Pluim verzilveren

Gefeliciteerd met jouw Pluim!

Gefeliciteerd met jouw Pluim!

Gefeliciteerd! Je hebt een Pluim gekregen. Daarmee kies je zelf uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Van landelijke attracties tot lokale uitjes, van evenementen tot de leukste producten voor thuis. Of doneer (een deel van) jouw saldo aan een goed doel. De keuze is aan jou!

Zo check je de waarde van jouw Pluim

Jouw Pluim bevat een 19-cijferige code waar saldo op staat. Je checkt jouw saldo op de overzichtspagina van het aanbod, of op iedere specifieke product- of belevenispagina.

Een keuze maken met de Pluim

Kies uit het totale aanbod aan belevenissen en producten jouw favoriet. Je kunt ook zoeken op categorie. Keuze gemaakt? Klik dan op bestellen en volg de aanwijzingen op het scherm. In de tweede stap wordt nogmaals om je 19-cijferige code gevraagd. Om veiligheidsredenen moet je ook de pincode invoeren. Ook de pincode vind je op de Pluim.

Saldo ontoereikend? Bijbetalen is altijd mogelijk.

Zie je een leuke belevenis of gaaf product, maar heb je onvoldoende saldo? Geen nood. Je kunt te allen tijde gemakkelijk bijbetalen via iDeal of credit card. Zo kun je altijd een keuze maken die bij je past!

Gratis thuisbezorgd

Als je alle stappen hebt doorlopen, ontvang je jouw keuze gratis thuisbezorgd. Het maakt niet uit of het een e-ticket, een toegangsvoucher of een product is.

Restsaldo op je Pluim

Het kan natuurlijk voorkomen dat je saldo overhoudt, omdat je niet het volledige bedrag in één keer hebt opgemaakt. In dat geval blijft de rest van het saldo gewoon op je 19-cijferige Pluim code staan. Daarmee kun je op een ander moment een nieuwe keuze maken.

De Pluim is 3 jaar geldig

Het saldo op jouw Pluim is 3 jaar geldig vanaf de besteldatum van de Pluim. Dus vanaf de datum waarop de 'gever' de Pluim heeft gekocht. In die periode kun je jouw saldo in één keer of in delen gebruiken. 

Voor vragen: check eerst de veelgestelde vragen of bel met onze klantenservice