cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Dit geef je cadeau

Content

Succes behaald? Overgewerkt? Mooie resultaten geboekt? Dan is het na die inspanning, tijd voor ontspanning. Elke week wordt ons aanbod gevuld met de leukste en origineelste belevenissen en artikelen voor in je vrije tijd. Een super gevarieerd aanbod, met echt voor iederéén iets toepasselijks.

  • Pluimwaarde tussen de 5 tot 1000 euro
  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen
  • Gegarandeerd een geslaagd cadeau
cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Een greep uit het aanbod

Een dagje naar de sauna of eropuit met de kinderen. Dansen bij je favoriete concert of bezoek het grootste IJsbeeldenfestival van Europa. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. Er zijn zoveel mooie momenten te creëren die een fijne herinnering achterlaten.

Overnachting met wellness

Ben je toe aan een beetje ontspanning? Dan is een wellness break perfect voor jou! Hiermee geniet je niet alleen van een comfortabele overnachting, maar ook van een heerlijk dagje wellness.

Boek een wellness met overnachting

Weekendjeweg.nl

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Pak eens ’n Podium

Podium Cadeaukaart is altijd live en een unieke avond uit. Of je nu houdt van Musical, Cabaret, Toneel, Dans, Concert of Klassiek. Het kan allemaal!

Geniet van een avond uit

Podium Cadeaukaart

Duurzaam verrassen

Staat duurzaamheid hoog op de agenda? Dan is de Pluim perfect. Wij vinden het milieu ook ontzettend belangrijk. Daarom selecteren we veel duurzame vrijetijdsbestedingen en producten voor ons assortiment.

Speelpaleis voor kinderen

Een springkussen is erg leuk voor jong en oud. Zowel om op te springen of om naar al die lachende gezichtjes te kijken. Laat de kinderen lekker ravotten. Uren speelplezier gegarandeerd.

Bestel een springkussen

Springkussen van Avyana

Populaire keuzes

Benieuwd wat mensen vaak kiezen met een Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Denk aan een avondje uit, een dagje thuis aanrommelen, stoere momenten beleven of een onvergetelijke herinnering maken. Wij helpen de ontvanger op weg met wat inspiratie.