Sfeer creëren in en rondom het huis

Sfeer creëren in en rondom het huis

Content

Je hebt zin het huis opnieuw in te richten. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het als het er thuis gezellig uitziet? Creëer nu een fijne plek voor jezelf. Nieuwe accessoires, planten en geuren zorgen in een mum van tijd voor een fijne sfeer.

Sfeer creëren in en rondom het huis

Restylen of een subtiele retouch?

Met klein ingrepen kan je vaak een groot verschil maken in je interieur. Een stoel, een tafeltje en andere accessoires creëren een nieuwe sfeer. De trendy poef geeft een totale nieuwe look and feel. Ga je de boel compleet restylen of kies je voor een subtiele retouch?

Eerlijk & duurzaam

Shop woonaccessoires, fashionitems, knuffels voor baby & kind, servies en tafelaccessoires bij Return to Sender. Alles is eerlijk en duurzaam gemaakt door vrouwen in de allerarmste regio’s van de wereld. De missie van Return to Sender is om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.
       
Shop bij Return to Sender

Kruip onder een plaid

Frisse zomeravond of een gure winterdag; er is altijd een reden om lekker weg te kruipen onder een plaid. Voel die heerlijk warme, zachte deken om je heen en maak het lekker knus. Ook leuk om te mixen en matchen met verschillen kussens en dekentjes.

Fijne woonspullen

Bij The Little Green Bag ben je aan het juiste adres voor fijne woonspullen waar je heel lang plezier van hebt. Van trendy accessoires tot een grote dosis knusheid op de bank. Van lampen tot warme pantoffels. Met nieuwe items blijft het een feestje om thuis te komen.
     
Winkelen bij The Little Green Bag

Haal de kracht van natuur in huis

Creëer een natuurlijke en rustgevende sfeer thuis. Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ze verbeteren de concentratie, zorgen voor minder stress en zuiveren de lucht. ‘Groen’ hoeft er niet altijd groen uit te zien. Ga voor duurzame droogbloemen! Ze zijn gemaakt voor wie er graag tot in detail sfeervol bij zit.

Een sfeervol thuis

Van sfeervolle kaarsen tot zachte kussens, van handige manden tot kleurige bloempotten. Kies uit mooie materialen uit de natuur zoals hout, katoen en riet, zachte plaids en knusse kussens; met deze nieuwe items blijft het een warm welkom. Krijg volop inspiratie voor een gezellig huis!
     
Shop bij Dille & Kamille

Zet de puntjes op de i

Een interieur is pas af met een persoonlijke touch. Een bijzondere vaas, een heerlijke geurkaars of die gezellige voorraadpot met koekjes; het zijn de accessoires die de puntjes op de i zetten.

Meubels opknappen

Een uniek, samenhangend interieur neerzetten met tweedehands meubels, dat kan jij ook! Leer in een e-cursus van Rottzooi hoe je tweedehands meubels opknapt. Je leert van een interieuradviseur hoe je meubels te vindt, opknapt en afstylt, zodat het echt joúw plek is.
  
E-cursus van Rottzooi

Sfeermakers

Licht heeft een bijzondere werking op onze emoties. De juiste verlichting versterkt de sfeer die jij in je huis wil. Knus, trendy, modern of warm: een kaarsje hier, of een stoere ledverlichting daar. Welke sfeer je ook wil creëren, haal mooie verlichting in huis en versterk je interieur.

De mooiste wanddecoratie

Hang je herinneringen aan de muur, want de leukste momenten toveren een glimlach op ons gezicht. Maak ze tastbaar; vereeuwig ze met persoonlijke wanddecoratie en geniet er elke dag van.
   
Bekijk alle fotoproducten

Woontrends en interieur ideeën

Lees over het laatste woonnieuws, trends op lifestylegebied en ontdek verschillende woonstijlen. Neem een kijkje in de wereld van design & living. De magazines staan vol ideeën en praktische tips met de laatste woontrends en designer items voor in jouw huis. Zo tover jouw woning om naar een prachtig paleisje!

Klusjes in huis

Sommige klusjes blijven eindeloos liggen – je komt er gewoon niet aan toe. Maar daar komt nu verandering in. Van een plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!