Onvergetelijke herinneringen maken

Onvergetelijke herinneringen maken

Content

Herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken! Waar beleef je de mooiste herinneringen en hoe houd je ze voor altijd vast? Bekijk onze beste tips om onvergetelijk herinneringen te maken én te vast te houden. Want de mooiste dingen in het leven zijn geen dingen.

Onvergetelijke herinneringen maken

Uniek overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht bij de Efteling of zeg het internet eventjes vaarwel met een Digital Detox. Dit is pas een unieke overnachting!

Als een vis in het water

Water heeft iets magisch. Erop of erin: je voelt je hoe dan ook vrij. Trek die wetsuit aan en laat die adrenaline maar stromen!

Uit eten in een luchtballon

Dit is pas eten op hoog niveau! Met de speciale CuliAir luchtballon ga je opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met CuliAir.

Dineren in een luchtballon

Culiair

Bijzondere uitjes in de natuur

Hoewel het heerlijk is om buiten in het bos te wandelen, heb je dat ook wel een keer gezien. Tijd voor iets nieuws! Een beleving waar je nog lang over napraat. Wandelen met een alpaca bijvoorbeeld. Een dag wadlopen of op zeehondensafari. Waar wacht je nog op? Er is nog zoveel moois te ontdekken.

Reizen is genieten

Grenzen verleggen kan heerlijk zijn. Een hotelletje in een voor jou onbekende stad, of boek een ferry om je naar fantastische plekken te brengen.

Dagje Giethoorn met rondvaart

Het bekendste waterstreekdorp van Europa kent fantastische plekken. Laat je meevoeren langs schilderachtige plaatjes en verken het Hollands Venetië.

Geniet van Giethoorn

Dagje Giethoorn met rondvaart

Ik ga op reis en neem mee ...

Sowieso een boek met reisinspiratie, want zonder deze parels was je hier nooit geweest. Bekijk de little escapes in Nederland, mooie plaatsen in Europa of de beste plekken om onder de sterren te slapen.

Met de kinderen

Er is niks mooiers dan die kleintje zien glunderen van plezier. Eropuit met hen is altijd een feestje. De Efteling, een avonturenboerderij of een magische dag in Toverland: hier gaan ze lekker van dromen.

Vervul de wens van kinderen

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Doneer (een deel van) jouw Pluim en draag bij aan het vervullen van een kinderwens.

Doneer aan Stichting Make-A-Wish

 

Stichting make-a-wish

Rijden in een snelle auto

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het. Zodra je de sleutel omdraait, komen de 560 pk's grommend tot leven. Dat voelt goed! Iedereen kan de sensatie ervaren van rijden in een extreem luxe auto. Experience Events maakt het mogelijk om je eigen droom uit te laten komen. Stap in de auto, voel die adrenaline stromen!

Om nooit meer te vergeten

Herinneringen worden nog mooier als je ze vastlegt. Kies voor een mooi fotoproduct van Fotocadeau of laat jullie als vrienden of gezin vastleggen door een professionele fotograaf.
 

Content

Bekijk inspirerende thema's

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Wat doe jij graag in je vrije tijd?