cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Cadeauwinkel

Content

Succes behaald? Overgewerkt? Mooie resultaten geboekt? Dan is het na die inspanning, tijd voor ontspanning. Er is keuze uit 1500+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen. Zo geef je gegarandeerd een geslaagd cadeau. Neem een kijkje in ons assortiment.

cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Denk aan een avondje uit, een weekendje weg, een moment om op te laden of leuke dingen voor thuis of onderweg. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen de ontvanger op weg met wat inspiratie.

Geef bijzonder overnachten

Dat kan in het luxe Heavens Hotel van Dutchen in het centrum van Hoorn. Wát een luxe, wát een ervaring. Je slaapt hier namelijk IN de Grote Kerk van Hoorn. Dat is pas goddelijk logeren.
 
Hemels overnachten

Geef een verwendagje

Een verwendagje buiten de deur, heerlijk! Een dagje offline doet wonderen. Genieten van verschillende sauna’s, baden, rustruimtes en restaurants bij sauna- en wellnessresort Zwaluwehoeve. Laat gewoon even alles voor wat het is, en trek jezelf terug in het prachtige resort.
 
Geef een welverdiende oase aan rust

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Geef plezier voor het hele gezin

Het perfecte uitje tijdens de voorjaarsvakantie. Met het brede aanbod van verschillende attracties is het gegarandeerd een uitje vol adrenaline en plezier voor de hele familie.
 
Klimmen bij het klimpark Zips & Ropes

Populaire keuzes

Benieuwd wat er veel gekozen wordt met een Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.