Duurzame-cadeaus

Duurzame cadeaus met een goed gevoel

Content

Laten we de wereld mooi achterlaten voor de volgende generaties. De natuur is iets bijzonders, het is aan ons om daar verstandig mee om te gaan. Kies daarom voor een duurzaam cadeau: een fijne herinnering, een product gemaakt van circulaire materialen of het steunen van een goed doel.

Duurzame-cadeaus

Dat slaapt heerlijk

Overnachten met een duurzaam karakter: je slaapt nóg lekkerder als je weet dat de accommodatie duurzaam gebouwd is. Bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame, natuurlijke en circulaire materialen en/of waarbij de stroom wordt opgewekt met zonnepanelen.

Schenk een boom

Treebytree is op een missie om de planeet af te koelen en de wereld een groene draai te geven. We stellen jou in staat bomen te schenken, zodat we samen één miljard bomen terug kunnen schenken. Iedere ontvangen boom wordt door Justdiggit teruggebracht in het hart van Afrika, waar vergroening het hardste nodig is.

Help de aarde vergroenen

 

Cadeaukaarten

Er zijn zoveel mooie ketens met duurzame missies of karakters. Dille & Kamille bijvoorbeeld – hier is ‘natuurlijke eenvoud’ al sinds de oprichting een kernwaarde. Of wat dacht je van het allerzachtste luxe eco beddengoed van Yumeko of een product van Return to Sender? Stuk voor stuk eerlijke bedrijven met een mooie gedachte.

Thuis genieten van restaurant kwaliteit

The Cool Market heeft een duurzame visie: mensen laten genieten van heerlijk eten, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Hoe? Door fantastische gerechten van chefkoks in te vriezen. Ook goed om te weten: het eten is maanden houdbaar, de boxen en isolatiemateriaal zijn van recyclebaar papier, het eten is puur en onbewerkt én alles wordt elektrisch bezorgd.

Bestel fantastische maaltijden

 

Groen in huis

Planten kunnen fantastische luchtzuiveraars zijn voor in je woonkamer. De bladeren verwijderen stoffen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Liever een boeket op tafel? Kies dan voor een duurzaam samengestelde variant, gemaakt van seizoensgebonden bloemen.

Bezoek Forteiland Pampus

Vandaag de dag is Forteiland Pampus als Rijksmonument en UNESCO Werelderfgoed nog steeds off-grid: er loopt geen kabel of buis naar de wal voor de toevoer van elektriciteit, gas of water. Pampus gaat naar 100% fossielvrij en zelfvoorzienend. Zo geniet je van een duurzame dag!

Naar Forteiland Pampus

Sfeermakers

De juiste interieurproducten versterken de sfeer in huis. En al helemaal als ze ethisch zijn ingekocht en/of met zorg zijn gemaakt van duurzame materialen. Bijvoorbeeld een snijplank van gerecycled papier (ja echt!) of een lamp van Abaca – ook wel de vezel van de toekomst genoemd.

Verbeter je kookskills

Door je culinaire vaardigheden te optimaliseren, geniet je meer en verspil je minder. Dankzij de kooklessen op Cheflix leer je verschillende manieren om zo goed mogelijk te koken. Door seizoensgebonden ingrediënten te verwerken en alles van het product te gebruiken, bijvoorbeeld. Binnen no time kook je de sterren van de hemel. Eet smakelijk!

Cheflix online kookworkshop

 

Duurzame partners

We bieden zoveel mogelijk duurzame belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen aan. Veel producten hebben een link met duurzaamheid en zijn gemaakt van duurzame of circulaire materialen.