Ontdek onze geefservice

Ontdek het gemak van onze geefservice

Content

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de maatwerkmogelijkheden? Onze accountmanagers helpen je graag met het zakelijk bestellen van de Pluim.

Ontdek onze geefservice

Ons accountteam

We helpen je van A tot Z met het bestellen van een Pluim. Of we bedenken een gaaf cadeau dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Wil je meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Het kan allemaal binnen onze unieke geefservice. Helemaal gratis.

Pluimen Sales Thomas de Roos

Thomas de Roos

Zorg • Facilitair • Leisure • Overige zakelijke dienstverlening

 06 21 30 17 98

 thomas@pluimen.nl

 

Een cadeau krijgen is natuurlijk altijd leuk. En er eentje geven, is eigenlijk net zo bijzonder. Het bedenken ervan, het uitdelen, de reacties ontvangen en vervolgens horen hoe iedereen zijn cadeau heeft besteed, dat is toch fantastisch? Als oud-winkelmanager weet ik hoe belangrijk het is om de juiste service te verlenen. Ik sta voor je klaar om een passend cadeau te bedenken voor jouw medewerkers.

Pluimen Sales Stéphanie Slieker

Stéphanie Slieker

Onderwijs • Overheid • Personeelsdiensten • Agrarisch • Horeca

 06 21 70 90 12

 stephanie@pluimen.nl

 

Op jonge leeftijd had ik een bijbaan in de horeca en volgde ik de opleiding Hotel & Hospitalitymanagement. Later heb ik als accountmanager in de uitzend- en detacheringsbranche veel gemeenten en woningcorporaties bediend. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het Westland, midden tussen de agrariërs. Ik weet wat er speelt en ik snap hoe belangrijk waardering is voor de mensen in mijn werkgebied.

Maak gebruik van onze geefservice

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om het maximale uit jouw geefmoment te halen.