Duurzame-cadeaus

Duurzame cadeaus met een goed gevoel

Content

Laten we de wereld mooi achterlaten voor de volgende generaties. De natuur is iets bijzonders, het is aan ons om daar verstandig mee om te gaan. Kies daarom voor een duurzaam cadeau: een fijne herinnering, een product gemaakt van circulaire materialen of het steunen van een goed doel.

Duurzame-cadeaus

Cadeaukaarten

Er zijn zoveel mooie ketens met duurzame missies of karakters. Dille & Kamille bijvoorbeeld – hier is ‘natuurlijke eenvoud’ al sinds de oprichting een kernwaarde. Of wat dacht je van het allerzachtste luxe eco beddengoed van Yumeko of een product van Return to Sender? Stuk voor stuk eerlijke bedrijven met een mooie gedachte.

Duurzame uitjes

Een onvergetelijke ervaring kan ook zonder het milieu te schaden. Geniet van de natuur, pak een sup of kano en ga het water op bijvoorbeeld. Of verdiep je in de duurzame doelen van forteiland Pampus waar al vanaf 1895 geen toevoer van elektriciteit, gas of water is. Zelfs geen riool!

Restaurant kwaliteit

The Cool Market heeft een duurzame visie: mensen laten genieten van heerlijk eten, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Hoe? Door fantastische gerechten van chefkoks in te vriezen. Ook goed om te weten: het eten is maanden houdbaar, de boxen en isolatiemateriaal zijn van recyclebaar papier, het eten is puur en onbewerkt én alles wordt elektrisch bezorgd.

Bestel fantastische maaltijden

 

The Cool Market

DIY-pakketten van lontwol

Even lekker fröbelen. Je krijgt er al zin in als je eraan denkt. Zelf een plaid maken, een krukje creëren of decoratieve veren maken met lontwol. Er gaat niks boven een middag knutselen.
 

Kamperen op een boerderij

Je hoeft het helemaal niet over de grens te zoeken voor een fijne vakantie, want in Nederland is het heerlijk vertoeven op de campings van FarmCamps. Op een alpacaboerderij bijvoorbeeld. Of een speel- en leerboerderij. Laat die vakantie maar beginnen!

Kamperen bij Farmcamps

 

Kamperen bij Farmcamps

Sfeermakers

De juiste interieurproducten versterken de sfeer in huis. En al helemaal als ze ethisch zijn ingekocht en/of met zorg zijn gemaakt van duurzame materialen. Bijvoorbeeld een snijplank van gerecycled papier (ja echt!) of een lamp van Abaca – ook wel de vezel van de toekomst genoemd.

 

Schenk een boom

Treebytree is op een missie om de planeet af te koelen en de wereld een groene draai te geven. We stellen jou in staat bomen te schenken, zodat we samen één miljard bomen terug kunnen schenken. Iedere ontvangen boom wordt door Justdiggit teruggebracht in het hart van Afrika, waar vergroening het hardste nodig is.

Help de aarde vergroenen

 

TreebyTree

Groen in huis

Planten kunnen fantastische luchtzuiveraars zijn voor in je woonkamer. De bladeren verwijderen stoffen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Liever een boeket op tafel? Kies dan voor een duurzaam samengestelde variant, gemaakt van seizoensgebonden bloemen.

Duurzame partners

We bieden zoveel mogelijk duurzame belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen aan. Veel producten hebben een link met duurzaamheid en zijn gemaakt van duurzame of circulaire materialen.

Duurzame partners