Wat-is-de-Pluim-feest

Wat is de Pluim?

Content

De Pluim: hét keuzecadeau als eindejaarsgeschenk of voor een jubileum, felicitatie en pensioen. Zoek je een verrassende waardering voor een speciale gelegenheid? De Pluim is een uniek cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van vrije tijd.

 • Waarde tussen de 5 tot 1000 euro
 • Meer dan 2000 vrijetijdsbestedingen
 • Verstuurd per post of digitaal
 • Eenvoudig personaliseren of volledig op maat
 • Met persoonlijke welkomstpagina
Wat-is-de-Pluim-feest

Dit is de Pluim

De Pluim bestaat uit verschillende varianten: de Pluim als A4-kaart, per e-mail en luxe geschenkpakket. Stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. We helpen graag om de uitstraling van de Pluimen op maat te maken een een persoonlijk boodschap mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat-is-de-pluim-duurzaam

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

Wat-is-de-pluim-envelop

Opvallend formaat

De A4 Pluim met andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk. Verpakt in een envelop naar keuze.

Wat-is-de-pluim-brievenbusdoosje

Verrassend pakket

Geef de Pluim met een extraatje naar keuze. Geleverd in een brievenbusdoosje, dus minder zwaar en prijzig qua verzending

Wat-is-de-pluim-cava-met-glazen

Nog feestelijker

Een luxe giftbox met Celebrations of een fles naar keuze. Om het af te toppen kunnen we het bedrijfslogo in feestelijke glazen laten graveren.

De voordelen van de Pluim

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. We bieden verschillende mogelijkheden om dit cadeau nóg leuker, passender en persoonlijker te maken. Bekijk hieronder het filmpje 'Wat is de Pluim', hier leggen we het nog even beter uit:
 

✓ Cadeauwaarde

Kies zelf de waarde van de Pluim

De gever bepaalt zelf de waarde tussen de 5 en 1000 euro. De Pluim is in delen te besteden, bijbetalen is ook mogelijk. Meerdere Pluimen? Voeg ze samen voor een groter cadeau.

✓ Eenvoudig personaliseren

Personaliseer met foto, tekst en logo

De Pluim is eenvoudig te personaliseren. In de shop staan kant-en-klare thema's waar je uit kunt kiezen. In de editor maak je de Pluim naar wens door een foto, boodschap en/of logo toe te voegen.

✓  Welkomstpagina

De unieke en feestelijke welkomstpagina 

Zodra de Pluim-ontvanger inlogt met de Pluimcode, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien. Upload een foto of video, laat een persoonlijke boodschap achter en stel een aantal cadeau(keuze)suggesties in.

Wat-is-de-Pluim-A4
Wat-is-de-Pluim-A4
Wat-is-de-Pluim-pakket-champagne

✓ Een extra gift

De Pluim met een extraatje

Maak de Pluim nog feestelijker met een extraatje. Een ander extraatje in gedachte? Neem contact met ons op.

 • Celebrations
 • Tony melk of puur (180 gr)
 • Witte of rode wijn
 • Cava of champagne met of zonder glazen

   ✓ Maatwerk

   Een op maat gemaakte Pluim

   Wij worden enthousiast van een op maat gesneden cadeau met een geheel afwijkend design. Zodat het cadeau volledig aansluit bij jouw organisatie. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld.

   ✓ Persoonlijke service

   Je bent bij ons in uitstekende handen voor:

   • Het design: we maken je Pluim persoonlijk
   • De logistiek: wij zorgen ervoor dat jouw cadeau goed terechtkomt
   • Vragen en hulp: onze klantenservice staat het hele jaar klaar
   • Toffe ideeën: we maken er graag een verrassing van

     Wat anderen over ons zeggen

     Pluimen.nl is al 26 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven om collega's en relaties te verrassen met een persoonlijk cadeau.

     De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

     Content

     Leuke dingen doen in het leven: daar draait het om. Genieten van een rustige dag, of eropuit met de kinderen. Thuis een driegangenmenu koken of culinaire verwennerij in een restaurant. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. En dat snappen wij. Daarom geef je met de Pluim een unieke combinatie van meer dan 2000 belevenissen, cadeauartikelen én goede doelen. Wel met een rode draad: vrije tijd.