Onvergetelijke herinneringen maken

Onvergetelijke herinneringen maken

Content

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Onvergetelijke herinneringen maken

Bijzonder overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht onder de sterrenhemel of zeg het internet eventjes vaarwel met een Digital Detox. Dit is pas een unieke overnachting!

Het grootste ijssculpturenfestival

Kijk je ogen uit in de vrieshal en aanschouw ijskunstwerken van 275.000 kilo ijs. Het Nederlandsijsbeeldenfestival is een ervaring voor het hele gezin. Het thema ‘What a wonderful world’ laat gegarandeerd de mooiste kunstzinnige creaties zien. Proost met elkaar in de ijsbar!
      
Naar het ijsbeeldenfestival

Uit eten in een luchtballon

Met de speciale CuliAir luchtballon opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met Culiair.
    
Dineren in een luchtballon

Rijden in een snelle auto

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het! Zodra je de sleutel omdraait, komen de 560 pk's grommend tot leven. Dat voelt goed! De sensatie van het rijden in luxe snelle auto is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Events maakt het voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen. Stap in de auto, voel die adrenaline stromen!

Vlieg door de lucht

Vijf stappen en je bent los van moeder aarde.
     
Boek een introductieweekend paragliden

IJsbaden workshop

Dit moet je een keer gedaan hebben in leven! Alles in je lijf schreeuwt 'nee niet doen!'. Toch stap je in het ijsbad... Totale focus op je ademhaling. Na afloop voel je de kracht van jouw eigen lichaam en geest! Daag jezelf uit. Je gaat merken hoe sterk je mindset en lichaam eigenlijk is. Nog een voordeel: ijsbaden hebben ook veel voordelen voor je gezondheid!
 
IJsbaden workshop

 

Vervul de wens van kinderen

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Doneer (een deel van) jouw Pluim en draag bij aan het vervullen van een kinderwens.
 
Doneer aan Stichting Make-A-Wish