cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Dit geef je cadeau

Content

Succes behaald? Overgewerkt? Mooie resultaten geboekt? Dan is het na die inspanning, tijd voor ontspanning. Elke week wordt ons aanbod gevuld met de leukste en origineelste belevenissen en artikelen voor in je vrije tijd. Een super gevarieerd aanbod, met echt voor iederéén iets toepasselijks.

  • Pluimwaarde tussen de 5 tot 1000 euro
  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen
  • Gegarandeerd een geslaagd cadeau
cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Een greep uit het aanbod

Een nachtje weg of eropuit met de kinderen. Dansen op je favoriete festival of genieten op het water. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten.

Geef de ultieme vakantie

De spanning om op vakantie te gaan, zónder het gedoe vooraf? Geef een vakantie bij Reislokaal! Zij doen al het voorwerk en vinden de ideale vakantie. Een 17-daagse privé rondreis door Kenia of een wintervakantie op Curaçao – waar gaat de reis naartoe?

 Geef de ultieme vakantie met Reislokaal

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Geef plezier voor het hele gezin

Het vernieuwde klimpark van Adventure Valley Zoetermeer beschikt over ziplines, touwbruggen, klimnetten, evenwichtsbalken en nog veel meer. Door de verschillende klimroutes en niveaus is het klimpark voor iedereen spannend en uitdagend.

 Geef een avontuurlijke dag

Duurzaam verrassen

Staat duurzaamheid hoog op de agenda? Dan is de Pluim perfect. Wij vinden het milieu ook ontzettend belangrijk. Daarom selecteren we veel duurzame vrijetijdsbestedingen en producten voor ons assortiment.

Geef een hemelse overnachting

Bijzonder overnachten in een kerk? Dat kan in het luxe Heavens Hotel van Dutchen in het centrum van Hoorn. Wát een luxe, wát een ervaring. Je slaapt hier namelijk IN de Grote Kerk van Hoorn. Dat is pas goddelijk logeren.

 Geef een luxe overnachting

Populaire keuzes

Benieuwd wat er veel gekozen wordt met een Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Denk aan een avondje uit, een weekendje weg, een moment om op te laden of leuke dingen voor thuis of onderweg. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen de ontvanger op weg met wat inspiratie.