Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Content

Party time! Dat kan natuurlijk buitenshuis, maar binnen is het misschien net zo gezellig. Van thuis aan de bar tot op de dansvloer bij een festival: dit zijn onze favoriete manieren om een feestje te bouwen.

Tijd voor een feestje

Bier, wijn of een cocktail? 

Wat is er nou leuker dan de avond goed beginnen met een heerlijk aperitiefje? Van een goed glas wijn tot bijzondere speciaalbiertjes, jouw avond is zo compleet.

Naar een concert

De voorpret, de entree en dan ... de opkomst van een artiest. Wie weleens naar een concert is geweest weet het: dit is iets magisch. Genieten van een singer-songwriter of juist een complete band op het podium, hier praat je nog lang over na.

Podium Cadeaukaart

 

Podium Cadeaukaart

Festivalletje pakken

De Festival Cadeaukaart is voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je liefhebber van house, techno of Latin? Met de Festival Cadeaukaart bepaal je helemaal zelf naar welk festival je gaat, in binnen- of buitenland. Dit wordt dus een gegarandeerd succes!

Uit je plaat op een festival

 

 

Festivalcadeau

Dansen op je favoriete muziek

Wie gaat er mee een dansje wagen? Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op een feestje. Draai plaatjes met een ouderwetse platenspeler, zet de speakers loeihard of kies voor een ouderwets meezingavondje met een microfoon. The floor is yours!

Herenmode

Geen feestje zonder goed voorkomen. Stel je favoriete outfit samen met het uitgebreide assortiment van Suitable herenmode.

Bestel een nieuwe outfit

Suitable

Dameskleding

Het wordt allemaal net wat leuker als je je mooi en goed voelt. Van een jurk tot een tas: wat je ook zoekt, je vindt het bij The Little Green Bag.

Kleding van The Little Green Bag

Dameskleding van The Little Green Bag

Lekker tutten 

Maak jezelf klaar voor een fantastische avond. Neem even de tijd om nog te ontspannen voordat het feestgedruis begint en maak jezelf mooi. Met een bijzondere accessoire zoals een horloge of armband of breng je haar in model met een stijl- of krultang.

Uitgebreid borrelen

Een feestje is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Bijvoorbeeld met een goed gevulde borrelplank met Spaanse hammen, olijven en een goede Franse (stink)kaas! Met de Verskadokaart koop je heerlijke, verse producten bij verschillende (speciaal)zaken en lunchrooms bij jou in de buurt.

Met de Verskadokaart

Verskadokaart

Snacks

En als je feestje net begint óf als het bijna afgelopen is, volgt die lekkere trek. Bereid heerlijke (vegetarische) bittergarnituur uit de airfryer, gevulde dadels met spek in een mooie ovenschaal of beleg een borrelplank met de lekkerste hapjes. Eet smakelijk!