Even helemaal opladen

Even helemaal opladen

Content

Neem de tijd om af en toe heerlijk te ontspannen. Hoe je dat doet, is natuurlijk geheel aan jou. Nestel je graag met een goed boek op de bank of werk je jezelf liever in het zweet met een flinke work-out? En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten.

Even helemaal opladen

Een verwendagje buiten de deur

Ga eens een dagje offline, je zal zien hoe goed je je daarna voelt. Geniet van de verschillende sauna’s, baden, rustruimtes en restaurants. Kies voor een entreebewijs inclusief hoofdgerecht of ga voor een toegangsticket voor twee personen.

Een fit lijf

Het uiterste van jezelf vragen kan soms zo lekker zijn. Ze zeggen niet voor niets: gezond lijf, gezonde geest. Jezelf even helemaal opladen doet iedereen op z'n eigen manier. Wat kies jij: thuis of in de sportschool?

Gezond eten

Gezonder en energieker leven door gewoon weer écht te eten. Met dit kookboek eet je wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij.

Kookboek van Tim Noakes

Kookboek

Word helemaal zen

Niets zo fijn als een spa in eigen huis. Een oase aan rust, een weldaad voor je gezondheid. Laat het bad vol lopen of neem een hete douche en gebruik verzorgingsproducten voor een zachte huid. De producten bevatten ingrediënten die helpen een kalme gemoedstoestand te creëren. Zo word je helemaal zen.

Mediteren

Leer mindfulness en mediteren via de grootste meditatie app ter wereld. Ontdek het met een onbeperkt premium abonnement op Headspace van 12 maanden.
    
   Mediteren met Headspace

Mediteren met Headspace

Uitjes in de natuur

Een dag eropuit in de natuur laat alle stress wegstromen. Voel de frisse wind in je gezicht en snuif de boslucht op. Stop je telefoon in je zak en geef je ogen de kost. Want als je écht je ogen opent in de natuur, valt er zoveel moois te zien.

Een kleintje dan ... 

Geen zin in een volle bak, maar wel genieten van een sublieme espresso? Dat wordt nóg lekker in een echt espressokopje.

Espresso kopjes

Koffie kopjes

Koffie of thee

Als lekkere starter van de dag of om een heerlijk rustmoment in te bouwen. Hoe drink jij je koffie of thee? Met de juiste ingrediënten en producten creëer je een echt genietmoment.