Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Content

Een feestje zo nu en dan is altijd welkom, toch?! Dit hoeft niet altijd buitenshuis, ook thuis kan je ook een leuk feestje bouwen. Ga naar de film in je eigen huis, dans op je favoriete muziek en creëer je eigen uitgaansbar. Toch liever een festival pakken? Dat kan ook met de Festival Cadeaukaart!

Tijd voor een feestje

Kies je favoriete cocktailbox

Organiseer een gezellig cocktailavondje met vrienden. In een box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor lekkere cocktails. En het fijne: alle boxen worden aan huis geleverd. Liever alcoholvrije cocktails? Bestel een mocktailpakket van MiMa Amsterdam.
  
Een cadeaubon van MiMa Amsterdam

Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je liefhebber van house, techno of Latin? Met de Festival Cadeaukaart bepaal je helemaal zelf naar welk festival je gaat, in binnen- of buitenland. Dit wordt dus een gegarandeerd succes!   

Uit je plaat op een festival

 

 

Kleurrijke borrelplank

Mozaiek borrelplank om zelf te maken van Little Creations.
     
DIY borrelplank

Wie staat er achter de thuisbar?

Hoe leuk is het om je eigen drankjes te maken? Shake it shake it en ... cheers! Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Speciale drankjes voor speciale momenten. De tonic staat koud… Het feestje kan beginnen! Zo maak je jouw feestje compleet!

Naar een concert

 

Podium Cadeaukaart

 

Springkussen

Een onvergetelijk kinderfeestje geven in je eigen tuin? Dan mag een springkussen natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn eenvoudig, in slechts een paar minuten, op te zetten. En ze zorgen voor urenlang vermaak voor kinderen. Je kinderen zullen je dankbaar zijn!
 

Bekijk de springkussens