Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Content

Party time! Dat kan natuurlijk buitenshuis, maar binnen is het misschien net zo gezellig. Van thuis aan de bar tot op de dansvloer bij een festival: dit zijn onze favoriete manieren om een feestje te bouwen.

Tijd voor een feestje

Dansen op je favoriete muziek

Wie gaat er mee een dansje wagen? Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op een feestje. Draai plaatjes met een ouderwetse platenspeler, zet de speakers loeihard of kies voor een ouderwets meezingavondje met een microfoon. The floor is yours!

Naar een concert

De voorpret, de entree en dan ... de opkomst van een artiest. Wie weleens naar een concert is geweest weet het: dit is iets magisch. Genieten van een singer-songwriter of juist een complete band op het podium, hier praat je nog lang over na.

Podium Cadeaukaart

 

Lekker tutten 

Maak jezelf klaar voor een fantastische avond. Neem even de tijd om nog te ontspannen voordat het feestgedruis begint en maak jezelf daarna mooi. Met een bijzondere accessoire zoals een horloge of armband of breng je haar in model met een stijl- of krultang.

Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je liefhebber van house, techno of Latin? Met de Festival Cadeaukaart bepaal je helemaal zelf naar welk festival je gaat, in binnen- of buitenland. Dit wordt dus een gegarandeerd succes!

Uit je plaat op een festival

 

 

Wat ruik je lekker

Een lekker luchtje mag natuurlijk niet ontbreken. Met een abonnement van Parfumado ruik je altijd heerlijk én elke maand anders. Je krijgt namelijk elke maand een ander luchtje, afgestemd op jouw geurprofiel. Dat is pas luxe!

Cadeaubon van Parfumado

 

Uitgebreid eten

Geen feest zonder eten. Kies je voor een feestelijke schaal met zelfgemaakte sushi, of gaat je voorkeur uit naar een heerlijke maaltijd van een echte chef-kok?

Kleurrijke borrelplank

Over borrelplank gesproken ... dit is misschien wel de meest gezellige plank ooit. En nog leuk om te doen ook, want deze maak je helemaal zelf. Laat de DIY-er in jezelf los en maak jouw unieke borrelplank.

DIY borrelplank

Snacks

En dan komt die lekkere trek. Bereid heerlijke (vegetarische) bittergarnituur uit de airfryer, gevulde dadels met spek in een mooie ovenschaal of beleg een borrelplank met de lekkerste hapjes. Eet smakelijk!

Tapaspakket

De borrel is niet compleet zonder lekkere tapas. Met het verwenpakket van Pineut zet je binnen no time heerlijke tapas op tafel. Bak je eigen brood, maak sangria en … genieten maar!

Tapas verwenpakket van Pineut

Bier, wijn of een cocktail? 

Wat is er nou leuker dan de avond goed beginnen met een heerlijk aperitiefje? Van een goed glas wijn tot bijzondere speciaalbiertjes, jouw avond is zo compleet.