Anderen een hart onder de riem steken

Anderen een hart onder de riem steken

Content

Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt leuke dingen te doen in z’n vrije tijd. Daarom vind je ook goede doelen in ons aanbod. Het altijd een mooi gebaar om anderen ook te laten genieten van hun vrije tijd. Je kunt de Pluim, of een eventuele restwaarde, daarom ook doneren.
 

Anderen een hart onder de riem steken

Goede doelen met kinderen

Het steunen van liefdadigheidsinstellingen voor kinderen is een positieve manier om de toekomst van kwetsbare kinderen op een positieve manier te beïnvloeden.

Giro 555

 Inwoners uit Turkije en Syrië hebben hard hulp nodig. Door de aardbevingen is het leven van tienduizenden mensen in een paar dagen tijd volledig verwoest. Ze leven in angst, zijn gewond en zitten onbeschermd in de ijzige winterkou. De vraag naar medische zorg, voedsel, water en onderdak is gigantisch. Wij kunnen helpen. Jij kan helpen. Doneer (een deel van) je Pluim aan Giro 555. Het volledige, door jou gekozen bedrag, wordt gedoneerd.

Giro 555

KWF Kankerbestrijding

Al 71 jaar lang zet KWF Kankerbestrijding zich in voor initiatieven die mensen verder helpen. Op deze manier zijn onderzoekers in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen. Naast het bestrijden van kanker, maakt het KWF zich ook hard voor een beter leven mét de ziekte.

KWF Kankerbestrijding