Onvergetelijke-herinneringen-maken

Onvergetelijke herinneringen maken

Content

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Onvergetelijke-herinneringen-maken

Bijzonder overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht onder de sterrenhemel of zeg het internet eventjes vaarwel met een Digital Detox. Dit is pas een unieke overnachting!

Uit eten in een luchtballon

Dit is pas eten op hoog niveau! Met de speciale CuliAir luchtballon ga je opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met Culiair.
    Dineren in een luchtballon

Ik ga op reis en neem mee ...

Sowieso een boek met reisinspiratie, want zonder deze parels was je hier nooit geweest. Bekijk de little escapes in Nederland, mooie plaatsen in Europa of de beste plekken om onder de sterren te slapen.

Boek de ultieme vakantie

De spanning om op vakantie te gaan, zónder het gedoe vooraf. Boek je je vakantie bij Reislokaal, dan weet je dat je geen extra tijd kwijt bent. Zij doen al het voorwerk en vinden jouw ideale vakantie. Een 17-daagse privé rondreis door Kenia of een wintervakantie op Curaçao – waar ga jij naartoe?

Op reis met Reislokaal.nl

Rijden in een snelle auto

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het. Zodra je de sleutel omdraait, komen de 560 pk's grommend tot leven. Dat voelt goed! Iedereen kan de sensatie ervaren van rijden in een extreem luxe auto. Experience Events maakt het mogelijk om je eigen droom uit te laten komen. Stap in de auto, voel die adrenaline stromen!

Reizen is genieten

De ondergaande zon letterlijk in de zee zien zakken; via het water reizen heeft iets magisch. Met de auto, caravan, camper, motor bus of te voet, met een ferryovertocht kom je op de mooiste plekken van de wereld.

Met de ferry op vakantie

 

Om nooit meer te vergeten

Herinneringen worden nog mooier als je ze vastlegt. Kies voor een mooi fotoproduct van Fotocadeau of laat jullie als vrienden of gezin vastleggen door een professionele fotograaf.
 

Haal je duikbrevet

Wil je zelf ervaren hoe het is om onder water te zijn? Jouw onderwateravontuur begint hier en nu. Haal je duikbrevet bij De Tuimelaar in Zwolle. Met dit brevet kun je overal ter wereld terecht. Een prima eerste stap op weg naar heel veel duikplezier.
    Haal je Padi open water brevet

Vervul de wens van kinderen

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Doneer (een deel van) jouw Pluim en draag bij aan het vervullen van een kinderwens.
  Doneer aan Stichting Make-A-Wish