Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Content

Party time! En dat hoeft natuurlijk niet altijd buitenshuis, want binnen kan je net zo goed een feestje bouwen. Van thuis aan de bar tot op de dansvloer bij een festival: dit zijn onze favoriete manieren om een feestje te bouwen.

Tijd voor een feestje

Een welkomstdrankje

Wat is er nou leuker dan de avond goed beginnen met een heerlijk aperitiefje? Geef je gasten een warm welkom en sta alvast klaar met een lekker wijntje of gekoeld biertje.

Kies je favoriete cocktailbox

Organiseer een gezellig cocktailavondje met vrienden. In een box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt. En het fijne: alle boxen worden aan huis geleverd. Liever alcoholvrije cocktails? Bestel een mocktailpakket van MiMa Amsterdam.
    
Een cadeaubon van MiMa Amsterdam

Dansen op je favoriete muziek

Wie gaat er mee een dansje wagen? Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op een feestje. Draai plaatjes met een ouderwetse platenspeler, zet de speakers loeihard of kies voor een ouderwets meezingavondje met een microfoon. The floor is yours!
 

Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je liefhebber van house, techno of Latin? Met de Festival Cadeaukaart bepaal je helemaal zelf naar welk festival je gaat, in binnen- of buitenland. Dit wordt dus een gegarandeerd succes!

Uit je plaat op een festival

 

 

Snacks

Een feestje is niet compleet zonder lekkere hapjes. Bereid heerlijke (vegetarische) bittergarnituur uit de airfryer, gevulde dadels met spek in een mooie ovenschaal of beleg een borrelplank met de lekkerste hapjes. Eet smakelijk!

Kleurrijke borrelplank

Over borrelplank gesproken ... dit is misschien wel de meest gezellige plank ooit. En nog leuk om te doen ook, want deze maak je helemaal zelf. Laat de DIY-er in jezelf los en maak jouw unieke borrelplank.
     
DIY borrelplank

Wie staat er achter de thuisbar?

Hoe leuk is het om je eigen drankjes te maken? Shake it shake it en ... cheers! Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Speciale drankjes voor speciale momenten. De tonic staat koud… Het feestje kan beginnen! Zo maak je jouw feestje compleet

Naar een concert

De voorpret, de entree en dan ... de opkomst van een artiest. Wie weleens naar een concert is geweest weet het: dit is iets magisch. Genieten van een singer-songwriter of juist een complete band op het podium, hier praat je nog lang over na.
  
Podium Cadeaukaart

 

Lekker tutten 

Maak jezelf klaar voor een fantastische avond. Neem even de tijd om nog te ontspannen voordat het feestgedruis begint en maak jezelf daarna mooi. Met een bijzondere accessoire zoals een horloge of armband of breng je haar in model met een stijl- of krultang.

De finishing touch

En ook de mannen zetten natuurlijk de puntjes op de i. Door nog even te ontspannen met een Kneipp pakket onder de douche bijvoorbeeld. Of door je outfit af te maken met een leren armband of stoer horloge.

Springkussen

Een onvergetelijk kinderfeestje geven in je eigen tuin? Daar hoort een springkussen bij. Ze zijn eenvoudig en in slechts een paar minuten, op te zetten. En ze zorgen voor urenlang vermaak voor kinderen. Je kinderen zullen je dankbaar zijn!
  
Bekijk de springkussens