Wat-is-de-Pluim-feest

Wat is de Pluim?

Content

Een verrassende waardering of bedankje. De Pluim is een uniek cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van vrije tijd. We helpen je graag om je waardering uit te spreken, zowel fysiek als digitaal. Samen maken we geven onvergetelijk!

Wat-is-de-Pluim-feest

Maak geven onvergetelijk

Dat zit ‘m in de persoonlijke boodschap en verpakking. Hoe de Pluim eruit ziet, bepaal je namelijk helemaal zelf. De Pluim wordt geprint op een grote A4-kaart of verzonden via e-mail. Voor beide opties geldt dat we je graag helpen om de uitstraling ervan heel persoonlijk te maken.

Wat-is-de-pluim-duurzaam

Duurzame Pluim

Verrassen kan snel én duurzaam met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig.

Wat-is-de-pluim-envelop

In jouw huisstijl

Andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

Wat-is-de-pluim-brievenbusdoosje

Brievenbuspakket

Geef de Pluim met Tony's Chocolonely of een extraatje naar keuze. Wij regelen het.

Wat-is-de-pluim-giftbox-champagneglazen

Nog feestelijker

Geef de Pluim met champagneglazen. Graveer het bedrijfslogo in de glazen om het af te toppen.

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

Content

Leuke dingen doen in het leven: daar draait het om. Genieten van een rustige dag, of eropuit met de kinderen. Thuis een driegangenmenu koken of culinaire verwennerij in een restaurant. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. En dat snappen wij. Daarom is de Pluim een unieke combinatie van meer dan 1500 belevenissen én producten. Wel met een rode draad: vrije tijd.

De voordelen van de Pluim

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. We bieden verschillende mogelijkheden om dit cadeau nóg leuker, passender en persoonlijker te maken.

✓ Kies zelf de waarde van de Pluim

De gever bepaalt zelf de waarde van de Pluim - je kunt kiezen voor een bedrag tussen 5 - 1000 euro. In elke prijsklasse hebben we verschillende soorten cadeaus waar je uit kunt kiezen. Van een donatie aan een goed doel tot een luxe vakantie. De Pluim is dus geschikt voor elk budget. De ontvanger kan de Pluimwaarde in één keer of juist in delen besteden. Duurdere keuze? Geen probleem. Bijbetalen met iDeal is mogelijk. Meerdere Pluimen? De codes kun je eenvoudig samenvoegen tot een groter bedrag.

✓ Meer dan 2000 vrijetijdsbestedingen

Met de Pluim kies je uit meer dan 2000 bestedingen, waardoor je altijd iets zal vinden wat bij jou past. Het aanbod varieert van dingen die je kunt doen om volledig tot rust te komen tot spannende en actieve uitjes. Daarnaast kan je ook kiezen voor leuke producten die goed van pas kunnen komen in je vrije tijd - of dat nou thuis is of onderweg.

In plaats van een standaard webshop, inspireren we vooral om leuke herinneringen te creëren. Hoewel we ook de mogelijkheid bieden om direct en snel te laten zoeken naar een specifiek cadeau, sturen we er daarom op dat er de tijd wordt genomen om iets bijzonders te kiezen dat bij je past, en waar je op dat moment behoefte aan hebt.

✓ A4 kaart of Pluim per e-mail

De Pluim kan je als een fysiek cadeau geven in de vorm van een mooie A4 kaart of als een modern digitaal cadeau per e-mail. De Pluim cadeaukaart is een luxe A4 kaart die je helemaal zelf kunt vormgeven. Kies voor een standaard thema, die je verder kunt personaliseren met een afbeelding, logo en tekst. Wij verpakken ‘m in een luxe giftenvelop naar keuze. Optioneel kan je de Pluim ook verrijken met een extraatje, zoals een fles wijn, een fles Celebrations of een leuke ballon. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt.

 

✓ Personaliseren met foto, tekst en logo

De Pluim kan je eenvoudig personaliseren. Dat geldt zowel voor de A4 kaart als de digitale Pluim per e-mail. In de shop staan kant-en-klare thema's voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Je kunt ervoor kiezen om het thema 'standaard' te laten, maar je kunt er ook voor kiezen om het ontwerp meer je eigen te maken - met een eigen foto en/of persoonlijke tekst. Kies je voor de A4 kaart, dan is het ook mogelijk om een logo aan de binnenkant van de kaart toe te voegen. In een aantal eenvoudige stappen heb je een gepersonaliseerde Pluim!

✓ Online welkomstpagina

De Pluim is een persoonlijk cadeau. En met persoonlijk, bedoelen wij ook écht persoonlijk. Naast de mogelijkheid om de Pluim te personaliseren met foto, tekst en logo, is het ook mogelijk om de welkomstpagina te personaliseren. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien. Upload een foto, laat een persoonlijke boodschap achter en stel een aantal keuzesuggesties in. Je kan deze pagina dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt!

✓ Optioneel extraatje toevoegen

Kies je voor de A4 kaart, dan heb je de mogelijkheid om een extraatje toe te voegen. Samen met de Pluim wordt de extra attentie verpakt in een feestelijke giftbox. Daarmee maak je het geven van de Pluim nog leuker!

 • Cava met luxe glazenset
 • Champagne met luxe glazenset
 • Tony Melk (180 gr)
 • Tony Puur (180 gr)
 • Celebrations
 • Witte wijn
 • Rode wijn
 • Cava (brut)
 • Alfa blond bier
 • Champagne (brut)

✓ Maatwerk

Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een op maat gesneden cadeau. We ontwerpen de Pluim met jouw logo en huisstijl óf kunnen we een geheel afwijkend design ontwikkelen zodat het cadeau volledig aansluit bij jouw organisatie. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld.

Je wilt iets persoonlijks, waar iemand écht blij mee is. We denken met je mee: welk cadeau is perfect voor het geefmoment, specifieke collega of relatie? En hoe ziet dat er precies uit? Met een persoonlijke touch natuurlijk! We helpen je met een dosis inspiratie en met het design. We denken graag met je mee Ook weten of je de Pluim kunt inzetten bij een goed initiatief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

✓ Persoonlijke service

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Je bent bij ons in uitstekende handen voor:

 • Het design: we maken je Pluim persoonlijk
 • De logistiek: wij zorgen ervoor dat jouw cadeau goed terechtkomt
 • Vragen en hulp: onze klantenservice staat het hele jaar klaar
 • Toffe ideeën: denk groots, maak er een echt geef-spektakel van

Voor elke gelegenheid

We zijn mega trots dat we in de afgelopen 25 jaar heel veel verschillende soorten organisaties hebben geholpen mensen te belonen en te waarderen, door ze te laten genieten van hun vrije tijd. Laat je inspireren door onze klantcases.