Anderen een hart onder de riem steken

Anderen een hart onder de riem steken

Content

Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt leuke dingen te doen in z’n vrije tijd. Daarom vind je ook goede doelen in ons aanbod. Het altijd een mooi gebaar om anderen ook te laten genieten van hun vrije tijd. Je kunt de Pluim, of een eventuele restwaarde, daarom ook doneren.
 

Anderen een hart onder de riem steken

Goede doelen met kinderen

Het steunen van liefdadigheidsinstellingen voor kinderen is een positieve manier om de toekomst van kwetsbare kinderen op een positieve manier te beïnvloeden.

Wereld natuur fonds

Het Wereld Natuur Fonds beschermt de natuur wereldwijd. Onze missie: een wereld creëren waarin mens en natuur in harmonie leven.

Doe jij mee?

WWF

Schenk een boom

Treebytree is op een missie om de planeet af te koelen en de wereld een groene draai te geven. We stellen jou in staat bomen te schenken, zodat we samen één miljard bomen terug kunnen schenken. Iedere ontvangen boom wordt door Justdiggit teruggebracht in het hart van Afrika, waar vergroening het hardste nodig is.

Help de aarde vergroenen

TreebyTree
Content

Bekijk andere thema's

Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt leuke dingen te doen in z’n vrije tijd. Daarom kun je de Pluim in delen besteden. Het altijd een mooi gebaar om anderen ook te laten genieten van hun vrije tijd, maar misschien zie je zelf leuke cadeaus tussen deze inspirerende thema's.