Op reis

Op vakantie met Reislokaal.nl

Reizen is genieten. Via Reislokaal.nl reserveer je jouw favoriete vakantie en hoef je alleen nog maar je koffers te pakken en go!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00

Gratis per e-mail

De beste tijd is vakantietijd! De één geniet van verre bestemmingen en prachtige exotische eilanden, de ander struint het liefst door een wereldstad op zoek naar het onbekende. Of misschien geniet je juist van vakantie in eigen land? Doe inspiratie op van jouw favoriete bestemming en laat de reisadviseurs van Reislokaal het allemaal zonder zorgen voor jou regelen.

Voordelen van Reislokaal:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Snel geholpen
  • Ruime kennis en expertise van bestemmingen
  • Reislokaal.nl is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

Praktische informatie:

Verzilver je Pluim voor een waardevoucher die je kunt gebruiken bij het reserveren van jouw droomvakantie bij Reislokaal.nl
Voor meer informatie zijn de reisadviseurs te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur, via telefoon 0341-201416. Op afspraak ook in de avonduren en het weekend. Zon- en feestdagen zijn zij gesloten.

De waarde van je voucher wordt in mindering gebracht op de reissom van de reservering bij Reislokaal.nl. De minimale reissom dient € 1500,- te zijn, en de waardevoucher is alleen in te wisselen op pakketreizen. Reislokaal.nl is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Locaties

Wat moet je doen?

Tip! Wij adviseren je om eerst een reisofferte op te vragen via Reislokaal.nl Voldoet de offerte aan jouw droomreis en wil je deze definitief reserveren bij Reislokaal.nl, verzilver dan je Pluim voor een waardevoucher die je kunt besteden bij een reservering van een reis via Reislokaal.nl 
De waarde van je voucher wordt in mindering gebracht op de reissom van de reservering bij Reislokaal.nl De minimale reissom dient € 1500,- te zijn, en de waardevoucher is alleen in te wisselen op pakketreizen. Het restantbedrag reken je af bij Reislokaal.nl

Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Meer informatie vind je op de waardevoucher die je na verzilvering van je Pluim ontvangt. Kijk op Reislokaal.nl voor meer informatie, openingsdagen, en bereikbaarheid. De waardevoucher is geldig t/m 31-12-2024.
Reislokaal.nl is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Let op: bestelde vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd