelf al lopen?

Shop online herenschoenen