Even helemaal opladen

Even helemaal opladen

Content

Neem de tijd om af en toe heerlijk te ontspannen. Hoe je dat doet, is natuurlijk geheel aan jou. Nestel je graag met een goed boek op de bank of werk je jezelf liever in het zweet met een flinke work-out? En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten.

Even helemaal opladen

Een verwendagje buiten de deur

Ga eens een dagje offline, je zal zien hoe goed je je daarna voelt. Geniet van de verschillende sauna’s, baden, rustruimtes en restaurants. Laat gewoon even alles voor wat het is, en trek jezelf terug in een prachtig resort.

Tover je huis om tot bioscoop

Zin in een avondje bankhangen? Trek er dan maar gelijk een zak popcorn bij, want het is tijd voor een goede filmavond met Pathé Thuis. Rom-com, documentaire of bloedstollende thriller – wat is jouw favoriet?
 Huur films bij Pathé Thuis

Het beste geluid

Creëer een filmbeleving net als in de bioscoop. Plaats de soundbar onder je televisie en laat je omverblazen door het prachtige geluid van slechts een enkele unit. Enige nadeel: je komt nooit meer van die bank af. Heerlijk!

Denk je aan bakken?

Dan denk je aan Dille & Kamille! Hier vind je heel veel handige bakspullen. Van caketesters, beslagkommen en springvormen tot een meelzeef, tulbandvorm en een roomhoornpen. Dille & Kamille heeft het. Handig voor elke thuisbakker of voor iedereen die er een wil worden.
    
   Winkelen bij Dille & Kamille

Opladen met chocolade

  Chocolade doet het altijd goed. Deze homemade vegan bonbons veroveren gegarandeerd je hart. In de box zitten 32 bonbons en 16 verschillende smaken. Van hazelnoot praliné tot cassis en van coffee tot appeltaart. Dat wordt smullen!
    Chocoladepakket pink

Met koffie of thee

Maak in een handomdraai je eigen theemix. In vier stappen maak jij thuis je favoriete theesoort. Je start met een basisthee en voegt naar wens extra smaken toe. Dat betekent lekker, eindeloos variëren met je favoriete smaken.

Kom in balans

Tijd voor ontspanning. Tijd voor yoga! Perfect voor het versterken van je lichaam en het relaxen van je mindset.
   Opladen met yoga

Sporten

Het uiterste van jezelf vragen kan soms zo lekker zijn. Ze zeggen niet voor niets: gezond lijf, gezonde geest. Jezelf even helemaal opladen doet iedereen op z'n eigen manier. Wat kies jij? Thuis of in de sportschool?

Wellness massage

Laat alles weer lekker doorstromen met een wellness massage van TouchCare. Laat jezelf verwennen en vind de rust die je nodig hebt.
   Geniet van een massage

Creëer je thuisspa

Niets zo fijn als een spa in eigen huis. Een oase aan rust, een weldaad voor je gezondheid. Laat het bad vol lopen of neem een hete douche en gebruik verzorgingsproducten voor een zachte huid. De producten bevatten ingrediënten die helpen een kalme gemoedstoestand te creëren. Zo word je helemaal zen.