Hoera! Een baby op komst

Hoera! Een baby op komst

Content

Of het nou je eigen baby is, of die van iemand die je liefhebt; het blijft bijzonder. Hoe zal die kleine eruitzien? Wiens ogen heeft dat minimensje? Zit er wel of geen haar op dat kleine koppie? En heb je wel alles in huis? Dit zijn onze fijnste tips voor als er een baby op komst is. 

Hoera! Een baby op komst

Voorbereiding op het ouderschap

Kennis is power. En al helemaal als het aankomt op een baby of peuter. Bereid jezelf goed voor met een opvoedboek, een kookboek voor kinderen of lees de beste tips over hoe je kind leert doorslapen.

Accessoires voor de kamer

Ga aan de slag met deze leuke DIY-pakketten. Je krijgt er al zin in als je eraan denkt. Zelf een babykrib maken, een schaapje creëren of decoratieve veren maken met lontwol. Er gaat niks boven een middag knutselen voor de babykamer.

Leg de mooie momenten vast

De clichés zijn echt waar; het gaat allemaal veel te snel weer voorbij. Die mooie dikke buik blijft niet voor eeuwig en die kleine handjes worden snel groot. Leg daarom zoveel mogelijk bijzondere momenten vast. Leuk voor later om samen te bewonderen.

Fotoshoot naar keuze

Ertussenuit nu het nog kan

Met de komst van een kleintje gaat er een hoop veranderen. Slaap is niet meer vanzelfsprekend en luxe kent een andere betekenis. Reden genoeg om het er nog even van te nemen nu het nog kan. Ga op babymoon en maak er een gezellig of romantisch uitje van in een mooie stad of een bijzonder hotel.

Beddengoed

Dekbedovertrekken, aankleedhoezen, badjassen en nog veel meer. Allemaal van de zachtste kwaliteit, met de grootst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. Dat wil je toch ook voor je kleintje?

Cadeaubon van Yumeko

Rammelaars en bijtringen

Oei, tandjes! Een fase waar je liever nog niet aan denkt. Toch kan je maar beter voorbereid zijn. En áls ze dan toch op dingen gaan knabbelen, laat het er dan op z’n minst leuk uitzien. Met een bijtring (of rammelaar voor de speelmomentjes) van Return to Sender ziet het er in ieder geval schattig uit.

Cadeaubon van Return to Sender

Ga met je kleintje op pad

Misschien niet de eerste gedachte die in je opkomt, maar wist je dat er een heleboel parken en tuinen zijn waar kleine kinderen gratis toegang krijgen? Heerlijk struinen met je baby in Blijdorp of WILDLANDS bijvoorbeeld. Je hoeft alleen nog maar een kaartje voor jezelf te verzilveren.

Kleding, speelgoed en meer

Trixie, Guess, Name-it, Petit Bateau of Noppies…En dit zijn slechts een paar van de mooie merken die je bij de The Little Green Bag vindt. Verzilver je Pluim voor een cadeaubon van deze fantastische webshop en sla de leukste kinderkleding of speelgoed in.

Cadeaubon van The Little Green Bag

Duurzaam speelgoed

Een baby of peuter de wereld zien ontdekken; dat is het mooiste om te zien. Verwonder hoe die kleine handjes iets onderzoeken of laat je inspireren door hun fantasie. Duurzaam vermaak is het beste cadeau dat je je kind én jezelf kan geven. Sla alvast kwalitatief (houten) speelgoed in voor op de groei. Zo heb jij altijd iets leuks achter de hand.

Babyverzorging

Verwen je kleintje met de babyshampoo, bodywash en of een heerlijke lotion. Allemaal verrijkt met voedende, verzorgende en volkomen veilige formules. Zo creëer je betekenisvolle momenten met je baby, tijdens de alledaagse routines.

Cadeaubon van Rituals

Babyverzorging-Rituals