Dag van de leraar cadeau

Dag van de leraar

Content

5 oktober is de Dag van de leraar, ook wel bekend als de Dag van de leerkracht. Tijd om alle docenten van Nederland eens goed in het zonnetje te zetten. Wij helpen je graag je waardering uit te spreken naar jouw leerkrachten. Met de Pluim natuurlijk: het leukste cadeau waarmee jij jouw waardering kunt tonen en op een leuke en persoonlijke manier dankjewel kunt zeggen!

Dag van de leraar cadeau

Het beroep van leerkracht is een nobel, maar stressvol beroep. Veel leraren zuchten onder de hoge werkdruk en extra taken in deze lastige periode. Hoe toepasselijk is het dan om deze beroepsgroep op de Dag van de Leraar te belonen voor hun inzet. Hoe? Door ze een Pluim te geven natuurlijk. Niet alleen symbolisch, maar ook als een echt cadeau. Het is een blijk van waardering waarmee je zegt: dank voor je inzet, het is nu tijd voor ontspanning. Met de Pluim stimuleer je iemand om mooie herinneringen te maken in zijn of haar vrije tijd.

Pluim bestellen Offerte aanvragen

Wat is de Dag van de Leraar?

De Dag van de Leraar, in het buitenland bekend als de internationale World Teachers' Day, is een dag waarbij we stilstaan bij het belang van onderwijs. Op deze dag zetten we niet alleen alle leraren, leraressen, juffen en meesters in het zonnetje - we staan ook stil bij het belang van het investeren en prioriteit geven aan herstelinspanningen, zodat elke leerling toegang heeft tot een gekwalificeerde en ondersteunde leraar. In 2023 valt de Dag van de Leraar op donderdag 5 oktober.

Ontspanning na inspanning

De Pluim is al 25 jaar de verbindende factor zijn tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. We helpen mensen met het bewust consumeren van vrije tijd. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen.

Onze missie

Leerkrachten belonen
met vrije tijd

Met de Pluim stimuleren we mooie herinneringen te maken in je vrije tijd. Waar de één geniet van een rustig dagje voor zichzelf, gaat de ander eropuit met de kinderen. De ontvanger kiest z’n eigen cadeau. Zo weet je zeker dat het cadeau helemaal is afgestemd op zijn of haar persoonlijke interesses en passies. Laat je inspireren.

En nog veel meer...
Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk cadeau.

Bekijk het totale aanbod

 

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont aan alle leerkrachten door hem of haar te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

Dag van de leraar Pluimen Giftbox

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim. Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim.