Wat is de Pluim?

De Pluim is een cadeau waarmee je iemand keuze geeft uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Van een heerlijk dagje of avondje uit tot een complete vakantie. Van workshops tot spelletjes. Van een goed boek tot een heerlijke fles wijn. De Pluim is eigenlijk een cadeau waarmee je tegen iemand zegt: geniet van het leven!

Een Pluim bestellen

Een Pluim bestellen gaat heel makkelijk. Je bepaalt namelijk zelf het aantal Pluimen en de cadeauwaarde. Ieder bedrag tussen €5 en €1000 is mogelijk. Vervolgens kies je een thema dat past bij jouw cadeaumoment. Je vindt alle ontwerpen in onze shop.

Doorgaans wordt de Pluim de eerstvolgende werkdag geleverd, mits je voor 16.00 uur hebt besteld. Maar je kunt ook een andere verzenddatum kiezen. De Pluim wordt geprint op A4 formaat en verpakt in een (dichtgeplakte) zilverkleurige cadeau-envelop. 

De Pluim geven met iets extra

Je kunt er voor kiezen om iets extra te bestellen bij de Pluim. Het assortiment bestaat uit een fles witte wijn, rode wijn, champagne en Celebrations. De Pluim wordt samen met het gekozen artikel verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

Maak jouw Pluim persoonlijk!

Het geven van een cadeau is een persoonlijk moment. Je doet er dus graag wat extra moeite voor. Daarom kun je de Pluim al vanaf 1 stuk personaliseren. Dat gaat heel gemakkelijk via de online editor in de shop. Typ je persoonlijke bericht en upload jouw afbeelding of logo. Je ziet direct het resultaat op het scherm. Jouw persoonlijke boodschap komt op de binnenkant van de kaart.

 

Bestel hier jouw Pluim online