Het welkomstcadeau voor een nieuwe collega

Het welkomstcadeau voor een nieuwe collega

Content

Iemand welkom heten met een verrassend gebaar: een welkomstcadeau is een leuke manier om een samenwerking of lidmaatschap goed te beginnen. Maar je kunt ook de plank volledig misslaan. En daar zijn tal van hilarische voorbeelden over te vinden; een tijdschrift cadeau geven terwijl iemand een hekel heeft aan lezen. Of een wijncursus voor diegene die geen alcohol drinkt. Ook zo’n leuke: badzout ontvangen, maar geen bad hebben.

Tijd voor verbetering dus. Tijd voor een welkomstcadeau waar je zeker weten iemand blij mee maakt. Tijd voor de Pluim!

Het welkomstcadeau voor een nieuwe collega

Welkomstcadeau lidmaatschap

Soms heeft iemand een duwtje in de juiste richting nodig. Een extra hulpmiddel om een drempel over te gaan. Zie het als net dat ene zetje dat iemand zocht om lid te worden of een deal te sluiten. Een welkomstcadeau geef je aan klanten die bijvoorbeeld lid worden van jouw bedrijf of als weggever bij het afsluiten van een abonnement. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jouw toekomstige klanten? Dan is het extra leuk als het past in jouw huisstijl. Het geeft herkenning. En dat kan met de Pluim: volledig in jouw huisstijl, mogelijk in elk budget en zowel fysiek als digitaal.

Wat is de Pluim?

Het cadeau voor een perfecte balans tussen werk en privé

Met een Pluim laat je zien dat er – ondanks dat het de eerste werkdag is – meer speelt dan alleen werk. Het is immers een cadeau dat inzet op vrije tijd. Waarom? Omdat we tegenwoordig steeds meer ‘moeten’. We ‘moeten’ boodschappen doen. Sporten. Een gezin draaiende houden. Vriendschappen onderhouden. En ondertussen ook nog 100% gefocust zijn op ons werk.

Niet gek dat de gemiddelde werknemer een disbalans ervaart tussen werk en privé. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om met ontspanning weer op te laden. Met de Pluim kan dat. Ons assortiment richt zich volledig op ontspanning. Leuke dingen doen in je vrije tijd dus.

Lees meer over onze missie

Hét welkomstcadeau vol beleving

Content

Vrije tijd: het klinkt zo simpel. Maar wat we van vrije tijd vinden en hoe we dat inrichten, dát is voor iedereen anders. Jij staat misschien graag eindeloos te kokkerellen in de keuken, terwijl de ander liever in een pretpark rondloopt met het gezin. Laat die nieuwe werknemers daarom zelf kiezen wat ze doen in hun vrije tijd. Een paar voorbeelden wat iemand kan doen met de Pluim als welkomstcadeau. Laat je inspireren!

En nog veel meer...

Bekijk het totale aanbod

 

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je aan iemand toont met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

  • Kies zelf de waarde van de Pluim
  • Inspirerende cadeauwinkel
  • A4 kaart of pluim per e-mail
  • Personaliseren
  • Optioneel extraatje toevoegen
  • Online welkomstpagina
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Cadeau collega

Na lang zoeken hebben je eindelijk de juiste werknemer gevonden. Iemand die uitstekend past bij het team. Iemand waar een flinke procedure aan vooraf ging en waar je stiekem als werkgever ook hard voor hebt geknokt. Dan wil je diegene toch een warm welkom geven? Met een welkomstcadeau als cadeau voor je collega trappen jullie de samenwerking in ieder geval goed af. Met de Pluim zeg je eigenlijk: “Welkom in ons team. Wij zijn trots dat je ons komt versterken!”

Proefversie aanvragen

Originele welkomstcadeaus

Of het nou gaat om een nieuwe werknemer, of iemand die een lidmaatschap afsluit; je geeft graag een cadeau waar iemand blij mee is. Met de Pluim kiest iemand uit duizenden vrijetijdsbestedingen en -producten. Denk aan leuke attracties, uitjes, cursussen, abonnementen of producten voor thuis of onderweg. Een paar inspirerende voorbeelden uit ons assortiment:

Eten, drinken en nog veel meer

Niemand wordt ongelukkig van een hapje en drankje. Van uit eten in steengoede restaurants tot een kookles van een heuse sterrenchef. Ons assortiment staat bol met eten, drinken en alles wat daarmee te maken heeft. Denk aan een Biercheque, kookboek, espressomachine, blender, lunchboxes en wijnpakketten.

Wonen en stylen

Wat komt er bij je op als je denkt aan wonen en stylen? Denk je aan alles voor in en om het huis, dan zit je goed. Met de Pluim kun je namelijk winkelen bij Dille & Kamille, foto’s afdrukken, klusapparatuur aanschaffen, het huis inrichten met planten, ploffen op een zitzak en genieten van heerlijke geurstokjes.

Even lekker weg

Een weekend weg, een staycation in een hotel of een cadeaukaart voor een verblijf in Center Parcs. Liever genieten op de Maasplassen met je eigen huisboot, een koffer aanschaffen of kamperen op een Roompot camping? Picknicken in de buitenlucht of een hike maken met een rugzak van Samsonite? Ons assortiment heeft alle ingrediënten om even lekker weg te gaan.